Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 74SLena
475 příspěvků moje polička 04. března 2016 15:00

Znáte to jak vám je , když vás škaredě zklamou svým chováním a zatahnou do pěknýho průseru dva kolegové, které považujete za jedny nej ze všech co jsou v práci. Normálně se cejtim jako kdybych s rozběhem vrazila hlavou do zdi. prostě hořký ponaučení nikomu nevěř.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. března 2016 17:00
Reakce na barbucha:

Tak nejrychlejší to bude s těma kalhotama, ne? Trochu povolit. 

(ale vážně: soucítím s tebou ve všech bodech).

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 04. března 2016 18:55

Chybí mi tu Dusty

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 04. března 2016 19:24
Reakce na náťa66:

a kde je? Omlouvám se, pokud se ptám, jako pitomec.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 04. března 2016 19:31
Reakce na Mirka:

no to právě nevím.... dlouho ale nepřispěla a chybí mi její historky

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 04. března 2016 19:34
Reakce na náťa66:

Aha, myslela jsem, že jsem něco prošvihla, to by mi bylo podobné. Naposledy měla nějaké zdravotní problémy, pokud se nepletu.

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 04. března 2016 20:40
Myslím, že dusty si chtěla jen dát pauzu... Jinak, když se mladý pán dostavil pro Otíčka, nepěkným citovým vydíráním jsem ho donutila, aby se mi na ten noťas mrknul. Našel nějakej "dns unlocker", hnus fialovej... drželo to jak židovská víra, ale teď už ho nevidím. Tak snad... Akorát mi ještě iniciativně a hlava nehlava pročistil programy, takže na psaní příspěvku tady mám najednou jen takový malinký okýnko... evidentně noťasu zas naopak něco chybí. Ach jo. Zlatý škrtící kalhoty. A ne, povolit nepůjdou - dneska se přece šetří materiálem, tudíž rezerva není...
Offline wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 07. března 2016 14:06
Reakce na 74SLena:

Já osobně tuhle zkušenost zatím naštěstí nemám, ale kdysi se něco dost podobného stalo v jednom zaměstnání mojí mamce. A nejhorší na tom bylo, že nejenže jí kolega, který ten průšvíh způsobil, do toho zatáhl, ale zatímco on na svém místě zůstal, mamka byla tenkrát na nátlak její tehdejší šéfové donucená odejít na dohodu, protože ona byla tou, která nesla zodpovědnost. Pamatuju si, že tenkrát to mamka nesla dost těžce, takže tuším, jak se cítíš.

barbucha: To malé okýnko u psaní příspěvku se mi občas zjevuje v mobilu, když se mi stránka nenačte kompletně, takže pak vždycky musím dát obnovit.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 07. března 2016 14:23
Reakce na wendulka:
Nám v práci přenastavili bezpečnostní zabezpečení a přes IE se například nedostanu do SZ a chatu a mám taky malý okýnko! Přes Google vše OK
Offline naja
1103 příspěvků moje polička 07. března 2016 16:19
Reakce na 74SLena:

To je mi líto, Leni. Drž se. Znám něco podobného. Zrovna včera jsem se sousedem probírali, že se slučují dvě firmy a on možná přijde o práci, a že u nich začal boj o koryta. Také jsem mu řekla, že nemá nikomu věřit.

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 07. března 2016 17:33
Reakce na wendulka:

Jo, teď už je to v cajku. Naštěstí to snad byla jen chvilková indispozice.

A jinak... už opět nastal čas samohany  No netěšte se, mluvím o hodnocení pracovníků 

Příšerný žvásty, kterýžto jsme každoročně řešili prostým zkopírováním z předešlého období... ovšem letos nový management (aby si zasloužil svou mzdu vezdejší) nelenil a vypracoval formuláře nové, lepší - do kterejch zaboha nejde nic zkopírovat (aniž by se celej zasr... formulář nerozpad), takže opisuju a opisuju... čert by mě vzal. A samozřejmě, oddíl "sebehodnocení" zůstal. Trapárna největší... Fakt chtěj vědět, co si kdo o sobě a svých spolupracovnících myslí? 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 08. března 2016 14:43
Reakce na barbucha:

Nás haní jen ředitel osobně, samohany jsme ušetřeni. Ovšem úvahy, nemohu vám dát nejvyšší ohodnocení, neměli byste se kam zlepšovat, ap. to je opravdu na hlavu.

