Mám jeden echtovní dotaz -
následující boty(jsou moc pohodlný, koupila mi je maminka) mám nosit jen na zahradu, nebo můžu i mezi lid.?

Mám jeden echtovní dotaz -
následující boty(jsou moc pohodlný, koupila mi je maminka) mám nosit jen na zahradu, nebo můžu i mezi lid.?

Miru Na záhradu ale len v zadnej časti, pre dom radšej nie ![]()
A teraz vážne. Na mňa sú príliš bábkovské a zrovna od teba by som nečakala že by si chcela niečo také nosiť.
Ounz já tu Wednesday se skalpelem stát nad mrtvolou úplně vidim
to rika ta prava podle profilovky :D
Miru Mně se tenhle typ bot zdá strašný, i kdyby byly nejpohodlnější na světě, tak mezi lidi bych v nich nešla.
Páč jsem akorát přišla. a už 2 lidi se mě zeptali proč tak trojčim, chodíte na komplet preventivní prohlídky? Těla ne auta![]()
Miru myslim, ze twkovyhle boty by slusely spis ty mamince :) ji je prenech
Mutziputzi Já byla u své praktické lékařky naposled v devatenácti, když jsem se tam šla přeregistrovat od dětské.
Ale přijde mi to teda vrcholně blbý, už jsem si kolikrát říkala, že bych se k ní měla objednat, pravidelnou prevenci se mi daří udržovat jen u zubaře a na gyndě. Dyť já ani nevim, jestli bych neměla jít na nějaký přeočkování něčeho...
Mutziputzi nechodíme, ale měli bysme. ![]()
Karoleena To já tam jednou ročně vomrzuju, pak pěkně na krev, ultrazvuk...zuby a gyndu jedu hned dvakrát za rok.
Stará Stanová Kůže Dělam osvětu!
paktofonika Pinot Noir razorblade
...já si to myslela![]()
já chodim, ale v docela dlouhých intervalech. po mně to chtěj občas i v práci, nebo jsem se byla nechat očkovat proti tetanu a tak. Jednou za rok nechodím.
Vyhovuje mi maximálně systém u zubaře, kdy mě rovnou objednávaj na za půl roku.
Mně brejle slušej, když si je zkouším v obchodě. Když ale do nich vsaděj těch mých minus 6 dioptrií, je celkem fuk, jaký obroučky jsem vybrala. :)
![]()
Zas ale myslím, že máš ohromou výhodu se svým počtem dioptrií.
Přijdeš domů, sundáš brejle a máš uklizeno...
Potrefenáhusa Já mam celoživotní fóbii z rakoviny, já bych neměla dobrej pocit nevědět
Miru no podle toho, co postuješ, že se ti líbí, bych vůbec nečekala, že se budeš ptát. Babský jsou, pohodlný taky, já je před asi 10 lety měla (trochu jiný (hezčí, haha)) a byly to takový spotřební sandály na chození se psem, na výlety a tak. Ona ta stélka, ač vypadá, není kožená, ale látková, z nějakýho diftýnu, časem se prodřela.
Samantha To bylo ještě v dobách, kdy jsem nenosila čočky a za brýle se styděla - všechno bylo krásnější, lidi neměli beďary ani vrásky... jenže jsem nikoho na ulici nepoznávala. Teď nosím na ven čočky, na doma brýle. V podstatě pohoda, protože nemám žádnou další přídavnou vadu. Vadí mi to jen na pláži - písek, ostré slunce, zavřené oči, jinak dobrý.
Mutziputzi já ne. Resp. v teoretický rovině jo, na ty prsa chodim a na gyn. pravidelně taky, ale na pravidelný odběry k obvodnímu ne.
...jak říkáš, na špacír venku, na nákup jo. Jinak nee...![]()
Na pravidelný prohlídky musim kvůli práci, ale je to trošku otrava ![]()
Jinak bych asi nechodila, jak se znám. Hlavně jsem si ani po 10 letech nebyla shopná v HK zařídit praktickýcho doktora ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.