999 Dadoo Jaký časový rozvrh? Já myslela, že místo aplikace krému ručně to nechám na přístroji? Tak to není nic pro mě. Budu se muset smířit s tím, že mi prostě ten obličej spadne.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
KapkaMM Známá používá právě NuSkin a pleť má krásnou. Tak bych i věřila, že to funguje, udělá-li si na proceduru člověk čas.
KapkaMM já už si to moc nepamatuju, ale krémjaký běžně používáš, se používá normálně dál, ale mimo. K tomu přístroji patří ještě nějaké gely a ty používáš při aplikaci. Protože zprostředkují to působení z přístroje do pleti.
Napatláš na sebe gel a pak jezdíš po tváři. Pak to v půlce zapípá. Musíš mít tvář mokrou.
No já to snad půjdu někam vyhrabat.. ![]()
Dadoo Jo ty gely znám, ale to můžou být jakékoliv ionizační gely, ale tady se to popisuje, jako kdybych musela galvanizovat hodinu denně. A to bych radši tedy nedělala.
nemáte nějaké tajné tipy na správné uvaření sushi rýže?
všude píšou, že se tam má dávat ten sushi ocet, ale zatím mi všechny doporučované poměry přišly hodně.
nejlepší (pro mě) sushi, které jsem jedla, bylo v kobe v olympii brno a tam ten ocet vůbec necítím, ale nevím, jestli tam fakt není, nebo je to jen správným vyvážením poměrů.
a celkově se mi ta rýže moc nevede, většinou hodně lepí (mám sushi rýži).
Jiná Realita Rýži vařím normálně v hrnci zhruba v poměru 1 díl rýže a 2 díly vody. Bokem si umíchám ocet: 60 ml rýžového octa, 40 g cukru a 10 g soli. Rýži s octovou směsí míchám hned po dovaření rýže. A mám vyzkoušeno, že nám chutná, když to ochutím 1 lžicí této octové směsi na 50 g suché rýže.
Učila jsem se to podle nějakých webovek, které už ale asi neexistují, nedaří se mi to dohledat.
Jiná Realita sushi rýže by měla lepit, ze sypké rolku neuhňácáš ![]()
OliveOyl no jo, tak ideálně lepit, ale ta moje lepí tak, že ji nemůžu ani nanést na řasu
jako mně to chutná i tak, ale nedaří se mi pak z toho uválet hezký a hlavně kompaktní váleček, ze kterého by se dala krájet kolečka - moje sushi je tak trochu vizuální katastrofa
jako jinak je dobrý, ale návštěvě bych se to styděla dát.
kam chodí nejvíc lidí?
nechcete někdo někam nasadit neroubované jabloně? třeba jen tak nadivoko k lesu :) pro srnky na podzim.
https://www.facebook.com/darujdomovstromum/posts/2176231695998330
edit: tím jako nemyslím, že by srnky spásly ty stromečky, ale až vyrostou, že by se krmily jablky ![]()
Jiná Realita tak vždycky můžeš návštěvě tvrdit, že punk je teď v gastronomii hrozně trendy ![]()
Vařím sushi rýži podle tohoto a nemůžu si stěžovat: https://www.sushiqueen.cz/jak-spravne-pripravit-sushi-ryzi/
Mi připomnělo, kdo to byl kdo ohřejval sushi?:D
Jiná Realita Při nandavání rýže na řasu je dobré si namáčet prsty ve studené vodě, rýže pak lepí jenom k řase, k rukám ne.
Jinak ale musím přiznat, že i když si sushi děláme často, taky se mi občas stane, že se mi nepovede moc pěkné, i když základní ingredience (rýže, řasa) jsou pořád stejné. Asi něco mezi nebem a zemí :)
Tu sa vie vsetko,tak sa pytam:co kupit kamoskinmu manzelovi k styridsiatke? ![]()
Myrtila já neumim žádný jídlo udělat úhledně, ať už nakrájet sushi, udělat chlebíčky nebo ozdobit dost
pecka na to bych se zeptala té kámošky. pokud to teda je nutný vůbec něco kupovat
Potrefenáhusa Tak aspoň že máš pekné chleby. :)
viktorka_od splavu tak treba je pecka pozvana na oslavu a je ji blby prijit bez niceho?ja bych koupila lahev vina.
paktofonika ošklivý nefotim :-)
viktorka_od splavu ja teda v situacu te kamosky to vzdycky uplne nesnasim, clovek ma co delat, aby si vymyslel darek sam a jeste radit vsem okolo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.