Lamicka Tak jsem vyprala mořský panny, na 30 stupňů, krátký program, ždímání 800 otáček a nic se jim nestalo :-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 skvělý
díky.
V sobotu jsem byla na přírodním koupání na Lhotě, kousek za Prahou. Chodíme naprovo od vchodu, kde nebyla ani deka na dece. S děckamam chodí většinou nalevo. A v neděli jsem byla na bazénu na Stírce. Sice deka vedle deky, ale v bazeně šlo plavat v pohodě, jak člověk minul hranici 140 cm. Do hloubky nikdo moc nechodli. Pokřikování v okolí umím vypnout, takže pohoda.
Ginevra viktorka_od splavu aha, tohle jsem nečetla. Je stejné...na velikostech bazénů a tak se nic neměnilo. Jen je to celé v nerezu a přidaná skluzavka. Naopak se mi na něm líbí že je jak řeka. Začíná nízkými bazény pro děti a končí hlubokými. Takže většinou jsou rodiny s malými dětmi na úplně jiném konci. To, že je pro malá děcka je fakt blbost.
no pry uz tam neni nikde hloubka a tam kde byla je ted ta skluzavka? v prostoru puvodne “pro dospele”?
viktorka_od splavu Tak to tam kolega nebyl. Jen mu to někdo řekl blbost. Na hloubce bazénů se nic neměnilo. Skluzavka je možná tak uprostřed...blíž k dětským bazénům. Tam vždy byl bazén 120-150 cm aten tam zůstal. Jinak celý zbytek je tak, jak byl. My jsme byli až za druhým mostem, na konci a tam to bylo jak dřív hloubka 170. Víc to tam nemělo nikdy.

viktorka_od splavu V Terčině údolí jsme byli jednou a byla jsem hrozně zklamaná. Taková krásná divoká příroda Novohradský hor na dosah, a tam korzujete po pískem vysypaných cestičkách, až dojdete k vodopádu, jehož zdrojem je vodovodní trubka :-D.
Zina no ja byla prave pripravena na ty cesticky a obcerstveni, a vono prd:-) uz jsme si ke konci delali legraci ze k dalsi restauraci se musime priplozit opatrne zezadu, ze jak nas vidi zamykaji:P
Renusatko Já mám Riviéru moc ráda, od rekonstrukce jsem tam ještě nebyla, trochu mě podráždilo to zdražení musím říct.
I o víkendech a ve špičkách to tam bývalo fajn, jak je to rozlehlé, tak se tam lidi vždycky nějak rozptýlili, situaci, že by tam byla fakt deka vedle deky jsem nikdy nezažila. Ale co jsem právě z fotek a vizošek pochopila, tak všechny ty nové atrakce jsou naopak na té straně, kde už dřív bývalo to brouzdaliště pro děcka, takže za mě dobrý, jsem stejně zvyklá chodit úplně na opačný konec, jak je Bufet U splavu. :)
Ale kam teda jezdím úplně nejvíc nejraději je Luleč, i busem se tam člověk z Brna dostane za půl hodiny, když jsem byla malá, strávila jsem tam s prarodičema snad půlku léta. A kolega bydlí v Chrlicích a říkal, že tam mají kousek koupací biotop (ne ten v Komárově ale, fakt v Chrlicích) a je tam moc hezký koupání, ale nic tam nikde okolo není, je to prostě jen rybník. Tam mám taky v plánu se někdy zajet podívat.
Malvin A co ta Lhota a sinice? A čistota pláže?
Stará Stanová Kůže Lhota je za me nejlepsi koupani! Plaze krasny, voda cista...ale chodime na nudaplaz, tam se k tobe totiz nikdo netiskne;)
711990 No zrovna jsem chtěla psát, že průchod tamní nudapláží mě traumatizuje!
711990 Jo, já taky po několika jiných pokusech už jen na Lhotu, ale chtěla bych zase vyzkoušet i něco jinýho v okolí, kdyžtak dám vědět, když něco objevím, možná na to budu mít tenhle týden čas.
Na nudu tam nechodím, jen je šmíruju. ![]()
Mutziputzi pravda, ze nikdy jsem nevidela tolik druhu intimniho piercingu na lidech 50+....ale nejak me to netrapi, nemam opaleny plavky a neni tam narvano. Za me dobry.
711990 Brrr já bych nemohla, moje estetický cítění mě příliš limituje
Mutziputzi to chapu!;)
Karoleena Včera jsme byli na tom biotopu, teď jsem se koukala, že je právě přiřazený k Chrlicím. Myslela jsem, že k Holáskám. Nebyla tam skoro ani noha. Voda prostě rybník, ale nekvetla a byla celkem čistá. A je to velká plocha. Dívali jsme se, že to snad za 21 milionů upravili, je to vysypané pískem. Kluci tam od nás dojedou i na kole, takže tam jezdí snad od začátku prázdnin, my jsme tam byli s manželem poprvé oba víkendové dny.
Potřebuju radu - jak odstranit (nebo aspoň trochu znevidelnit) vyblýskaná místa na černé bavlněné látce (vzniklá žehlením na švech)?
Stará Stanová Kůže Voda byla čistá. Pláž taky, i když s trávníkem nemá nic společného. Je to step. Nejhorší byly dlouhé fronty u občerstvení, kdy po celou dobu v řadě člověk musel čuchat smažící se olej.
Malvin ok, díky, tak to je paráda.
oblečení do Koněpruských jeskyní
Nedovedu odhadnout, jaké oblečení je dostatečné pro dítě 9 let.
Kdo jste tam byli, stačí tepláky a silnější mikina? Nebo radši nějaká slabší péřovka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.