"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. července 2018 11:44

Mutziputzi jj ja tam dvakrat nebo trikrat byla, nez se nahrnou davy, tak dobry, ale pak uz je natresk, coz vede k tomu, ze poslouchas mj. matky, co non stop okrikujou deti apod. a pohoda se rovna nule. Nejake prijemne nepreplnene a hezke misto, kde by se dal stravit den, to v Prz fakt chybi. 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 29. července 2018 12:07

Mutziputzi nebo Na Stírce, jestli se nevofrňuješ nad Libní 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 29. července 2018 12:30

Mutziputzi co Šárka?  Tam moc lidí nebývá, ale musí se tam dojít a je tam studená voda. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. července 2018 15:56
Reakce na Lilly_Ku:

MP Marge jeste je dobry pilates, jestli to u vas nabizeji. Ja mam problemy se zadama, chodim 2x tydne a ted zrovna uvazuju, ze bych si doma dala kazdej den aspon ty zakladni cviky (pilates series of five). Ty jsou teda jen na bricho, v hodinach se dela postupne vsechno (bricho, zada, nohy, ruce).

Joga neni na zada moc dobra, pokud uz ma clovek nejaky problemy (plotynky atd.), hodne se tam delaj cviky v zaklonu.

​Ja jeste, tukam na drevo, zadne problemy nemam, jen na sobe vidim, ze mam ochable zadove svaly, a ze se strasne zacinam hrbit. Pilates miluju, tu jsou SUPER na zpevneni celeho stredu, jenze v te nasi nove posilovne je to na houby: V tydnu jsou jen v utery a ve ctvrtek v poledne (!), a o vikendu jen v sobotu v osm rano, a to se tedy chci videt, jak vstanu 

Takze holt zbyva jen to plavani, protoze do bazenu muzu kdykoliv. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. července 2018 16:48

Mutziputzi počkat, a tys nekupovala bazén na terasu? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. července 2018 16:50

Mutziputzi jo, a vopalovat se nechoď, nebo tak s faktorem sto, já jsem teď seděla asi deset minut s kocourem na terase a přestože už jsem jakože opálená (= mám hnědé ruce), tak právě ty ruce mám jaksi červené 

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 29. července 2018 18:38

Mutziputzi biotop Radotín? Nebyla jsem tam, ale fotky pěkný.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. července 2018 18:52

Takže: Petynka natřísknuto, Lhotka, Radotín dtto, nakonec koupaliště Mšeno, Rozmarné léto style, ale dá se. Celý den na ostrém slunci, čili jsem blíž žádanému odstínu - cíl splněn

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 29. července 2018 18:58

Verejne koupaliste je moje nocni mura. Byli jsme prdeloni nekde na jizni Morave (Zabovresky?), v bazenu se dalo akorat stat v pripazeni a na trave jeceli haranti, matky na ne, litaly tam vosy, rvala hudba z repraku... vypadli jsme ani ne za hodinu. Zajeli jsme na Novomlynske nadrze, taky naval, ale aspon jsme se vykoupali, uz nam ani nevadilo, ze se tam maceli i dva psi.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 29. července 2018 19:08

Kokoska jediny koupaliste pouzitelny v brne udajne zlikvidovali pri rekonstrukci - ja tam jeste letos nebyla, ale hlasil mi kolega, ze Riviera, hodne rozlehly prostor s mnozstvim detskych atrakci na jednom konci a hlubokym bazenem na plavani daakeko na druhem uzpusobili cele pro mala decka. achjo. ja vyrostla na priglu, ale muze do prirodni vody nedostanu, ani kdyby se tam koupat dalo:-/

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 29. července 2018 19:16

Mutziputzi ještě jsem si vzpomnela, ze bejvalo snesitelny koupaliště v Libčicích (kousek za Roztokama), ale dlouho jsem tam nebyla

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. července 2018 19:27

viktorka_od splavu Ja som chodila do Kuřimi. V zime vnútri takmer nikto, v lete ako kedy. Ale je to už 5 rokov takže sa to mohlo zmeniť. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. července 2018 19:32

viktorka_od splavu já teda chodím jen dopoledne nebo navečer, ale přijde mi, že Dobrák je celkem dobře rozdělenej. U prvního bazénu, blízko k wc a občerstvení, jsou všechny děcka a úplně vzadu u druhého bazénu to bývá na klid. Normálně si zaplavu, přečtu knížku. Ale teda přes den to bude asi trochu větší hukot.

Třeba na Kraváku to bývá horší už i dopoledne a navíc se tam nedá ani plavat.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. července 2018 19:34

paktofonika tam jsem strávila celé dětství a pubertu.

49364 příspěvků moje polička 29. července 2018 19:46

paktofonika v kurimi (nejen) mi strasne vadilo ze nebyl nikde stin. ja na slunci vydrzim tak 10 min. celkove vetsina mensich koupalist je pro me kvuli tomu za trest. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. července 2018 21:05

viktorka_od splavu Třeba včera jsme kolem Riviéry jeli a byla tam fronta daleko za bránu, tak na hodinu.  Velký to sice je, ale ve vedrech stejně hlava na hlavě. V Brně to teda asi bude na koupalištích to stejné, jak v Praze. Loni jsme jezdili celé léto do Žabčic. Letos jsem byla asi 3x v červnu, to bylo prázdné koupaliště a teď kvůli mladýmu zatím jen u bráchy. 

49364 příspěvků moje polička 29. července 2018 21:10

Renusatko tak my si vyjeli na víkend do přírody, jsem nalákala manžela na procházku romantickým údolím v chládku pod stromy a naslibovala jsem mu spoustu zastávek na pivko zmrzlinu oběd... haha, tak cestou ani jedna restaurace, bufet, občerstvení, vůbec nic, vše bylo zavřené nebo pouze na rezervaci nebo svatby jinak teda hezké no.. (ještěže vodu jsme měli s sebou:-) https://www.novinky.cz/cestovani/465215-tercino-udoli-u-novych-hradu-je-klenotem-mezi-parky.html

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. července 2018 21:32

viktorka_od splavu to musel mít velkou radost

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 29. července 2018 21:33

Kokoska jediny koupaliste pouzitelny v brne udajne zlikvidovali pri rekonstrukci - ja tam jeste letos nebyla, ale hlasil mi kolega, ze Riviera, hodne rozlehly prostor s mnozstvim detskych atrakci na jednom konci a hlubokym bazenem na plavani daakeko na druhem uzpusobili cele pro mala decka. achjo. ja vyrostla na priglu, ale muze do prirodni vody nedostanu, ani kdyby se tam koupat dalo:-/

​Ale nee, Riviera je bezva, je to tam krásně opravený, super čistá voda, je to tam senzační na plavání a prostoru na ležení taky hodně. Tak jasně, že v těchhle vedrech, o prázdninách a ještě o víkendu je tam narváno, ale to přece všude. Já jsem tam teď tak často, co to jde. “Zlikvidovali při rekonstrukci” a “uzpůsobili celé pro malá děcka” je blbost, fakt. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. července 2018 21:50

Ginevra viktorka_od splavu aha, tohle jsem nečetla. Je stejné...na velikostech  bazénů a tak se nic neměnilo. Jen je to celé v nerezu a přidaná skluzavka. Naopak se mi na něm líbí že je jak řeka. Začíná nízkými bazény pro děti a končí hlubokými. Takže většinou jsou rodiny s malými dětmi na úplně jiném konci. To, že je pro malá děcka je fakt blbost.