"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 12:44

Tak Betty No já dosud celkem neměla problém, ony to vycítí, že je nemám ráda a nelezou ke mně. Na ZŠ rodina jedné z mých nejbližších kamarádek měli v bytě nekastrovaného kocoura, a řekněme, že její rodiče ani ta má kamarádka nebyli zrovna milovníci úklidu, no chodila jsem k ní nerada, bylo to fakt strašné a ten puch cítím dodnes, br. Taky mi hrozně vadí nacházet po zahradě malé potrhané ptáčky, jako chápu přirozenost a pudy a tak, ale líbit se mi to nemusí, že.

Lama_z_Lana Přesně, když se jednou za čas stane, že se dostanu někam na návštěvu, kde se kočka chce kamarádit a otírá se o mě, tak mám chuť se hned začít otírat taky, ale nějakým ubrouskem, br. Fakt za to nemůžu, měla jsem to odjakživa. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 12:52

Potrefenáhusa Se psem problém nemám, asi že jsem na něj odmala zvyklá. Nevím, kde se vzal ten problém s kočkama, nenašla jsem pro to racionální odůvodnění. Ale to typický kočičí otírání o nohy a tak, to nedávám

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 12:53

Malenge bych se ovonela pred navstevou tim odpuzovacim sprejem:-) ja kocky strasne rada pozoruju a domaci i mazlim, ale ty cizi venkovni... to ne. a kdyz jsem zjistla kolik lidi svy psi milacky neodcervuji nebo dokonce maji blechy, klistata z nich padaji.. tak uz jsem obezretnejsi i u psu.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 12:59

Já teda mám hodně ráda kočky i psy, ale situace Malenge mi přijde děsná už jen proto, že jsem háklivá na svoje území a nadskakuju z toho úplně stejně jako když tu tuhle někdo psal, jak jim cizí lidi lezou na soukromej pozemek trhat třešně, dvounožec jako čtvernožec, cizí nevychovanej čokl nebo cizí nevychovaná kočka, to je fuk. A přesně kvůli tomuhle bych si sama asi nepořídila nikdy venkovní kočku, leda bydlet někde na úplné samotě, příčí se mi nemít ji pod kontrolou a nebýt si jistá, jestli náhodou můj mazlík přesně takhle neztrpčuje život někomu v sousedství. V tomhle mi pak ve srovnání se psem vychází líp ten pes, žádný nekontrolovaný courání a ničení cizího majetku u nich nehrozí (a neřeším teď případy, kdy je majitel idiot), kdežto u venkovních koček to podle mě prostě nelze nijak uhlídat. Nebo jo?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 13:02

Ale já to mám v tý hlavičce asi trošku pomotaný, místo domácího mazlička mám droida. Protože single lady s kočkou je už hrozný klišé

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 13:04

Malenge Soucítím, nám tohle provádějí sousedovi kocouři a je to fakt nechutné. Máme batole, zakrývat písek okamžitě, jak z něj vstane, mě dost unavuje. Práce v záhonech je jen pro silné žaludky. Upřímně, úplně je nenávidím. Na prázdniny je vozí i s dětmi někam k rodině, tak máme chvíli klid, ale už se děsím, až to zase začne. Jednu dobu se báli robotické sekačky, ale už si na ni taky zvykli. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 13:11

Malenge Na naši kočku platí, když nechci, aby někam chodila  lehat/čurat/cokoli..., dát tam třeba jen noviny nebo hadr, to  je jedno. Ta změna ji rozhodí a už tam nechce.

49363 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 13:13

Stará Stanová Kůže to je nejaka cimprlina:-))

ja se kocky co chodila srat na predzahradku zbavovala pul roku minimalne a tech penez:-(

Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 13:19

Pinot Noir Tak to je děs, je mi to líto. Přeju, ať jsou na prázdninách co nejdéle. Škoda té sekačky, nemuseli by být tak přizpůsobiví. Jo a ještě k tomu kompostu, myslím, že je to dost běžné.

No, takže já nasadím číhací režim u hadice a uvidíme, třeba z toho něco bude.

Karoleena Právě že já to můj dům - můj hrad mám taky, nezvu sem jen tak někoho, opravdu jen rodinu a kamarády, nejsem nijak nadšená, když se tu promenádují řemeslníci, ale to člověk logicky zdůvodní, ale prostě někdo nevítaný, co ještě dělá nechutný bordel, to je na mě prostě moc. Když jsem poprvé ráno viděla ten zabordelený kočárek, málem mě to rozbrečelo, fuj.

49363 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 13:23

Malenge zivocisne zbytky na kompostu doufam nejsou bezne

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 14:01

viktorka_od splavu neviem ako v komposte, ale nedávno u nás v rozhlase dedinskom hlásili, že máme odpad triediť a budú to kontrolovať. Menovali čo všetko tam nepatrí a medzi iným sa krásne vynímalo "krásny veľký biely mrtvy zajac".......

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 14:04
49363 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 14:09

Janulik03  zajac je kralik ze? nekomu chcip a on ho hodil na kompost.. tak jako jo, nejaka ta desetileti zpet se na hnojnik hazelo vsechno, to i ja pamatuju:-) ale dneska?

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 14:26

viktorka_od splavu práveže nehodil na kompost. Hodil do svojho smetiaka. Podotýkam, že nám vyvážaju smeti tie ktoré už sa nedaju triediť, raz za dva týždne. Inak triedime všetko, papier pílime, plasty, kov, sklo, ale stále sa nájdu ludia, ktorí plnia smetiaky všetkým a tak pravidelne upozorňujú. Je to niekedy sranda počúvať. 

49363 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 14:29

Janulik03 aha, a kam ho teda mel hodit? koukam ze to mate komplikovany

1333 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 14:30

Janulik03 Ahááá, smetiak je popelnice. :) No ale co s tím zajacom vlastně teda měl správně udělat?

1333 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 14:31

viktorka_od splavu nepředbíhej!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 14:33

Co rikate na prvni obalku cs vogue? 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 14:57

jinx Zrovna jsem se na insta dívala na odhalení a mně se to zdá nějaký překombinovaný. No a ty kreslenky tam... nevim no, stejně si to koupím. :D 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 15:03

A já pořád čekám, až sem do obchodu doputuje zářiové britské nebo americké vydání a pořád nic