"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:02

Ounz Hehe, taky vás nalákal rozhovor se slečnou degustátorkou? :-)

Čokoládu mám ráda hodně hořkou a stačí mi hodně malý množství, ale ten rozhovor mě teď nalákal i na mléčnou a určitě ji zkusím. 
Jo, nedávno jsem na letišti popadla jako prezent doslova v klusu takový čokoládový lahvičky plněný značkovým alkoholem, a teď přemýšlím, jestli ještě někam honem nepoletím, protože byly fakt luxusní - čokoláda vysokoprocentní hořká a náplň byla taky bez chyby.
Jinak celkově sladký mám hodně ráda, ale hodně se s ním krotím, bo bych jinak neprošla dveřma. 

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:02

Ounz no jasněže s burákama:-) teď bych to nepozřela mně právě jako děcku čokoláda až tak nejela, chtělo to to něco navíc:P ale zas neměla jsem nikdy ráda žádný s příchutí, náplní atd., taková studentská pečeť po které se kdekdo mohl utlouct to bych blula  až v dospělosti jsem přišla na chuť těm "lepším" jako Lindt se solí, s hruškama, s pomerančem... no a momentálně ji nemůžu, ale asi je to fakt zbytná potravina bez které se umím v pohodě obejít.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:02
Reakce na razorblade:

MP Marge hlasim se do klubu milovniku kinder cokolady! :D moje jediny stesti je, ze u nas v albertu ji prodavaj i ve forme jedny tycinky, ktera je o trochu vetsi nez ty, co jsou v krabicce. Ja kdybych si totiz koupila celou krabicku, tak ji dam na posezeni

Jo!!! Takhle to u mne vzdycky dopadlo - nejake schovavani tycinek na pozdeji neexistovalo 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:03

razorblade musej to mít, když to maj i němci  

já je škudlim, ponevač mamka - milovnice pendreku projevila přání to ochutnat (kdyžtak si dam pak další degustační kolo)

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:05

Zina jako asi jo, hlavně sem zašla a nakoupila na ty cokolada.cz. Líbilo se mi, že tam píše, že ne jen hořká je ‘ta pravá’

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:05
Reakce na Ounz:

Potrefenáhusa ne? Já mátu jedině s hořkou, mají ji někde i mléčnou?

​mátu jedině žádnou :-)

49366 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:07
Reakce na Potrefenáhusa:

​mátu jedině žádnou :-)

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:07

viktorka_od splavu no ona ta čokoláda kdysi byla fakt lepší než teď (myslim orion) takže bys asi pozřela i tu barilu, kdyby byla podle tehdejšího receptu. Studentsou pečeť sem nesnesla kvůli rozinkám, pak sem jí v pubertě přišla na chuť a pak už to začal bejt hnus

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:07

Potrefenáhusa  špatný vzpomínky? 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:09

Ounz Já už mám naplánovaný výlet do Prahy do jejich obchodu :-). A tayk mě zaujalo, co říkala o té mléčné i bílé, tak nějaká investice půjde i do nich :-) :-).

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:10

Ounz no já jsem tu onehdá psala, jak mám špatnou vzpomínku na bombony Klokanky, byla jsem pak hodně nemocná (včetně pobytu v nemocnici) a já tu mátu v cukrovinkách prostě nemůžu ani cítit, mátovej čaj mám ráda, ale z tý čokolády mám pomalu husí kůži. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:11

O té studentské pečeti jsem nedávno přemýšlela, jestli byla za mého dětství jiná, nebo jsem se někam posunula, ale asi nakonec teda obojí.
Jako malá jsem ještě měla ráda kočičí jazýčky, ale to asi bylo spíš kvůli tomu názvu a obrázku s kočičkami.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:12

Zina no pozor ale v obchodě nemaj úplně vše, doporučuju udělat kdyžtak objednávku a nechat tam k vyzvednutí a dá se dovybrat, když něco ještě dozaujme..tu bílou mám jednu a zatím teda si nejsem jistá jestli mi chutná nebo nevim 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:13

Potrefenáhusa tak to chápu,taky mám svoje takovýhle vzpomínky.. (lečo )

49366 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:13

Zina tak kočičí jazýčky a jejich proměnu v hnus si dost dobře pamatuju, takže to určitě nebylo obrázkem, ta čokoláda bývala výborná. jo a co jsem milovala taky hrozně moc byly rumový pralinky zvaný rumáky - z nich teda taky vzniklo postupem času něco naprosto strašlivýho

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:14

Potrefenáhusa ani v after eight? 

49366 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:15

Potrefenáhusa já žádnou takovou vzpomínku nemám, přesto teda mátu leda v pití:-) plus žvýkačky, ale mentolový bonbony ani čokoládu jsem neměla ráda nikdy. klokanky a takový to druhý, co bylo i pendrekový... jakseto? extrahrozný:-(

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:15

Ounz multivitamínovej džus od Hello  Blbý je, že chutná nejmladšímu (sourozenci), takže mi tím celkem často smrděl na tréninku.. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:16

viktorka_od splavu fuj žvejkačky 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:17

Zina tak kočičí jazýčky a jejich proměnu v hnus si dost dobře pamatuju, takže to určitě nebylo obrázkem, ta čokoláda bývala výborná. jo a co jsem milovala taky hrozně moc byly rumový pralinky zvaný rumáky - z nich teda taky vzniklo postupem času něco naprosto strašlivýho

​Jj, vůbec nechápu, že to pořád vyrábějí, ale si pořád vystačí se zákazníky, co vyzkouší a už se nevrátí. Já jsem rumový pralinky po letech ochutnala... a letěly do koše.