stes Takový ty malý mrchy kukuřičný maj všude podle mě
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
stes V Tescu mávajú kráľovské alebo farmárske kura a tie sú podľa mňa celkom kvalitné. Už aj na pohľad.
Lama_z_Lana nejaka doktorka u nas v Malsovicich myslim furt nabira. V tom baraku na krizovatce Mrstikovy a Stefcovy :)
razorblade Díky za tip ;)
stes V Globusu jde, myslím, taky sehnat bio nebo zlaté nebo jaké kuře.
Diky vsem za kureci tipy.
Mna by zaujimali tie uplne prazdne prispevky. Preco?
Janulik03 podle mě omylem odklepnuto... taky se mi to párkrát stalo, ale protože jsem si toho všimla hned a ještě nenaskočil další příspěvek, šlo to smazat... pak už to myslím nejde...
Janulik03 môj odhad je zlé ťuknutie na displej pri posúvaní obrazovky.
Janulik03 bane, je to spiknutí!![]()
Janulik03 niečo vymyslíme ![]()
Dnes na obchodech: SLEVY
v Mangu: DRUHÁ VLNA SLEV
a považte, V Promodu: ČTVRTÁ VLNA SLEV!!!
Oni nás chtějí v těch hadrech utopit?
možná je to jen osobní dojem, ale mám pocit, že letos obchody už fakt neví, co s těma hadrama, a jak se jich zbavit.
možná si to jen namlouvám, aby to podpořilo můj jiný dojem, totiž že to, co se prodává, už překonalo všechny hranice výsměchu. a to jsem viděla první "nové kolekce" a je to ještě horší, než ty dosavadní.
mám prostě pocit, že ty hadry jim už nikdo nekupuje, a tak se jich zbavují čtvrtou vlnou slev. zimní kabát, který jsem si zničila, jsem si koupila nový sice o číslo větší (švadlena to zachrání, moje číslo už neměli), ale stál asi třetinu toho starého, zlevnili ho fakt brutálně.
Jiná Realita Ja uz to v podstate vzdala a tricka, mikiny a sukne si siju sama, protoze se to neda. Casem se chci naucit i ten zbytek.
Mam blby dotaz.. Da sa niekde v kamennom obchode kupit taky ten hreben so ziletkou? A kde? Nechcem to objednavat online, postovne by bolo drahšie ako samotny hreben.
možná je to jen osobní dojem, ale mám pocit, že letos obchody už fakt neví, co s těma hadrama, a jak se jich zbavit.
Tak furt lepší výprodeje, než https://www.novinky.cz/ekonomika/478265-firma-burberry-spalila-sve-luxusni-parfemy-a-kabelky-za-stamiliony-nechce-zlevnovat.html
Vono v těch našich řetězcích je ale většina k ničemu i zadarmo. Nakonec, nemusíme tam chodit, ne?
Mimochodem jsem v radostném očekávání výjimečně otevřela i diskusi pod článkem... no nezklamala ![]()
Cituji, zvlášť pro parfumaniačky:
Jiří Šrom, Římov
Čt, 19. července 2018, 18:11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | +8 / -4
Nejsem Žabičkář,ale všechny parfémy se údajně vyrábí ze zvířat.Chemie pracuje i mezi námi.Mě osobně žena napajcovaná Chanelem č5 nijak nevoní a o ostatních ani nemluvě.Vejdu do výtahu pro někoho vůně pro mne smrad z mrtvého zvířete.Nejedu.Jdu radši po schodech.
barbucha no nemusíme, ale to si mám nové šaty sama šít
?
Cosáci ti nevoněj nebo co? ![]()
barbucha no ten se mi hlavně nelíbí. až na kokony. jinak skoro nic a navíc na to nejsem typ. jsem malá, mám krátký trup a ty jejich hadry jsou na vysoké, štíhlé, útlé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.