"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 11:44

Mutziputzi ted to docitam a taky zasnu na tou vypjatosti, nekdo ma fakt tezky zivot na kazdem kroku. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 11:48

Tak to tu ctu a rikam si, ze jeden nas vnuk na alergii z cistoty urcite trpet nebude. To dite musi sahnout na vsechno, co vidi, ale fakt na vsechno. Ze spadaneho listi neomylne vylovi drivko od nanuka nebo vajgla, musi zkusit, jestli prach u zdi je dost jemnej a pukliny v omitce dost hluboky, v hrebcine vytahoval slamu ze slisovanych baliku a obdivoval vlastovci trus pod hnizdem... a obcas si samozrejme protre oko nebo strci prst do pusy. Jak jsem na tohle dost hakliva, porad jsem ho od neceho tahala, odstrkavala jsem mu ruce z obliceje, utirala ty zahnojeny packy vlhcenyma ubrouskama aspon pred jidlem. Jeho starsi sestra na me koukala jak na exota, pry On to takhle dela, nech ho. No nenechala a doma nez si sli hrat, mazali oba do vany, pak cisty tricka aspon, diveni veliky. Behem dvou hodin do spani kluk zas jak cune, vsechno na sebe vyleje, pokeca se, neskutecny. Jsou mu 4 a doslo to tak daleko, ze ho manzel u vecere krmil, kdyz videl ten svinec kolem a na nem.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 11:53

Ja mam teda takovou trochu uchylku nebo co to je, nerada chodim do obchodu s odevy v necem, co jsem tam koupila. Kdyz je to teda poznat. Treba tricko nebo kalhoty ze Zary, M&S ne bo tak mi tam nevadi, ale treba kabat, ktery je jasne od nich uz jo, nebo do COS v satech COS bych nesla. Trochu mi to komplikuje nakupy 

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 11:55

Kokoska jee to je ale hezká obsese

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 11:56

viktorka_od splavu divny, ja vim. A to mi nevadi ani knizky z knihovny a s nakupem rohliku nemam problem 

49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 12:07

Kokoska mně to přijde roztomilý:-) abych řekla pravdu já si u většiny věcí vůbec nepamatuju odkud je mám, držet to v hlavě podle toho do jakýho jdu obchodu mi připadá úplně neuvěřitelný

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 12:24

Kokoska tak to znam! mne je to taky nemilé . Az tak,ze bych tam nevkročila,tedy ne,ale citim se pri tom ponekud neprijemne.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 12:35

viktorka_od splavu ja zas tech hadru tolik nemam a spis jde o ty jasne poznatelne kusy, treba dziny, kalhoty nebo tricka neresim.

Dadoo snazim se to ovladat, ale presne, je mi to neprijemny. Ale ten COS fakt nedam 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 12:47

Kokoska já mám tedy problém spíš ten, že když jdu do "dražšího" krámu v něčem z "levnějšího" krámu nebo kdybych do COSu vlezla v něčem obyčejným, tak se cítím blbě, jako že tam nemám co dělat. I když si tam jdu něco koupit a třeba koupím.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 12:48

MaeGandal tak to mne neva, i Hollywood chodi nakupovat v teplacich 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 12:49

Kokoska to si budu od teď říkat

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 12:54

Když byly naše malé děti u prarodičů na prázdninách,tak se třeba celý týden nekoupaly. O mytí rukou před jídlem ani nemluvím. U druhých prarodičů, mých rodičů to bylo obráceně.

Kam jezdily raději?

49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 12:56

Tak Betty jojo, posledně jsem dostala dokonce výtku, proč tolik věcí s sebou.. tak ta dvě trička jsem ale potom prala na vyvářku

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 12:57

Proč se vlastně děti nerady koupou? To jim jim není příjemné zbavit se špíny a vonět?

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 13:03

Kokoska ale ty tepláky stojí náš měsíční plat

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 13:05

Dadoo  az pujdu pro model k Diorovi, tak si na to odpovidajici teplaky koupim 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 13:07

Stará Stanová Kůže no, myslím, že dětem je úplně jedno, jestli jsou špinavé nebo čisté. A že by chtěly vonět? To leda holčičky, co to okoukaly od maminky. Navíc je  to koupání stavěné jako povinnost (podívej jak jsi špinavý, musíš se umýt) a ne jako zábava.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 13:11

Stará Stanová Kůže copak vonet, to chapu, ze je malymu klukovi jedno. Ale zpoceny, zaprašeny, ulepeny od zmrzky az za usima, cesticky na tech zaprašenych nohach, jak se pri piti polil... a nevadi. Zas chapu, ze maly dite se pres den zamaze a poznava svet i rukama, nikdy bych jim kvuli tomu nenadavala.  Ale kdyz i muj muz rekl, ze ditko je jak prase, tak to uz fakt bylo.

49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 13:22

Proč se vlastně děti nerady koupou? To jim jim není příjemné zbavit se špíny a vonět?

​řekla bych že z podobného důvodu jako proč nechtějí chodit spát - mají pocit, že v důsledku úplně nezajímavé činnosti jim uteče něco důležitého zábavnějšího:-) a pak jsou fakt děti/lidi, kteří nemají rádi vodu a dokonce ani ten pocit čistoty (tento svět mi byl odhalen poměrně nedávno), prostě si v tom lebedí, v "vynošeném" oblečení, prohřátém a vytvarovaném vlastním tělem a tak... uch:-/

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 19. srpna 2018 13:24

Kokoska Mám bratrance opačně extrémního - jako dítě byl děsně štítivý, vzali jsme ho do lesa na houby a celou dobu řešil, že se tuhle umazal, tady má smítko, pavučinu, nemůže se napít, protože si nemá kde umýt ruce (a to jsme jen jedinkrát v životě kvůli němu táhli do lesa pití), hysterák, že na něj sedla moucha, sednout na pařez neexistovalo, přeskákat potok po kamenech nelze, mohl by uklouznout a ušpinit se, hříbku se nedotknul a ještě vyhrožoval, že jestli prochladne, bude maminka na nás naštvaná. Pětiletý kluk!  Ten tvůj je mi sympatičtější