Karoleena me to provedeni taky uplne nenadchlo, musim rict. Promitnout na cover Olgu, proc ne, ale presne, ty malovanky...nic moc. Koupim si ho taky, ikdyz se bojim, ze ke cteni to moc nebude.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jinx Je to takové... zajímavé, překvapivé. Nevím, jestli úplně dobře výtvarně zvládnuté, ale zvědavost a emoce to vzbuzuje, takže za mě dobrý.
Ta modelka to je karolina kurkova ze? To jsem tipovala, ze bude ona
Vogue jsem neviděla v trafice, jen v tiskový zprávě na netu, ale přijde mi to jako taková upocená kreativita na téma silná žena, přijde mi to blbě urputný, ani to neumim popsat, redakce podle toho co si pamatuju za hrůzu a impotenci z Elle svůj stín stejně dle mého nepřekročí
jinx Jojo, je to ona. No furt nad tím ještě dumám, jestli mi něco neuniká, ale prostě moc věcí najednou je tam podle mě nacpaných, už samotnej nápad s "Olgou" je si myslím sám o sobě prostě dostačující a výraznej, proč to muselo jít až do takové doslovnosti a kreslit falešné Olze na záda antikódy, protože V jako Vogue, V jako Václav, V jako vítězství nebo nevím co dalšího, a ještě navíc takhle opatlaně, když jejich síla je pro mě i v té strohé grafické úpravě, to si nemohli nechat nějakým tatérem udělat jako šablonu aspoň a ne to šmrdlat bůhvíčím, tužkou na oči asi... meh, konec hejtu! Počkám si na obsah. :)
Tady je ta obálka vidět lépe.
viktorka_od splavu Stará Stanová Kůže no uprimne neviem, ale zakopat? Tu ma kazdy velke pozemky. Ked zakopes dostatocne hlboko, tak pohoda. Nemyslim zakopat kravu, kozu a tak podobne ked uhynu, na to sa vola kafilerka, ale zajac, pes, to tu ludia normalne zakopu, urcite behodia do smetiaka pred dom v lete uz vobec. Viete si predstavit ten smrad kym vy to vyviezli? V teple? ![]()
Janulik03 no jsou na to ale docela přísný předpisy, minimálně se to nesmí 100 metrů od nějakýho obydlí, od zdroje vody......(jako teoreticky, taky máme ty hrobečky na zahradě)
To je zase téma... K odhazování věcí do popelnic mohu dodat, že se tam nemají házet ani cihly, byla jsem napomenuta, že prý to může zničit nějaký šnek uvnitř sběrného vozu. ![]()
Janulik03 jako ze kdyz mi v panelaku chcipne morce, tak ho mam zakopat v parku? no nazdar. to snad zabalim nejdriv.. u nas se tedy odpad pali, takze to je na roven te kafine. vznesla bych dotaz;-)
já jsem jednou v létě odrovnala půlku ulice kuřetem, co se nám zkazilo v lednici, nějak mi nedošlo, že v létě se popelnice neodvážejí každej den...tak si tam trochu pobylo na sluníčku ...
jedna paní se psem ze sousední ulice se mě vyptávala, jestli nemáme někde v domě mrtvolu...
viktorka_od splavu sorry ale o panelaku nepadll ani sllvo. Vravim u nas na dedine, nikto si nezakope mrsinu priamo na zahradke pri dome. Je tu cca 150 m les, okolo spusta miesta, ako v meste neviem, asi za poplatok likviduju v meste nejake prganizacie. To ako fakt by ste hodili do popolnice
Potrefenáhusa
no vidis a to tam nebolo dva tyzdne.
viktorka_od splavu No my jsme to tak dělali, ne teda do parku, ale do přilýhlého lesa, ono je člověku i blbý - nebo nám teda bylo - hodit umřetýho křečka do popelnice.
Na vsi bych čekala, že lidi králíka zakopají, hlavně když Janulík píše, že mají všichni velký pozemky.
Zina tak ja do popelnice hazu denne bud co nesezerou kocky nebo min. pytlik od toho masa.. ze nych to zakopavala tak to snad ne.. znovu pripominam ze to tam nehazu jen tak, ale to snad nikdo?? vyvazi se kazdy tyden, 14 dni mi prijde strasny, to musi smrdet cokoliv. no skoro se prestavam divit ze to lidi z dediny nekde mrsknou do prikopu
viktorka_od splavu ludia z dedkny zvysky potravy nehadzu do popolnice, lbaly z kupiovaneho ako plast sa oplachnu a potom daju do odpadu na plast, opakujem umyte, plechovkce do kovu, tetrapaky oplachnute do triedeneho odpadu. Inak povodba tema bola skapate zviera, nie obal od masa, to si poriadne odbocila. Nemame tu uz davno cierne skladky a do prirkopy nam tl hodili chalupariktori chodia na vikendy, alebo ludia z mesta, ktorym sa neleni autom doviezt smeti na okraj lesa. Leno zberny dvor asi maju daleko. Hlavne ze obyvatel mesta moze na hlavu rocne doviezt do zberneho dvora 100 kg odpaduzadarmo. Len predlozi OP. My taku mohnost nemame, nam tu 2x do roka pristavia kontajner kde sa nahadze nadrozmerny odpad. Potlm vyhlasia zber nebezpecneho odpadu a dame pred domy elektroodpad a tak dalej.
Inak pozemky su ozaj velke je to 5 domov.

Janulik03 jasny, chapu. my mame nastesti sberny dvur za barakem, takze pohoda. zas nemame tu krasnou prirodu. neco za neco:-)
Janulik03 některý lidi sou strašně hloupý a bezohledný a projevuje se to i v zacházení s odpadem, tam kde bydlí máma se pravidelně, ale teda fakt pravidelně najde někdo, kdo k popelnicím na tříděnej odpad postaví: starou tv, prosezenej rozbitej gauč, zlámaný židle, starý wc...prostě doma to maj uklizený a že to hyzdí okolí a někdo cizí se tím bude muset zabejvat místo nich? Noa? A další, maj tam i popelnice na bioodpad, ja tam teda přesně napsáno co jo a co se tem nesmí a tam pravidelně někdo háže sice bioodpad, ale pečlivě zauzlovanej v igeliťáku a tak
nebo když už je popelnice na plasty plná, tak postaví tu tašku s vytříděnýma petkama vedle ( v horším případě ji mrsknou do toho bioodpadu) já si to prostě necham doma a vynesu to, až vyvezou..
zaujala me debata o cestovnim pojisteni...momentalne tedy nemam ceske z.pojisteni,ale asi pred 12-13 roky sem ho par mesicu mela a v Nemecku sem dostala salmonelozu,u praktickeho lekare sem platila,ale pak mi bylo pojistovnou vraceno,na pohotovosti se neplati nic a jeste sem byla nasledne hospitalizovana a operovana a neplatila sem vubec nic.Ceska zdr.karticka to cele pokryla.
A priznam se,ze jet na tri dny do Polska tak taky zadne nedelam a konec koncu vlastne jezdim do Ceska a pojisteni do ted me vubec nenapadlo.
Myslim si,ze s tim v Cesku dost strasi a nebo,ze pokud se jedou provozovat sporty do ciziny tak pojisteni urcite dobry.(v ramci eu)
Ounz bohuzel musim souhlasit,je to katastrofa co lidi vyhodi,kdykoliv kamkoliv.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.