"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 10:49

Candance já bych ho vystřihla...

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 10:52

Candance Zkusila bych tu sušičku, ale aby ti nezbyla sražená mikina s perfektní nálepkou.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 10:53

Catherinne a mam vystrihnout obdelnik nebo cela jednotliva pismenka?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 10:54

Sweet Potato pri mem stesti jistota. Premluvim dceru, at si to necha tak a tvrdi, ze ji chteli draftovat ale ona se nedala

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 11:00
Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 11:03

Candance písmenka by byly kreativnější, ale zase když vystřihneš obdélník a pod to si vezme tričko se správným logem...hele, problém vyřešen! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 11:04

Candance 

A nešlo by to prostě přelepit jinou nažehlovačkou? Samozřejmě se to pak sloupne všechno a zbyde nevzhledný flek.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 11:15

Candance Sušička vôbec nepomôže, maximálne nažehľovačka popraská. 

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 11:36

Candance a samozrejme na tej mikine malá trvá, predpokladám

prešila by som to kusom látky, alebo nažehlila niečo...pokiaľ to teda nie je taká tá textilná nažehľovačka, ako bývajú nažehlovacie záplaty - tá by mohla zísť teplom.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 11:51

Candance Musíš to nahřát, ideálně žehličkou a zatepla slupovat. Pomůže i nějaké ředidlo, ale zase bacha na látku, do toho bych se moc nepouštěla. A v krajním případě přešít novou. Ale verze vystříhaný písmena mi přijde dost cool 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 11:52

slniecko samozrejme, ze trva, jinak bych se s tim necrcala...

musim ji premluvit.... 

je to tento typ (jiny napis), ja na to ani nemam cas to dnes zkouset a ona ji samozrejme zitra potrebuje. Chci ji jen vyhovet, protoze mela nejaky problem, ona pochopi, kdyz to tam zustane. Myslela jsem, ze to treba nebude tezke sundat.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 11:52

Garfie dekuju, zkusim to

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 14:16

Candance to ani nebola otázka, skôr rečnícka s povzdychnutím...držím palce.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 19:07

Tady se ví vše - můžu hodit do pračky kožené bílé tenisky a šedé semišové tenisky. Přežijí? A na jakou teplotu?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 19:09

Alena_In Kožené by som tam nehadzala koža vie stvrdnúť a popraskať a semišky stvrdnú určite ale mali by to prežiť. 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 19:12

paktofonika Díky.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 21:30

Dnes jsem v metru videla asi 3 ruzne reklamy na pripravne kurzy na maturitu. To se dneska musi chodit po vyucovani na kurz, aby clovek slozil maturitu? Jestli jo, je mi tech deti (a jejich rodicu) fakt lito...

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 21:53

Alena_In Kožené bílé superstary občas v pračce peru a zvládají to bez poškození.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 05. zaří 2018 22:26

yoyo Gatita No, ono je to všechno na prd. Situace je taková, že je strašně moc středních škol. Není úplně neobvyklý, že na školu s maturitou jde dítě se čtyřkama - dostane se tam a tam nějak prolejzá. Tzn. motivace nějak zbytečně moc studovat, když mu to tak pěkně vychází, není - a pak prostě před maturitou zjistí, že mu dost teče do bot.
Je to takhle trochu zjednodušenej model, ale těch příběhů znám dost. Je to hrozně špatně. Jednotný zkoušky by to řešily, pokud by existovala jasná hranice udělal/neudělal, která ale neexistuje.
Samozřejmě jsou kvalitní střední školy, který si zakládají na úspěšných absolventech. A pak jsou SŠ toho druhého typu prostě. Maturitu mají ale všichni stejnou. 

No a do toho je tady další vlastně logicky vyplývající problém - z učilišť se vlivem toho staly trochu děsivý ústavy, kam se rodiče bojí ty ne uplně studijní děti dávat. Bojí se, že tam budou šikanovaný - nebo že se tam nechají stáhnout partou. Nějaký ty učiliště v okolí mám - trochu ty rodiče chápu, zejména po tom, co jsem s učněma jela autobusem.
Pak jsou rodiče nesoudný, který čtyřkaře dají na SŠ, protože přece mu na základce křivděj - a pak mu křivděj i na střední. 
Není to v pořádku a Cermat to sice myslí dobře, ale pokud nebudou přijímačky tak, aby se na ně děcka na ZŠ musely doopravdy připravit, nezlepší se to. Takhle pracujeme s tím "voni mě stejně vemou"... "sem vám to řikal, vzali mě"