Bledule tam se vztekam pomerne casto, neb modra auta maji pocit ze kdyz jsou na kruhaci tak maji prednost...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori Přesně. Já jezdím Mariánskohorská - prodloužená Cihelní. Tam je to to samé. ![]()
pomoc!
opět se mi stala ta situace, kdy jsem na poslední chvíli, když už se načítala další stránka, zahlédla reklamu na naprosto super žluté midi šaty s 3/4 rukávem, na konci byly mašličky.
nemá někdo tušení, co to mohlo být za značku?
reklama jsem znova nenašla, byť jsem hodněkrát obnovila stránku.
prošla jsem closet, protože na něj reklamy často mám. ale nic. taky dorothyperkins, protože by to mohlo být od nich. i zoot a answear. a nic.
Nemáte čirou náhodou někdo nákupní tašku na kolečkách od Riesenthelu? Chtěla bych ji pro matku. A jestli máte, máte z eshopu nebo jsou někde k vidění? A jste spokojení?
rasaNori Bledule jo! taky jezdím na podobném kruháči v malém a jelikož jsem neznala místní zvyklosti (všichni jsou přesvědčení, že modrý má při zařazování do pravého pruhu přednost před červeným
tak poprvé mě nějakej magor honil až za další křižovatku a snažil se mě vytlačit na krajnici a ukazoval ať zastavím, že si to se mnou vyřídí.. neskutečný
No ja som z toho kruhového objazdu úplne zmagorená. Tak ako je to nakoniec?
Ounz ja mam ikea tasku a prijde mi prostornejsi a ma i dost vydrz. Nepouzivam ji teda denne, spis parkrat za rok, ale vzdycky ji dost nalozim;)
711990 Ja mám tú z melónovej rady, v dobe keď som mala pokazené auto celkom dobre poslúžila :D
711990 díky za info, sjedu se na ní kouknout :)
slniecko Červené má před modrým přednost. Kdyby červené vjíždělo na kruháč, je to naopak. ![]()
Ounz já tu ikea tašku mám a přijde mi taková obyc, jsko přiveze, odveze, zatim ji nic neupadlo, ale jestli třeba jako dárek, okoukla bych ten riesen....mám pocit, ze ji někdo ještě na mp chválil, myslím grossularia?
Jiná Realita nevim konkretne, ale posledni dobou mi casto nabiha reklama na Closet, zkuste www.closetlondon.com
Zluty napr
https://www.closetlondon.com/mustard-tie-neck-a-line-dress.html
EDIT - aha, nedocetla jsem, ze closet ne...
Bledule no....ako majiteľka modrého auta nie som tým riešením nadšená ![]()
Potrefenáhusa no já bych to právě chtěla jako dárek :) díky
Co se vsichni muzou po*rat, ze si Stropnicky koupil zamek??
Mutziputzi A mně přijde, že se tam fotí celkem rád a informuje bulvár zcela dobrovolně ![]()
Nemáte čirou náhodou někdo nákupní tašku na kolečkách od Riesenthelu? Chtěla bych ji pro matku. A jestli máte, máte z eshopu nebo jsou někde k vidění? A jste spokojení?
Mám jejich carrycruiser https://design-e-shop.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=507&products_id=2591
Jsem náramně spokojená, slouží mi už přes pět let a kvalitu mého života změnil zásadně k lepšímu. Vzhledem k tomu, že nemáme auto, používám ho k nákupům prakticky denně, což obnáší pekelnou jízdu přes dlažební kostky a schodky mezi silnicí a chodníkem v centru města. Snese mnohem větší zátěž, než je deklarováno. Pohodlně se do něj skládá nákup, přičemž odpadá takové to šátrání poslepu v hluboké nákupní tašce.
Záleží ovšem na tom, co potřebuje maminka. Ačkoliv důchodci na můj vozík často vrhají závistivé pohledy, nevím, zda by pro ně byl vhodný. Pokud potřebuji nastoupit do tramvaje, která není nízkopodlažní, tak musím zasunout teleskopickou rukojeť a vzít ho za popruh přes rameno, což by mnoho z nich nezvládlo, protože se při nastupování naopak opírají o rukojeť nebo držadlo pojízdné tašky jako o hůl.
Hlásím, že (bez jednoho týdne) po dvou měsících mám vyřízené vrácení šatů do COS. Poslala jsem to na vlastní náklady českou poštou na jejich adresu do Holandska. Když se ani po šesti týdnech nic nedělo, začala jsem zasypávat mailovými dotazy jejich zákaznické centrum, až se konečně vzchopili a napsali, že refundace proběhne v nejbližších dnech. Z Paypalu přišel potvrzující mail o vrácení částky na kartu, připsání peněz pak trvalo týden.
Tímto děkuji všem, které mi zde pomohly dobrou radou
, a oddechla jsem si, že vlna slev již v COS skončila, neboť s tou refundací na kartě by mě mohly přepadnout hříšné myšlenky.
A mám ještě jeden, teď už ryze akademický dotaz: jak je možné, že šaty, které na produktové fotografii oblékla modelka o 13 cm vyšší než já ve stejné velikosti jako já (36), byly na fotografii podstatně delší než na mně ve skutečnosti? Já jsem je měla jako selka do půlky lýtek, což i ze štíhlé končetiny vysoustruží nožku od piana, zatímco na té modelce (ačkoliv pas jsme měly stejně) byly jakoby v prodloužené (a slušivější) délce. Zajímá mě to jen kvůli příštím potenciálním nákupům...
Fleur Já jsem zase vypozorovala jinou záhadu - jsem asi tak stejně vysoká jako ty modelky a ony nevypadají, že by měly v poměru k trupu nějak krátké nohy.... A přitom podle popisu jim stačí ty běžně dlouhé (Regular) kalhoty, a to i u značek, které vedou Tall nebo Long velikost. Mně přitom vždy končí hodně vysoko nad kotníky. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.