Offline 74SLena
475 příspěvků moje polička 08. března 2016 18:23

Děkuju za podporu, moc mi pomáhá, už se s tím začínám trochu rovnat a oklepávat se z toho a smiřovat, že holt ne všichni jsou takoví jak je letaletoucí znám.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 20. března 2016 14:37

nestačí, že je mi blbě, ještě nám začala zase kapat, posléze crčet voda ze stropu v koupelně, tak jsem vletěla na babu nad náma, jéminkote, vypadla jí zase ! hadice od pračky.

To je od léta potřetí.... jen nechápu, odkud jí vypadla ? Ze zdi? To snad není ani možné, vždyť je to tam zašroubované...., obě přívodní i odpadní.

Offline wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 21. března 2016 19:59
Reakce na náťa66:

No nemusí to tak být, pokud si to tak nenechala udělat od instalatéra, tak může mít napevno zašroubovanou jen tu přívodní a tu odpadní může mít třeba namířenou do vany s pomocí takového toho umělohmotného kloubového ramena apod. to pak vyklouzne razdva. Každopádně potřetí od léta? To už by teda měla do instalatéra zainvestovat. Tohle není normální.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 21. března 2016 20:03
Reakce na wendulka:

a kam má teda odpad ? Do umyvadla ? Tak to mám teda štěstí, že jí asi vypadne, když už má skoro vymácháno, jinak by ty fleky na stropě byly asi viditelné ! Takhle to jen uschne a je klid, ale praskjí nám spáry, táhnou se tam takový linky.

No doufám, že od teďka, byla jsem fakt rozčilená, si už dá bacha

Offline wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 21. března 2016 22:49
Reakce na náťa66:

Podle mě do vany, jak píšu výše. Do umyvadla by to bylo pro tu odpadní hadici moc vysoko.

A proč se jí to děje, když už má skoro vymácháno? No napadá mě, že jak se pračka otřásá během odstřeďování, tak ty vibrace přechází i na tu hadici - všimla jsem si toho už několikrát. A asi jak to nemá napevno, tak ta hadice tímhle působením letí.

Ale tak zase když vím, že takhle to nedrží, tak si ji nechám přidělat k té vaně napevno. Ani na to nemusí volat instalatéra, když na to přijde. Stačí na tu hadici namotat kus drátu a ten přimontovat k odpadu u vany za to očko, na kterém visí špunt a nehne se to, ať s sebou pračka vibruje, jak chce. Tak to mám já.

No držím palce, ať to bylo naposled.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 22. března 2016 07:36
Reakce na wendulka:

Děkuji.... příště se o tom dozvíš nejspíše z Blesku, kde bude informace o pokusu o vraždu  v Praze 4.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 22. března 2016 20:55

V chvatu jsem si v práci zřizovala cetrifikát na přístup do nějakého IS, do toho se mi probudil další certifikát a chtěl obnovit, dělala jsem několik věcí najednou ... no a dnes jsem se chtěla přihlásit a ono to chce heslo, jojo, nějaké jsem zadávala, ale jaké  ... grrrr JAKÉ???? Bohužel, není to aplikace mého zaměstnavatele, zítra si budu sypat popel na hlavu. A to nevím, jestli zadávám špatně heslo nebo je problém v certifikaci.

Už jsem z těch hesel a pinů zoufalá, to si nejde pamatovat!

Offline Mitzi admin
1510 příspěvků moje polička 23. března 2016 07:29
Reakce na Mirka:

Jesli jich máš jen polovinu, co já, tak tě upřímně lituju!

Já jsem se před týdnem snažila dostat po roce do datových schránek, abych nemusela obíhat úřady, ale jelikož si hesla zásadně nikam nepíšu, bylo to dost náročný. Naštěstí jsem tyhle napsaný měla, protože ty nesmyslný shluky písmen a čísel by si zapamatoval leda agent Bourne 

Korunu mému snažení nasadil finanční úřad. Odměnou za nepodání manželova DPFO (z vedlejšáku s nulovou daň. povinností) elektronicky, byl výměr na pokutu 2000 za papírové podání, který jsem v té schránce našla. "Když nám nezaplatíš na jeden účet, zaplatíš aspoň na druhý, milý daňový poplatníku!!" To pak člověku hned dá větší chuť do výdělečné činnosti, že!?