"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:51

Zarinya tjo co je na tom k smíchu?  

(když jsme u těch fobií ze špíny, fakt vám nevadí když se vám na koupališti dostane na pusu voda???!!!)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:52

MP Marge  jak se tohle proboha stane, že někdo založí do knihy nechutnou použitou náplast, to už fakt musí být naschvál nebo nevim!!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:52

viktorka_od splavu ja na koupaliste nechodim,radsi.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:53

viktorka_od splavu No jasně .
Známá savuje furt celej byt, vytírá, umejvá savem všechno, ale přitom třeba nějakou hygienu vaření má nulovou - ruce po syrovým kuřeti votře do utěrky a jde dětem dělat svačinu. To lezu po stropě. Tou utěrkou pak, předpokládám, klidně utře i nádobí. Je to jako s rohlíkama. Intenzivně si představuju, že jsem to NEVIDĚLA, a tak mi to teda NEVADÍ. 

paktofonika já to mám taky - ruce suchý, popraskaný, šupinatý. Krémuju je neutrogenou, bolí to, pálí to. V říjnu to začne, v dubnu skončí. Au. Už to zase bude :(. 

49363 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:53

Zarinya mně jsou fakt příjemnější přírodní koupaliště (klidně bahno) než ten bazén. ale přežiju to. ovšem termály... jak je to teplý... ble. to ne.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:54
Reakce na Gellnerova:

Dámy, řekla bych, že jsme tady dobrej vzorek pro MP Marge a nějakou terapii .

viktorka_od splavu Savo je taky mokrý .

​Ne ne, na tohle by Marge nemela nervy  Ja uz to nejak doklepu se svymi mladistvymi delikventy 

Jinak ja se priznam, ze jsem tedy asi prase, protoze nic takoveho v beznem zivote vubec neresim. Samozrejme si dukladne umyju ruce, kdyz prijdu odnekud zvenku, ale jinak spoleham na prirozenou odolnost organismu 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:54

paktofonika A ještě k tomu alergie na chlad? Hele, máš to těžký . Pardon, nemyslím to zle, jen mi to už přišlo až tragické. 

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:54

Estara No nevím... i ty znalosti v encyklopediích se strašně rychle vyvíjejí. Co v knihovnách vídám, tak knihy nejsou starší než pár let.

U nás se knihovna spíš knih sama zbavuje - tuhle nám knihovnice k vypůjčeným knihám přibalila jako dárek natrvalo životopis Tolkiena v angličtině - prý si to nikdo nepůjčuje, tak co s tím, radši nakoupí nějaké jiné knihy....

​Tak psala jsem, že to není úplně univerzální, netvrdím, že bere úplně každá knihovna. Nicméně v jedné pracuju, takže aspoň nějaký přehled snad mám. Jinak určitě je lepší se předem zeptat než dotáhnout několik beden knih zbytečně. A samozřejmě se knihovny knížek i zbavují, ona žádná není nafukovací, na druhou stranu nafukovací není ani jejich rozpočet.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:54
Reakce na Karoleena:

MP Marge  jak se tohle proboha stane, že někdo založí do knihy nechutnou použitou náplast, to už fakt musí být naschvál nebo nevim!!

​Taky mi to hlava nebrala, to se snad nestastnou nahodou udelat neda!? 

Offline Kora
příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:55
Reakce na Zarinya:

​ted docitam,ale teda...

Kora tak to te chapu,utopenec by mi taky vadil.

​Jako vylovili ho teda, ne že tam furt je nenalezenej. Morbidní, já vím. Ale se stále přítomným utopencem jsem se taky už koupala. Akorát že netušila.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:56

Karoleena A jednou, to bylo jeste v Cecach, na me z knizky z knihovny vypadl mrtvej a ususenej pavouk 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:57

whiskas No ja si to len myslím kedže s tým mám problém len v zime. Ťažké to nemám, sú horšie veci ako to moje svrbenie rúk, mydlo mám vychytané, dezonfekcia mi nevadí a možno to je len tým že si tie ruky umývam často aj keď nie tak často ako kedysi. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:57

MP Marge Pavouk dobrý, tedy suchej .

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:59

MP Marge Myslim, že tohle je přesně ten zdravej přístup k hygieně... fakt si neuděláš chvilku? Ani když tu spácháme nějakej mladistvej delikt?? 

viktorka_od splavu hele, tak to mám chuťovku pro tebe - k termálům. V Budapešti jsme vybírali pomocí tripadvisoru a referencí vhodný lázně, neb jsme nechtěly jít do těch velikejch profláknutejch. A týpek psal, že měli problém s personálem, protože přece komu vadí trochu orálního sexu v bazénku a že ta síra ve vodě určitě to sperma vydesinfikuje... (a tam jsme teda nešly ). 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 21:59

whiskas No... Ja se jich strasne stitim, niceho jinyho ne, ale pavouku jo, fakt je mi blbe i z toho je videt na fotce. Tak aspon ze byl susenej  Jinak by to bylo na infarkt. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 22:01

A není možné, že se zvyšuje počet alergií právě kvůli přehnané, až chorobné hygieně? Napadlo mě to při pročítání posledních příspěvků. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 22:01
Reakce na Gellnerova:

MP Marge Myslim, že tohle je přesně ten zdravej přístup k hygieně... fakt si neuděláš chvilku? Ani když tu spácháme nějakej mladistvej delikt?? 

​Tak pokud zalozite gang a budete krast auta, a ve zbyvajicim case po sobe na ulici strilet, tak bychom se uz nejak domluvily   

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 22:01

MP Marge Nejsem přecitlivělá, v MHD si sedám, na kliky sahám, vozíky používám, časáky u doktora beru do ruky ... Ale ta náplast teda 

Jiná Realita Uf, někteří lidi jsou teda na facku. Kromě přehrabovačů pečiva mi ještě pijí krev omačkávači ovoce - každou nektarinky či broskev silou zmáčknou a pak si stejně žádnou nevezmou 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 22:02
Reakce na whiskas:

A není možné, že se zvyšuje počet alergií právě kvůli přehnané, až chorobné hygieně? Napadlo mě to při pročítání posledních příspěvků. 

​Ja myslim, ze jo.

49363 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 22:02
Reakce na MP Marge:

whiskas No... Ja se jich strasne stitim, niceho jinyho ne, ale pavouku jo, fakt je mi blbe i z toho je videt na fotce. Tak aspon ze byl susenej  Jinak by to bylo na infarkt. 

​a nemůžeš si to sama nějak.. vyléčit? (mám to samý:-(