"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline ice
1933 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:19

Mutziputzi já vždycky jednou za dva roky něco potřebuju od obvoďačky, si vždycky myslim, že to sfouknu mezi dveřma se setřičkou, ale ne. Hned mě odchytne na preventivku a pošle na krev. Taky tak dvakát ročně daruju krev, takže tam taky nějaká malá kotrola a odběr. Ale panickou hrůzu z nemocí nemám, takže dobrovolně by mě tam jednou ročně nikdo nedostal. Si připadám kontrolovaná až až, když ještě připočtu gyn. a zub.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:23

Mutziputzi Na zubní a na gyndu jo, vyloženě na preventivní u praktické jsem nebyla, ale měla jsem teď tři roky tak blbou doktorku, že bych se toho u ní asi stejně nedomohla.
Co mi rakovina pokosila část rodiny, tak mám ten strach taky, ale aspoň mě dokopalo ke změně té praktické doktorky. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:30

Miru Já bych třeba i věřila,že jsou pohodlný,ale na zahradu se mi nezdaj a mezi lidi...no,troufám si říct,že jsem starší,než ty a já bych je nenosila nikam. Otázka je,jak to mamince podat,jestli se neurazí,ale kdybych je i vzala,riskuju tím podobné dary do budoucna.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:35

Uz tri roky nemam gynekologa (predchozi je v rodnem meste a nedrzel lekarske tajemstvi i kdyz uz jsem byla plnoleta, fujtaksl!) Doporucte prosim nekoho, idealne na P4/P11, at to nemam daleko.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:38
Reakce na Mutziputzi:

Já mam celoživotní fóbii z rakoviny, já bych neměla dobrej pocit nevědět

​Já taky a právě proto se nemůžu tam donutit po takové době zajít, bojím se, co se mi za to desetiletí všecko odehrálo v nikým nehlídaným těle. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:41

Miru jen na zahradu a jen, když už je tma :-)

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:42
Reakce na Catherinne:

Dnes na obchodech: SLEVY

v Mangu: DRUHÁ VLNA SLEV

a považte, V Promodu: ČTVRTÁ VLNA SLEV!!!

Oni nás chtějí v těch hadrech utopit?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:42

Karoleena To překonej, jinak ti za pár let poradim jak tady nedávno proběhlo - rakovinu je dobrý zjistit co nejpozdějši, do tý doby máš fajn život....některou teda, ať nekřivdim

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:44

baltik no, ja si ešte pamätám, ako sme toto riešili s vinylmi a môj hipsta-brat si tento rok na narodeniny kúpil gramafón a je s tým strašne kúl! Tak to odlož, možno to bude za 20 rokov majetok!

Ale vážne, ja to mám do auta.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:46

Mutziputzi Ale jo, já to překonám, stejně teď během dvou měsíců budu muset jít pro štempl kvůli nové práci a to má MUDr. hned jak uvidí, kdy jsem tam byla naposled, tak mě odchytí, to se nebojím. Ale jestli mně něco je, tak to nechcu vědět!! :D

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:47

Mutziputzi nechodím tak často, ale chodila by som, keby som po tých doktoroch kvôli iným veciam nemusela behať toľko aj tak. Takto mám dojem, že som preklepnutá viac, ako by som si priala, aj priebežne .

Miru ak je to pohodlné, ja by som to nosila, k rifliam trebárs. Ale tak u mňa to asi neprekvapuje .

Offline Miru
16846 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:47

rozarka nolita 

...jooo

Offline Miru
16846 příspěvků moje polička 19. července 2018 12:48

slniecko 

...no, na místní chození to zvládnu. Taky umím jít jak chytrá horákyně

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:03
Reakce na slniecko:

baltik no, ja si ešte pamätám, ako sme toto riešili s vinylmi a môj hipsta-brat si tento rok na narodeniny kúpil gramafón a je s tým strašne kúl! Tak to odlož, možno to bude za 20 rokov majetok!

​nebude. ono to fakt zmizí... není to "hmotné" jako deska, prostě ten náboj časem vyprchá. za 20 let i kdyby to bylo na čem pustit, tak na těch placičkách už nic nebude.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:04

Miru vrátila bych je mamince, že je neunosím. nechci nosit hnusné věci ani "k riflím"

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:07

Já byla před třemi lety u praktika, zrovna jsem měnila, tak jsem to sfoukla najednou, a loni jsem si právě na zjištění z prevence nechala přeočkovat tetanovku V úterý jdu pracovní periodickou prohlídku. U zubaře jsem byla v pondělí, tam chodím, jako na gynekologii jednou za půl roku.

Solathis 

Gynekologie Kolek.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:20

viktorka_od splavu fakt? Ale ja som teraz vyhrabala CD-čka z obdobia cca okolo svojej svadby ( = 19-rokov staré ) a normálne fičia...

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:37

Mutziputzi Na preventivky nechodím, když jsem se vracela po mateřské do práce v 35ti, tak jsem byla podruhé od 18nácti. Ale já nechodím k doktorům všeobecně, jen na gyndu jednouročně a k zubnímu dvakrát.

Offline stes
9268 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:46

Mám úplně blbej dotaz, ale dá se v nějakým marketu koupit dobrý kuře? Kuřecí nejím, takže nevím. Jde mi opravdu jen o nákup z řetězce, protože dotyčná je z menšího města a bez auta, takže návštěva nějakých farmářů nepřipadá v úvahu a dovážka taky ne. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 15:36

stes Podľa mňa nie, ak by som brala najmenšie zlo tak asi Lidl.