Ounz my pereme i pět chlupů ve třech řadách![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi aha ![]()
Karoleena mam z Intimissimi, ale vyjde to tam dost draho. Koupila jsem ted zaroven v Tezenis i Intimissimi a vydrz mi prijde stejna, ale rozdil je urcite ve velikosti - nejvetsi velikost v Tezenisu (L) je o kus mensi nez Lko v Intimissimi. Taky doporucuji nebrat bavlnenou variantu, ktera ma vlepeny klin, protoze susicka to spolehlive rozlepi po 2 susenich.
Ale jinak bezesvy bezovy brazilky kupuju uz leta v Intimissimi a jsem spokojena.
Potrefenáhusa Já jsem z Ukrajiny
A to se ti nelíběj Vikingové?! No kdo myslíš, že zakládal Kyjevskou Rus? Dyk ty máš, děvčico nesčasná, sama vikingskou krev! ![]()
barbucha to teda v žádnym případě ani kapku!
Karoleena Kupuju v tescu, tu radu FaF. Jsem max. spokojena, vydrzi fakt dlouho a zepredu je I nejaka krajka, takze s tim clovek udela I paradu. Oni ty bezesvy teda ruzne obmenujou, je moznu, ze ted je tam neco blbyho. Ale za mrknuti to stoji.
barbucha Hrůza ze mě jde stejná, to je pravda![]()
Mutziputzi Ad. kolena - dneska jsem potkala známou, která mi říkala, že jde na úpravu kolen mezonitěma
.
999 bych potřebovala mezolana![]()
Mutziputzi No, já když ji viděla, tak jsem si řekla, že ona by potřebovala především psychiatra...Stejně stará jako já, 3x předělaný prsa, 2x víčka, botox, výplně, nitě v obličeji a teď kolena...
.
999 No tak to už je diagnóza, taky znám podobnou, nikdy spokojená, stále neurotická
Mutziputzi Ona navíc vypadá čím dál tím hůř, což jí taky nepřidává... A mysli si, že každý další zákrok to spasí.
999 to je na tom to nejhorší. nejenže to nefunguje - je to čím dál horší a čím je to horší tím usilovněji se to snaží vylepšit.. začarovaný kruh. lepší nepokoušet. jsem si teď vzpomněla, že jsem v sobotu potkala plastovou starší paní ve výdejně Notina - tematické:-)
viktorka_od splavu Pro ty krémy tam měla chodit dřív...
.
999 no tak to těžko:-) a tematicky jsem teda myslela kvůli parfémům:P
Karoleena kupuji v Lidlu přes eshop. Jiné než bezešvé nenosím, takže pořád v pračce a vůbec se neničí. Doporučuji vzít si menší velikost, než jste zvyklá. Podprsenku bych tam nekoupila, ale kalhotky mají super.
uz po treti za pet let nam v zubnim centru, kam dochazime cela rodina, odesla zubarka. docela nas to s muzem prestalo bavit. ta stavajici sla do Prevent Sante, kam urcite nechci.
nemate prosim typ na fakt dobre zubare v Praze? aby brali deti, poskytovali komplexni peci, idealne vcetne implantatu (nebo aby pacienty posilali nekam, kde to umi a nesyslili si vsechno u sebe). zubni hygienistku mame jinde a tu menit urcite nechci.
nevideli jste nekdo serial a nevzpomenete si na nazev? zrejme z produkce bbc, dejove se to odehrava ve Francii, kam britsky manzelsky par jede na dovolenou a hned v prvnim dile se jim v prubehu nejake vecerni mistni oslavy ztrati syn, maly kluk, zacina patrani, ktere trva opravdu dlouho a oni to nechteji vzdat.
nevideli jste nekdo serial a nevzpomenete si na nazev? zrejme z produkce bbc, dejove se to odehrava ve Francii, kam britsky manzelsky par jede na dovolenou a hned v prvnim dile se jim v prubehu nejake vecerni mistni oslavy ztrati syn, maly kluk, zacina patrani, ktere trva opravdu dlouho a oni to nechteji vzdat.
The Missing.
To by melo byt ono. Ja osobne jsem ho nedokoukala, nejak to moc neodsejpalo a hlavni "hrdinove" mi nebyli prilis sympaticti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje