Takze kdyz jsem letos jen rozvarila jabka, nalila to do sklinek a pak zavarila, tak taky blby?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mitford sister Aha, tak koukám, že těch organizací s DNA je vícero. Myslím, že do toho nepůjdu, já na to až tak nevěřím.
To jen, že jsem se pro to nadchla v hospodě, kde to vyprávěla známá. A pro pobavení to nechci. Tak nějak jsem si myslela,že je to seriozní.
rasaNori Já bych řekla, že dobrý. Když jsi to zavařila.
continuity no, já občas použiju ten 2:1 taky..a zrovna dneska klohnim povidla
(a taky sem našla na internetu, kterak někdo píše, že vůbec není potřeba těch několik hodin v hrnci nebo v pekáči, že stačí 3xpůl hodiny..
Ale to pak ani nemá povidlovou konzistenci ne? To musí bejt švestková marmeláda. Jako ok, ale ať tomu neříkají povidla.
rasaNori hele v klidu, u nas se nastrouhana jabka do kolace zavarovaly leta. a rozhodne babicka netrpela na zadne modni vlny. presnidavky ne, ale to bylo zpusobeno spis tim, ze jsme to nechteli jist.
neskladovala bych prehnane dlouho a kdyz tomu neco bude tak to zajiste poznas, takze bych se tim zas tolik netrapila.
Tak Betty tak seriozní a vědecké to bezesporu je, jde jen o to, na co vám ty informace budou. většině lidí na nic - na společenskou konverzaci možná
prosim vas, muz ma flek. neni vevnitr uplne vybledly, ale to je asi otazka casu. vyhnala jsem ho k lekarce, ta mu napsala antibiotika na borieliozu. ted ho kamaradi presvedcuji, ze bez protilatek at to nebere.
nevim, mam ho jeste nekam vyslat, at se necha nabrat, nebo je to jedno?
No, po tom, ako synov kamoš z dvora strávil celé tieto prázdniny v nemocnici s neuroboreliózou a z nej ochrnutou polovicou tváre, by som nečakala...
Neznáte někdo stránky MyHeritage dna. Údajně zjistí etnický původ. Nechala si to udělat známá s manželem, tak bych chtěla znát i názor někoho jiného.
Docela mě to láká.
Otec si dával robiť, ale nie cez MyHeritage. Vraj aj Geni už robí, nepozerala som. Ale nad tým MyHeritage rozmýšľam už dlho, dokonca už som informovala brata, že od neho budem chcieť...no...pomerne netradičný narodeninový darček
...ono totiž tým, že žena má XX, tak ak chceš obe línie, tak potrebuješ aj nejaký materiál od nejakého mužského príbuzného.
Čo som pozerala u nás, tak cenovo to vychádza plus-mínus rovnako, ale na MyHeritage ma veľmi láka tá možnosť spájať pravdpodobných príbuzných.
Takže vlastne som veľmi neporadila, ale staviam sa do fronty po ďalšie informácie, ak niekto má.
Kolem toho etnického původu tam měly spoustu historek... Každý se těší, že je Kelt, nebo Viking, a když to nevyjde, je to někdy peklo...:-).
Tak, keď chcel do Valhally ![]()
Tak Betty tak seriozní a vědecké to bezesporu je, jde jen o to, na co vám ty informace budou. většině lidí na nic - na společenskou konverzaci možná
Nedávno jsem narazila na seznamku striktně pro určitý etnikum, tak jakýpak na nic![]()
coralline já si taky myslim, že to nemůže bejt dost hustý..
Ounz Taková "historka" se stala i třeba v Maďarsku: Csanád Szegedi
Aranel uaaa![]()
Aranel Rozumnej člověk![]()
Potrefenáhusa ježíš to je boží!
Chudák teda..
Ounz chudák moc! ![]()
Potrefenáhusa moc tlačil na pilu ![]()
Potrefenáhusa to je skvely!![]()
Súmrak Bohov si náhodou nečítala?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?