Bledule to určitě nebudu. Začala jsem moc o tom přemýšlet v čem jít a jak to bude vypadat. Jdu v černé
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Just me ja tomu teda nerozumim... co teda resis? tak jestli se nechces ucastnit tak tam nechod vubec. povinny to asi neni
Tak Betty V pohode, len mi to prišlo smiešne. Ja som napríklad doteraz netušila, že niekto umýva zem kolenačky. :D
já myslim, že některý lidi neumývaj, max otřou ubrouskem, když jim někde něco ukápne...jako zrovna vytírání teda taky moc nedám (dřevo se teda ani moc nemá, určitě ne obyč mopem)
Tak Betty taky záleží na podlaze, jak píšu vejš, třeba dřevo se nemá moc namáčet, takže na něj mám takovej speciální verk se stříkátkem
Just me ono se sice všude píše, že na pohřby musí v černý přijít jen nejužší rodina, ostatní si vystačej s tmavou barvou, ale určitě to není tak, že by černá na pohřbu byla vyhrazena nejužší rodině. Šla bych normálně v černý, však se to na pohřeb sluší.
stes ahha to mas vlastne pravdu. Ja zatial vidievam chlapov v oblekoch s bielou koselou a ciernou viazankou, zeny v ciernom a ciernymi pancuchami. No je pravda, ze skor kabaty su problem, nie vzdy ma cierny kabat a u chlapiv zas byva aj bunda, ale to skor ti mladsi. Starsi sa obliect vedia.
Potrefenáhusa aha tak u nas jak kdo zvlada (viz janulik), ale vdova se pozna podle toho, ze sedi vepredu, ne obleceni...
viktorka_od splavu teď nevim, na co reaguješ, podle mě se Just me ptala na to, jestli není černá vyhrazená pro nejbližší...což imo není.
Potrefenáhusa prave ta Vileda co mam je na drevo v pohode. Ono sa to vyzmyka takmer do sucha. Nevytierame zas nejako prilis casto, ale tym ze sa nevyzuvame doma, tak mam potrebu potom to zotriet a nie len pustit vysavac. Mam totizto ten roombu
. Kocky zatial prchaju.
Potrefenáhusa no to prave asi neptala, kdyz na vsechny pohrby chodi doted v cerne “ V černém chodím i na pohřby známých”
Potrefenáhusa Predtým som mala parkety a lino a to lino proste neumyté nenechám, teraz mám plávajúcu a proste musím to mať umyté aspoň raz za čas, keď boli psy malé tak som lietala s mopom furt. S normálnym mopom to ide dobre, mala som to čo má Janulik03 a nesvedčilo sa mi to.
Tak Betty V pohode, len mi to prišlo smiešne. Ja som napríklad doteraz netušila, že niekto umýva zem kolenačky. :D
tak ja treba moc neumyvam, ale kdyz uz, tak “kolenacky” a nevim co je na tom smesnyho...
kybl s mopem nejakym mame ve sklepe a je mu tam fajn:-)
Děkuji všem za odpovědi k věci.. Viktorčiny komenty jsem nepochopila, asi mi to není dáno
Just me to bude tim, ze jsem ja nepochopila otazku:-) ale to neva, vis cos chtela vedet a to je hlavni
Potrefenáhusa no to prave asi neptala, kdyz na vsechny pohrby chodi doted v cerne “ V černém chodím i na pohřby známých”
OMG, a teď řeší, zda je to vlastně ok s ohledem na to, že se jedná o jejího ex manžela... fakt není tak složité pochopit, na to co ptá...
naopak o tom, že uvažuje vůbec nejít, od ní vůbec nepadlo...
viktorka_od splavu Smiešny mi prišiel dotaz na mop. To už sa tu človek nemôže nad ničím pousmiať? A ak by si umyvala často tak by ti bol kýbel dobrý, tým nechcem povedať, že by si mala, to skôr by som sa ja na to mala vy...
paktofonika no a mně právě kýbl dobrej nebyl, proto jsem si pořídila to s tim stříkátkem a dobrý
Potrefenáhusa No ale ved ja nič nehejtím, pousmiala som sa nad dotazom počudovala sa, že niekto umýva kolenačky, napísala čo vyhovuje mne a hotovo.
paktofonika preco sa ti neosvedcil ten mop co mam? Zle sa ti s tym narabalo, alebo slabo umyvalo? A co by bolo lepsie? Mas typ? Alebo to co spomina Potrefenáhusa ? Co ti je? Ako caso sa meni vytieracia cast?
Just me jakoze bys mela jit v jasavych barvach, kdyz to byl ex? to je docela vtipny.. pardon teda. uprimnou soustrast.
Zhavej kandidat na nejstupidnejsi koment roku!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje