Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 25. února 2016 13:15

Ja vim, ze oproti vasi Litacce to je zanedbatelny problem, ale nastvali me v cukrarne. Tyden tam mam objednany jahodovy dort s extra davkou jahod navic. Dnes jsem ho sla vyzvednout - jahody jen po okraji, uprostred kiwi, proste klasicky ovocny dort. Prodavacka volala do vyrobny - a hele, takhle podle nich vypada jahodovy dort s extra davkou jahod navic. Proste z ni udelali debila. Ona debila ze me nedelala, omluvila se, vratila zalohu a ja ted na odpoledni oslavu narozenin nemam dort :-( Synu, promin.

Offline fija
897 příspěvků moje polička 25. února 2016 14:11

Já jsem zase dneska fakt vytočená PPLkem.

Včera jsem obdržela SMS, že mi v rozmezí 16.00 – 18.00 bude doručována zásilka. Protože v týdnu nejsem doma, poprosila jsem manžela a tchýni, kteří se v tu dobu pohybují venku a nejsme přímo v domě, aby dávali pozor, že má přijet PPL.

Zásilka doručena nebyla, PPL nedorazilo. A při náhledu sledování zásilky  webu jsem ke svému úžasu zjistila, že „Zásilka nebyla doručena z důvodu dohody doručení na jiný pracovní den.“

Nic takového jsem si nesjednala, na zásilku jsem naopak netrpělivě čekala.  No nevím, kdo se s kým dohodl... Asi řidič s balíkem...

Když jsem ho dnes kontaktovala, pravil, že chybu může udělat každý. Nicméně zásilku dnes k doručení opět neměl. Slečna na infolince mi „laskavě“ nabídla, zda mi mohou tedy doručit zásilku zítra.

Pochopím, že řidič nestihne v avizovaný den zásilku doručit. To se stát může. Pak ale automaticky předpokládám, že ji doručí ihned další den a že si nebude vymýšlet, že byla provedena dohoda o doručení na jiný den – mimochodem, zajímalo by mne na jaký? Asi na svatého Dyndy (nic proti dyndě  )... Zlatá pošta... já s ní mám u nás podstatně lepší zkušenosti než s PPL.

Offline wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 25. února 2016 20:59

Proč by to byl zanedbatelný problém? To by naštvalo každého a zvlášť, když by na to přišel teprve až v den, kdy dort potřebuje. Ono dneska najít opravdu dobrou cukrárnu je docela umění. U nás ve městě jsou čtyři, ale solidní dorty má jen jedna.

fija: Ono to s PPL bude závislé asi konkrétním depu a řdiči. Já si na ně nemůžu stěžovat, protože mi doručují vždycky až v době, kdy už jsem z práce doma. A na balíkáře od České pošty zatím taky ne - ťuk ťuk - od doby, co jsem si na ně byla jednou osobně stěžovat u vedoucí hlavní pošty - zvoní vždycky nejméně dvakrát - asi se už bojí.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 26. února 2016 09:42
Reakce na fija:

Mám stejnou zkušenost. Pošta je u nás spolehlivá, na pošťačku mám mobil, dá se s nimi domluvit.

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 26. února 2016 11:24

Toto sa mi stalo tento rok, objednala som punčový rez v tvare torty pre dcéru (neznáša akékoľvek krémy šľahačku atď), v cukrárni, kde som presne toto už raz objednávala, v deň vyzdvihnutia mi volala ich cukrárka, že "to sa nedá" a že teda okraje natrela nejakým ružovým krémom. Na moju námietku, že akože nedá, keď mi to už práve oni raz vyrobili, ma zahrnula takou spŕškou čiastočne aj vulgárnych výrazov, že som to ukončila a volala na ich obchodné oddelenie, kde mi oznámili, že to je ich najlepšie cukrárka a že ak ona povie, že sa nedá, tak sa nedá a že som jej vraj ešte aj nadávala, pričom zopakovali presne tie výrazy, ktoré v tom telefonáte použil ona .

No, ale mala som šťastie, bolo to ešte doobeda a podarilo sa mi na miestej facebookovej burzičke nájsť pani, ktorá to dokázala do podvečera spraviť.

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 26. února 2016 14:07

Zomrel Ďuro Černý...ja už...nechápem...a pomaly sa bojím otvoriť noviny...

https://dennikn.sk/383124/zomrel-juraj-cerny-bubenik-slobodnej-europy-tublatanky/?ref=tit

Offline Evanilla
1212 příspěvků moje polička 26. února 2016 15:43
Reakce na slniecko:

Ano, každej den se podívám na internet a najdu alespoň jeden článek s nadpisem "Zemřel...." Svět se v pr..l obrací a celkově takovouhle blbou dobu jsem ještě nezažila......

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 26. února 2016 17:43

No, aby toho nebylo už dost k této kauze...

