Ráno jsem nakopla postel. "prsteníček" na noze mám fialovej a v botě jsem málem omdlela bolestí, celej den jsem prokulhala. Zítra asi zahájím pracovní proces rentgenem ![]()
Stěžovací vlákno
Polkni Aescin, teda měla jsi hned po nakopnutí, ale chápu, že není hned po ruce.
Já ho od jisté doby nosím pořád při sobě a kupodivu už jsem pár lidí zachránila od otoků.
Zázrak !
¨Bolestivý návrat na rodnou hroudu ? ![]()
jo - dle diakritiky to tak vypadá... ahoj Barbuccho! ![]()
Zdar! ![]()
Hned jsem využila náš rtg - zlomenej ten prst neni... ale vypadá značně leprózně.
Mimochodem je tady větší zima než nahoře, co je to za pořádek toto?! ![]()
Bylo tu teplo. Do doby, než jsi se vrátila!!![]()
![]()
No. Asi jsem přivezla ten severák v kufru ![]()
Pomoc! Něco strašnýho se mi stalo s noťasem... mám Adblock a já nevím co ještě, a najednou mi tady začaly vyskakovat všude okna s reklamou - která je teda skrytá, ale půl obrazovky mi tím pádem překrejvaj černý políčka!
Co s tim?!

Já se v tom sice nevyznám, ale něco podobného řešila slniecko v listopadu a pomáhala jí s tím Mitzi. Asi jsi klikla omylem na nějaký malware. Mitzi tehdy psala, že proti tomu jsou běžné bezplatné antiviry bezbranné a je potřeba si nainstalovat buď tenhle nástroj od Eset http://www.eset.com/cz/online-scanner-popup/ nebo Team Viewer, s pomocí něhož ti ho ona na dálku z notebooku odstraní http://download.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup_cs.exe . Ale úplně konkrétně ti to asi spíš vysvětlí přímo Mitzi. Tak jí když tak napiš přes FB, tam ti asi zareaguje rychleji než tady a určitě ti s tím pomůže.
Dík. Já to mezitím nechala projet AVG, celej noťas to testovalo asi hodinu, a teď je to zaplaťpámbu pryč. Otázka je, na jak dlouho
Ale zatim: ťuk ťuk ťuk! ![]()
S Mitzi se ale ještě spojím. Příšernej zážitek!
Hej, to vyzerá ako presne ten môj problém...Mitzi ma zachránila...
Proboha to snad ne ![]()
Čistě teoreticky bych proti tomu nic neměla, i když by to zabralo nejen most, ale i jeho blízký okolí na dost dlouho (logistika, zkouška, místo pro hosty atd.)... ale chápu, že se Karlův most každýmu líbí a tak proč se s ním (a ještě za drobný peníz) nepochlubit?
Ale co mi vadí a proč jsem zásadně proti, je nepochybnej úmysl toho skřeta - zviditelnit se před volbama. Tak to teda ne! ![]()
Zemřel Bořek Šípek.

Byl skvělý. Je mi to líto, 66 je strašně málo ![]()
ano, mohl svět ještě obohatit o mnoho dalších krásných věcí.
A má ještě poměrně malé dítko.
Navíc je té rakoviny poslední dva měsíce nějak moc.....
Taky bych proti samotné akci nic neměla. Koneckonců na Španělských schodech v Římě, což je jedna z nejznámějších tamějších památek, se módní přehlídky konají docela často.
Ale že to ten hokynář chce využít ku vlastnímu prospěchu, s tím problém mám. A nejhorší na tom je, že mu to furt prochází
.
Ach, .................... ta pošta, ................................ ach. balíček je někde v ....., já se nemůžu dočkat a hlavně to co mám objednané, už nemají abych udělala novou objednávku.
Umberto Eco, ke kterému jsem vzhlížela a vzhlížím s obdivem pro jeho nekonečné znalosti a brilantní psaní všeho druhu, odešel. ![]()
Ja to nechápem, táto zima je ako zakliata, skoro by som povedala, že sa všetci dohodli, že keď už, tak idú naraz, nech sa tam sami nenudia
...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články