Candance já bych ho vystřihla...![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Candance Zkusila bych tu sušičku, ale aby ti nezbyla sražená mikina s perfektní nálepkou.
Catherinne a mam vystrihnout obdelnik nebo cela jednotliva pismenka?
Sweet Potato pri mem stesti jistota. Premluvim dceru, at si to necha tak a tvrdi, ze ji chteli draftovat ale ona se nedala
Candance písmenka by byly kreativnější, ale zase když vystřihneš obdélník a pod to si vezme tričko se správným logem...hele, problém vyřešen!
A nešlo by to prostě přelepit jinou nažehlovačkou? Samozřejmě se to pak sloupne všechno a zbyde nevzhledný flek.
Candance Sušička vôbec nepomôže, maximálne nažehľovačka popraská.
Candance a samozrejme na tej mikine malá trvá, predpokladám ![]()
prešila by som to kusom látky, alebo nažehlila niečo...pokiaľ to teda nie je taká tá textilná nažehľovačka, ako bývajú nažehlovacie záplaty - tá by mohla zísť teplom.
Candance Musíš to nahřát, ideálně žehličkou a zatepla slupovat. Pomůže i nějaké ředidlo, ale zase bacha na látku, do toho bych se moc nepouštěla. A v krajním případě přešít novou. Ale verze vystříhaný písmena mi přijde dost cool ![]()
slniecko samozrejme, ze trva, jinak bych se s tim necrcala...
musim ji premluvit....
je to tento typ (jiny napis), ja na to ani nemam cas to dnes zkouset a ona ji samozrejme zitra potrebuje. Chci ji jen vyhovet, protoze mela nejaky problem, ona pochopi, kdyz to tam zustane. Myslela jsem, ze to treba nebude tezke sundat.

Garfie dekuju, zkusim to
Candance to ani nebola otázka, skôr rečnícka s povzdychnutím...držím palce.
Tady se ví vše - můžu hodit do pračky kožené bílé tenisky a šedé semišové tenisky. Přežijí? A na jakou teplotu?
Alena_In Kožené by som tam nehadzala koža vie stvrdnúť a popraskať a semišky stvrdnú určite ale mali by to prežiť.
paktofonika Díky.
Dnes jsem v metru videla asi 3 ruzne reklamy na pripravne kurzy na maturitu. To se dneska musi chodit po vyucovani na kurz, aby clovek slozil maturitu? Jestli jo, je mi tech deti (a jejich rodicu) fakt lito...
Alena_In Kožené bílé superstary občas v pračce peru a zvládají to bez poškození.
yoyo Gatita No, ono je to všechno na prd. Situace je taková, že je strašně moc středních škol. Není úplně neobvyklý, že na školu s maturitou jde dítě se čtyřkama - dostane se tam a tam nějak prolejzá. Tzn. motivace nějak zbytečně moc studovat, když mu to tak pěkně vychází, není - a pak prostě před maturitou zjistí, že mu dost teče do bot.
Je to takhle trochu zjednodušenej model, ale těch příběhů znám dost. Je to hrozně špatně. Jednotný zkoušky by to řešily, pokud by existovala jasná hranice udělal/neudělal, která ale neexistuje.
Samozřejmě jsou kvalitní střední školy, který si zakládají na úspěšných absolventech. A pak jsou SŠ toho druhého typu prostě. Maturitu mají ale všichni stejnou.
No a do toho je tady další vlastně logicky vyplývající problém - z učilišť se vlivem toho staly trochu děsivý ústavy, kam se rodiče bojí ty ne uplně studijní děti dávat. Bojí se, že tam budou šikanovaný - nebo že se tam nechají stáhnout partou. Nějaký ty učiliště v okolí mám - trochu ty rodiče chápu, zejména po tom, co jsem s učněma jela autobusem.
Pak jsou rodiče nesoudný, který čtyřkaře dají na SŠ, protože přece mu na základce křivděj - a pak mu křivděj i na střední.
Není to v pořádku a Cermat to sice myslí dobře, ale pokud nebudou přijímačky tak, aby se na ně děcka na ZŠ musely doopravdy připravit, nezlepší se to. Takhle pracujeme s tím "voni mě stejně vemou"... "sem vám to řikal, vzali mě"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.