J&T získala přístup k pražské Lítačce. Koupila třetinový podíl ve firmě, která ji vytvořila

Všechno je to stejně už dávno rozhodnutý, podepsaný a my se tady rozčilujeme kvůli nějakýmu buranskýmu názvu, že...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 26. února 2016 18:02
Reakce na luciole:

ano, když jsem to četla, skřípala jsem zubama.

Krnáčovou a spol by měli zavřít dřív, než mě z ní fakt raní...

A " krásné" jsou fotky, jak na nich s Lítačkou  pózuje.

Offline jerry
11215 příspěvků moje polička 26. února 2016 18:21

Ad jahodový dort - heč, my v Praze máme velešikovnou obusinku, která peče cuťově i vzhledově fantastické dorty (a naprosto přesně dle přání), vánoční cukroví a ještě navíc dělá úžasné čokoládové bonbony. Tím pádem je po starostech kde objednávat.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 26. února 2016 18:31
Reakce na jerry:

Provokaceeee :-)

Offline jerry
11215 příspěvků moje polička 26. února 2016 22:28

Jo.

Offline wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 27. února 2016 15:59
Reakce na slniecko:

Toto sa mi stalo tento rok, objednala som punčový rez v tvare torty pre dcéru (neznáša akékoľvek krémy šľahačku atď), v cukrárni, kde som presne toto už raz objednávala, v deň vyzdvihnutia mi volala ich cukrárka, že "to sa nedá" a že teda okraje natrela nejakým ružovým krémom. Na moju námietku, že akože nedá, keď mi to už práve oni raz vyrobili, ma zahrnula takou spŕškou čiastočne aj vulgárnych výrazov, že som to ukončila a volala na ich obchodné oddelenie, kde mi oznámili, že to je ich najlepšie cukrárka a že ak ona povie, že sa nedá, tak sa nedá a že som jej vraj ešte aj nadávala, pričom zopakovali presne tie výrazy, ktoré v tom telefonáte použil ona .

No, ale mala som šťastie, bolo to ešte doobeda a podarilo sa mi na miestej facebookovej burzičke nájsť pani, ktorá to dokázala do podvečera spraviť.

A to ta cukrárna s takovým přístupem personálu k zákazníkům ještě funguje? S pár drzými prodavačkami jsem se už za svůj život setkala (na všechny jsem si s výjimkou vietnamských prodejců pak stěžovala úspěšně u jejich nadřízených), ale tohle je tedy síla.

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 27. února 2016 21:22
Reakce na wendulka:

Evidentne áno

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 02. března 2016 19:11

Když vidím soudruha Bureše a jeho přicmrndávače, tak se mi chce blejt, velebnosti.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 02. března 2016 19:16
Reakce na Alena_In:

.... ano, dnes a denně.

Mně navíc zvyšuje krevní tlak a způsobuje záchvaty zuřivosti.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 02. března 2016 19:36
Reakce na náťa66:

To mě taky. Takže bych mu vlastně měla poděkovat, protože takhle se s mým nízkým tlakem aspoň dostávám do normálu.

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 04. března 2016 09:13

Všecko stojí za starou bačkoru!

Otíčkovi už 14 dní léčíme krhavý voko... veterinář stál milión a i přes doslova psí kusy (jako je výroba séra/kapiček z jeho vlastní krve) to má spíš pořád horší a horší...

Zřítelnici jsem už neviděla tejden, ačkoliv každej večer zkouším Skype a přes mail se denně domlouvám na zavolání, tak jsou furt offline...

Domácí wifinu, kterou mi předtím náš ajťák iniciativně úplně rozhasil (ve snaze zaheslovat připojení), si řečený umělec vzal k sobě domů s tím, že ji zcela určitě opět zprovozní - a leží mu tam už 3 neděle bez výsledku, takže se doma připojuju jen přes šlauch...

A aby toho nebylo málo, tak včera večer se mi podařilo rozhodit noťas takovým způsobem (jestli jsem blbě na něco klikla, nebo chytila zas nějakou breberku, netuším), že se vůbec nedostanu na žádnou stránku, aniž by mi za pikosekundu místo ní nevyskočila nějaká nablblá hra. Takže sbohem, víkende na netu.... A to jsem si říkala, že horší než bez tý wifiny to už bejt nemůže.

Navíc mě škrtěj kalhoty.

Děkuji za pozornost.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 04. března 2016 09:18
Reakce na barbucha:

"Navíc mě škrtěj kalhoty."

mě taky a to většinu víkendů protančíme a že bych až tak hřešila, to se mi nezdá.

Offline vanilka
2163 příspěvků moje polička 04. března 2016 13:19
Reakce na barbucha:

Zkus dat Otičkovi do misky s vodou rozpustit 2 kuličky homeopatik  Euphrasia, ať to pije. Zabírá to na oči naše, i zvířecí . I kdyby nepomohly, určitě neuškodí a stojí tě 90,- Kč.