continuity ano, počítáme s tím, plus ještě další rezerva. Odlet v 19 hodin. Tak pokud dorazíme na parkoviště tak v 16 hodin, bude to fajn. I na cestu z domu na Čerňák přidáváme rezervu, kdyby něco. Jen i s tou rezervou musíme být rozumní... manžel bude po noční, tak ať se aspoň pár hodin prospí.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mohučanka 2 hodiny myslím, z Čerňáku na letiště. Bydlíme ještě za HK... na cestu z domu na Čerňák počítám ještě další 1,5 hodiny.
continuity u nás je tas rozkopaná Průmyslová a generuje to šílené kolony ![]()
Paris na hradecke dalnici jsou rekonstrukce a kolony, misty se jede 80, 100 km/hod. Z jednoho pruhu na Prahu jsou 2 a ten druhy je protismerny. Dneska odpoledne jsem tam jela kolem 3.hodiny, od sjezdu od Kolina do Prahy, a sice to nestalo, ale fakt se jelo pomalu. Ve vsedni den to muze byt horsi, kdyz bude vic kamionu.
tv Zavolej ráno po sedmé na polikliniku Bílý dům, kožní evidence. Je to v centru, Žerotínovo nám. Jestli je to akutní, měli by vas vzít. Samozřejmě záleží, kolik doktorek bude mít zrovna dovolenou, ale standardně jsou tam čtyři, tak by to mohlo vyjít. Hodně stesti přeju.
Kokoska děkuji. My snad budeme muset vyrazit ráno.
Naštěstí nejedeme zítra, ale až příští týden... no, budeme to muset pořádně promyslet.
eM bezva, moc děkuju ![]()
Paris ted koukam, ze mi navigace nabizi ten Barrandov (kratsi) nebo tunely, tak bych se asi rozhodla pred Prahou podle navigace/waze.
Lamicka tam jsme se právě minule zasekli. Měli jsme podle navigace odbočit vlevo a tam to bylo uzavřené (betonové zátarasy) a pak nás pořád navigace chtěla otáčet. Trochu jsme pak bloudili. Jak to tam neznáme, tak se pak neumíme rychle rozhodnout a okamžitě změnit trasu. Já vím... vidláci. ![]()
tv Za málo. Hlavně ať vás někde vezmou. Kdyžtak zkuste i tu dětskou nemocnici.
Paris prosimte, ja jsem schopna zabloudit uplne vsude, zvlast v Praze :))
Paris já bych jela Jižní spojkou až na Anděl, pak Plzeňskou ven na Řepy, Slánská kolem Hornbachu, doleva Karlovarská a napojit se na poslední kousek Pražskýho okruhu - a jste na letišti
Paris to není žádná vidlackost, nikdo se nevyzná hnedka tam, kde nebydlí. A ted praha mi krom okruhu přijde i blbě značená
Paris ze zvedavosti jsem si to ted hodila do googlu a ukazalo mi to 3 ruzne cesty a kazda jina, nez bych normalne jela, vsechny ucpane. Je videt, ze to ruzne ta navigace objizdi. Praha je fakt katastrofa, poradny obchvat chybi vic a vic.
Taky zalezi v kolik tak pojedete pres Prahu.
Nemate nekdo tip na dobrou neurologii v Praze? Mela jsem skvelou neurolozku, ale pred par lety bohuzel skoncila.
crazydaisy Já chodím sem: https://www.neuroprochazka.cz/
Paris Jsem ridic zacatecnik, ale v patek odpoledne jsem projela skoro cely Prazsky okruh (podruhy v zivote) a popojizdelo se asi necelou hodinu, mozna min. Ale ja jenom najela z jihu a vyjela na tu Boleslav...A stejne jsem mijela dve mensi nehody, takze se to mohlo kdykoli zaseknout. Pouzivam Waze. Je to absolutne blbuvzdorne. V tydnu jsme jely nekam s kamaradkou a ta ma v aute google maps a to nezna aktualni uzavirky, waze je asi lepsi.
Hwi dekuju
crazydaisy nemuzu si vynachvalit INEP
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje