Ne všechny
Já jsem pravej opak a už jsem si tam pár kousků našla! Rozhodně nemám ani jedny šaty z HM, Promodu nebo ze Zary - a ne že bych si je z principu nekoupila, ale tam mám právě pocit, že to šijou na hubený tyčky!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita
Ne všechny
Já jsem pravej opak a už jsem si tam pár kousků našla! Rozhodně nemám ani jedny šaty z HM, Promodu nebo ze Zary - a ne že bych si je z principu nekoupila, ale tam mám právě pocit, že to šijou na hubený tyčky!
Přesně. Ja jsem ze začátku myslela, že v COS pro mě nic nebude, že to je na vysoké a štíhlé a já mám 164 cm, ke všemu kratké nohy a prsa a zadek. A momentálně mám čtvrtinu šatníku z COS. Dokonce i kalhoty a to mě seděj málokde. Zkusila jsem ty co jsi tady dávala, sedly super a další dvoje taky. Jen by už měly skončit ty slevy, nebo zkrachuju...
Mrakoplas Zkoušela jsi Tetu? Mám pocit, že oni mívají takové retro věci.
Bledule tetu mam za rohom, zrovna tam som neskusala, dakujem za tip!
Mimochodem jsem v radostném očekávání výjimečně otevřela i diskusi pod článkem... no nezklamala
Cituji, zvlášť pro parfumaniačky:
Jiří Šrom, Římov
Čt, 19. července 2018, 18:11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | +8 / -4
Nejsem Žabičkář,ale všechny parfémy se údajně vyrábí ze zvířat.Chemie pracuje i mezi námi.Mě osobně žena napajcovaná Chanelem č5 nijak nevoní a o ostatních ani nemluvě.Vejdu do výtahu pro někoho vůně pro mne smrad z mrtvého zvířete.Nejedu.Jdu radši po schodech.
Tak dúfam, že ani rezeň si nedá, ja mám z overených zdrojov, že ten sa robí z mŕtvych živočíchov:)))
Myslím, že to behanie po schodoch si zaslúži:)
Že ja tie diskusie nečítam...asi spravím tentokrát výnimku.
slniecko Kdoví,po kom pan Jiří vlezl do výtahu
.A že si to spletl s Chanelem,může mít původ v tom,že neví,co to je.
Třeba mu kdysi nějaká nemytá paní nakukala,že zrovna použila parfém a z knížek zná jen toto,tak to plácla.
rozarka zdroje informácií rôznych pánov ako tento sa ani neodvažujem hádať...![]()
Prosím CML o radu, zvlášť IT sekci. Potřebuji redukci a zároveň rozdvojku do tabletu, která by mi umožňovala mít tablet na nabíječce a zároveň mít připojený třeba flash disk. V počítačových názvech se moc nevyznám, takže nevím, jestli jsou ty koncovky správně, ale odpovídá toto mým požadavkům? Děkuji. ![]()

Bledule Áno je to to čo potrebuješ :)
Můžete mi někddo poradit jak, nebo do čeho si můžu ukládat nějaké příspěvky které mě zaujmou.
Jedná se mi speciálně o recepty. Nechce se mi to všechno tissknout. Takovou on line kuchařku.
Já nemám trpělivost procházet všechny stránky.
Cbybí mi tu kolonka "dát hledat". Třeba vánočku.![]()
Tak Betty ad recepty - já si okopíruju text do mejlu, mejl pošlu sama sobě a uložim do kolonky recepty. Do předmětu napíšu, co a od koho to je
Potrefenáhusa chápu to až po kolonku recepty. V čem si mám vytvořit tu kolonku?
Tak Betty já mám gmail, tam je vlevo v kolonce možnost vytvořit nový štítek a pak nahoře nad přijatými mejly možnost buď přesunout rovnou někam z doručených nebo přiřadit štítek (ty poslední dvě vpravo před Další)

Seznam už dlouho nepoužívám, ale určitě je tam taky nějaká možnost, jak třídit mejly
Tak Betty Ja si ukladám záložky v prehliadači. Vytvorím si adresár podľa toho či ide o recepty, oblečenie... a tam ukladám konkrétne stránky. Recepty mám väčšinou všetky uložené na nástenke v Pintereste.
paktofonika jako recepty vocaď já myslela, jinak co má obrázek, taky uložim na pinterest
Potrefenáhusa Aha už chápu, mám taky gmail. Díky.
paktofonika děkuju.
Potrefenáhusa Aha, mám poslednú dobu problém s porozumením textu či čo :D
Tak Betty No existujú ešte rôzne aplikácie kde si môžeš sťahovať recepty z internetu alebo si pridávať vlastné, k tomu môžeš pridávať aj fotky a pod. Ja mám stiahnutý Evernote food ale ešte som ho nepoužila :D
Tak já se přidám a taky prosím o radu. Nemáte tip na kvalitní odlakovač? Poslední dobou si vůbec nemůžu lakovat nehty, protože stačí pár odlakování a mám je úplně zničené
Doteď jsem používala jen samé obyč odlakovače z drogerie...
polština
Nevíte, co znamená česky slovo, které v polštině zní "čurala" nebo "šurala" nebo tak nějak?
Slyšeli jsme to v nějaké polské (možná námořnické?) písničce.
edit: Bylo to o nějaké dívce, která "čurala"... ehm... Ale zpívali to takoví slušní lidé a nesmáli se....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.