Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. února 2016 14:27
Reakce na slniecko:

Vypadá to tak. 

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 20. února 2016 20:12
Reakce na slniecko:

Tyhle zimní měsíce jsou takový bezútěšný, se mi zdá že vždycky umře víc lidí - jakoby už neměli sílu čekat na jaro. Ale poslední dobou je toho fakt nějak moc.

Offline Miru
16759 příspěvků moje polička 20. února 2016 20:14
Reakce na barbucha:

...taky mi to tak připadá...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 20. února 2016 20:43

však jsem to zmiňovala už před týdnem po Šípkovi.

Každý týden minimálně jedna smutná zpráva.

Je mi líto i té Maciuchové, snad jí to dobře dopadne.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 20. února 2016 21:26
Reakce na barbucha:

Tyhle zimní měsíce jsou takový bezútěšný, se mi zdá že vždycky umře víc lidí - jakoby už neměli sílu čekat na jaro. Ale poslední dobou je toho fakt nějak moc.

No právě, obávám se,  že jenom zimními měsíci to není. Letošní zima je spíš mírná, slunečních dní taky není málo... spíš nějaká divná doba. A asi taky v kombinaci s tím, že jak je člověku víc než 40, zná hodně lidí, kterým je ještě o něco víc a tam začíná území, kde se to začíná kosit... 

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 20. února 2016 21:43
Reakce na domenica:

No to mi povídej. Ale nejen ti starší (a co je vůbec vysokej věk?). Zrovna jsem přišla o mnohem mladšího kamaráda, jednoho z nejchytřejších a i nejzábavnějších lidí, co jsem kdy poznala... kosí se to tak nějak šmahem nebo co 

A debilové jsou snad nesmrtelný.

Ono teď je to taky těžký, s těma internetama... Dřív jsem se domákla smrti oblíbenýho spisovatele třeba až po delší době... a dneska to má člověk pomalu v přímým přenosu. Tak to tak nějak víc zabolí, když jsme prakticky u toho.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 20. února 2016 22:41

Já jsem se až dnes dočetla, že 3.12.2015 zemřel zpěvák mé kdysi velmi oblíbené skupiny Stone Temple Pilots Scott Weiland.  Bylo mu 48 let. Předávkoval se na turné, těsně před vystoupením.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 23. února 2016 14:32

nemám slov :

http://www.novinky.cz/domaci/395674-opencard-nahradi-v-praze-litacka.html

( dobré argumenty: dvouslovný název je asi pro ni nezapamatovatelný a tramvajenka neprojde z důvodu, že není určena jen pro tramvaj, za to lítačka, přesně vystihuje, co držitelé budou dělat.

Já například vylítnu z kůže.

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 23. února 2016 14:43
Reakce na náťa66:

Já bych pár slov měla. Teď teda zrovna nevím, který použít dřív...

Offline RoSa
10146 příspěvků moje polička 23. února 2016 17:58
Reakce na náťa66:

Pro Lítačku se vyslovilo 52,56 procenta respondentů.

Pražáci jsou v Praze menšinová populace, tak ten průzkum ani jinak dopadnout nemohl

A vida, slovo "tramvajenka" používají v běžném textu na konci článku:

Opencard slouží jako tramvajenka a průkazka do knihovny.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 23. února 2016 18:16

Napadlo mě, že stará čarodějnice ani nemohla tramvajenku pojmenovat jinak. To svět neviděl .

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 23. února 2016 18:23

Já ještě někde četla, že bylo vyzpovídáno 500 něco respondentů  ( pokud by  dělali výzkum na Pankráci, tak 501 byli Slováci)... což je opravdu úctyhodné a objektivní číslo, obzvláš´t pokud byl výzkum prováděn na Smíchovském nádraží, Florenci, Hlaváku.....

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 23. února 2016 18:27
Reakce na barbucha:

mně při pohledu, pomyšlení, vzdálené vidině naší drahé primátorky napadají samá krásná sprostá slova, což svědčí o mé mimořádné verbální schopnosti a inteligenci, neb na základě nějakého výzkumu bylo zjištěno, že čím vyšší IQ, tím vyšší schopnost nadávek.

Takže díky té........... si neustále IQ zvyšuji

Offline Miru
16759 příspěvků moje polička 23. února 2016 18:40
Reakce na náťa66:

...děkuji za zajímavou informaci...,

tak já budu jít také extremně vysoké IQ asi...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 23. února 2016 18:54
Reakce na náťa66:

nemám slov :

http://www.novinky.cz/domaci/395674-opencard-nahradi-v-praze-litacka.html

( dobré argumenty: dvouslovný název je asi pro ni nezapamatovatelný a tramvajenka neprojde z důvodu, že není určena jen pro tramvaj, za to lítačka, přesně vystihuje, co držitelé budou dělat.

Já například vylítnu z kůže.

Velkou zásluhu na "lítačce", ale taky na tom, že máme Krndu a máme Babiše, má tenhle marketingovej mág - Marek Prchal. Doporučuju shlédnout rozhovor. Nevím jestli to zvládnete na jeden zátah, ale stojí to za to! 

http://video.aktualne.cz/dvtv/heslo-proste-to-je-genialni-tvrdi-babisuv-kreativec/r~5c7e3b9453d011e4b57a0025900fea04/

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 23. února 2016 20:09
Reakce na náťa66:

No zrovna to čtu... Kde je blicí smajl...

Tak to Žížala nakonec protlačil... Lítačka

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 23. února 2016 20:19
Reakce na RoSa:

Bych ten "průzkum" chtěla vidět...

Viděla jsem zatím jenom tenhle:

S nahrazením Opencard Litačkou Pražané souhlasí, název se jim ale nelíbí

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 23. února 2016 20:20

Sice je mi do toho gowno, ale ten název je fakt strašnej!!!! Průjem vs vojenská kontrola.

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 24. února 2016 09:21
Reakce na domenica:

Entitu Prchal jsem doteď neznala - a ten nechutnej, vysloveně oplzlej zjev mi bohužel nedovolil sledovat víc než čtvrt minuty toho rozhovoru. Takže bohužel

Ale už mě ty imigrantský náplavy začínají štvát... co přijde teď? Za úřední jazyk bude prohlášena všetkoslovenština? Nebo nám aspoň frnda, pardon, krnda s Burešem zrušej Ř?!

Offline wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 25. února 2016 11:23
Reakce na náťa66:

Já ještě někde četla, že bylo vyzpovídáno 500 něco respondentů  ( pokud by  dělali výzkum na Pankráci, tak 501 byli Slováci)... což je opravdu úctyhodné a objektivní číslo, obzvláš´t pokud byl výzkum prováděn na Smíchovském nádraží, Florenci, Hlaváku.....

To jako fakt může na základě takhle nic nevypovídajícího průzkumu odklepnout mnohamiliónovej projekt? No nazdar.

domenica: Doteď mi nebylo jasné, jak vymývání mozků v praxi funguje, že tomu člověk podlehne. Po shlédnutí tohoto videa se už tolik nedivím.