"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 18:41

Ounz Tak se mi zdá, že tvoje máma bydlí v naší ulici. Přesně tak to tady vypadá.

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 18:50

Zarinya no, vono leckdy co vyletí z okýnka auta co jede před tebou, některý lidi sou fakt 

Pinot Noir no tohle se (bohužel) děje všude..

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 19:03

Byl jste někdo v poslední době na Sněžce?

Jde mi hlavně o ty fronty na lanovku z Pece - jestli se jim vyhnu ve všední den, když přijdu ještě před otvíračkou a tak.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 19:55

Ounz ja treba nechapu odhozenou skrabkú na sjezdu z dalnice - to ji jako pri cekani na krizovatce vyhodi? skrabou si uprostred cesty na krizovatce okno a ona se jim zlomi, fak ji vyhodi?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 20:00

viktorka_od splavu uhynulý zvíře a zbytky kočičího žrádla bych asi vedle sebe nestavěla, je mi jasný, že to vede k otázce, jakej je rozdíl mezi smradlavým kuřetem, co tady bylo zmíněno, a zdechlým králíkem, ale já tam ten rozdíl vnímám, a tipla bych, že vyhláška taky

Janulik03 jsem nikdy nepochopila, že si někdo dá tu práci, naloží bordel na vozík a odveze to někam do lesa, když už to má naložený a sběrnej dvůr je na dosah. Kus od nás v lese je jedno místo, kde to někdo přesně takhle udělal, vyvezl tam nějakej směsnej bordel, přitom autem je to přístupný jenom teoreticky, vůbec si neumím představit, co jinýho než nějaká vojenská technika by na to místo vjelo a zase vyjelo...

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 20:15

Zina jo tak to nevím, jak jsem psala, neuvědomila jsem si že ne všude se pálí.

a s tím bordelem v lese už jsem udělala takovou zkušenost srovnatelnou s nerudovým problémem se slamníkem že skoro dovedu pochopit, že to někdo udělá. já bych to neudělala, ale jak řikám, dovedu si to představit. protože i když jsme měli na většinu věcí přistavený kontejner, tak pak na závěr když jsem potřebovala zlikvidovat jen pár věcí tak jsem s tím v kufru objela půl brna a teda uff, než jsem udala krabici starých dlaždiček to byla makačka. a samozřejmě jsem za to i zaplatila. a myslím už jsem tu psala že brácha starý dveře nakonec spálil na zahradě

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 20:15

Zina nebo jdes hodinu lesem a najednou pneumatika - to ji tam nesli vyhodit? nebo si ji vzali na vychazku a pak uz ji nemohli unest?

49363 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 20:16

Candance jo, tak tyhle záhady mě taky vždycky dostanou

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 20:19

Candance tak z přede mnou jedoucího auta už vyletěla i plastová lahev, skleněná lahev..no děsný 

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 20:51

Ounz Já jednou venčila psa a z projíždějícího auta vylítla krabka od cigaret... Když jsem přišla blíž, zjistila jsem, že se kolem válejí i stovky a dvoustovky Úplně jsem toho vola viděla, jak hrábl do kapsy a vyhodil to... To bylo radosti, měla jsem za to tehdy nové džíny 

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 20:55

Pinot Noir haha dobře mu tak, aspoň za tu čuňárnu rovnou zaplatil..

49363 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 20:59

Pinot Noir cha, ještě že nejsem prase a vždy jsem krabičku v koši pěkně zas našla:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 21:47

Pinot Noir  to je dobry.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 23:21

Janulik03 viktorka_od splavu pokiaľ viem, tak mŕtve zviera sa má správne odniesť k veterinárovi a ten ho musí dať zlikvidovať, aj keď sa jedná o také menšie.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 23:21
Reakce na Pinot Noir:

Ounz Já jednou venčila psa a z projíždějícího auta vylítla krabka od cigaret... Když jsem přišla blíž, zjistila jsem, že se kolem válejí i stovky a dvoustovky Úplně jsem toho vola viděla, jak hrábl do kapsy a vyhodil to... To bylo radosti, měla jsem za to tehdy nové džíny 

Offline Sweet Potato
40442 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 23:42

Zina Do sběrnýho dvora musíš mít trvalý bydliště. Do lesa nikoli.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 23:59

Sweet Potato Přesně! To je ten velký problém. 

Abys něco mohla dát do sběrného dvora, musíš mít v obci trvalé bydliště. Což je pak problém např. u chatařů apod. A taky pak nemá asi každá obec sběrný dvůr. A pak je ten les třeba blíž..

My vyprodukujeme velmi málo odpadu. Co jde spálit, resp. co je z papíru, pálíme. Plasty sbíráme a pak to manžel naskládá do pytle a odvážíme. A k vyhození toho pak zbyde jen velmi málo. cca 1 menší igelitka měsíčně. A tu odvezu do popelnic. Tedy.. ehmm.. když ji obvykle pár dní povozím s sebou 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 17. srpna 2018 06:39
Reakce na Candance:

Ounz ja treba nechapu odhozenou skrabkú na sjezdu z dalnice - to ji jako pri cekani na krizovatce vyhodi? skrabou si uprostred cesty na krizovatce okno a ona se jim zlomi, fak ji vyhodi?

​tohle nevim,zato uz jsem prisla na to,jak se muze stat,ze nekdo vyhodi papir od tatranky z lanovky v narodnim parku..

Hrabala jsem v batohu a vitr mi ten papirek vzal...hrozne jsem se stydela a lidi v sedacce za nami me pul vyletu grilovali pohledem.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 17. srpna 2018 08:19

Dadoo ale za peníze to vezmou každému, ne? Taky jsme chalupáři a bordel si vozíme s sebou. Nebo jsme hold platili, když toho bylo víc. Popelnici taky normálně máme. Já tohle vozeni do lesa nechápu. Když už to mám v autě, tak to můžu odvést do popelnice přece. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 17. srpna 2018 08:50

Ounz jsou pytliky na bioodpad, co vypadaj jako igelitaky  Ale nepochybuju, ze jsou lidi schopny to mrsknout do bezneho pytle na odpadky.