Minimalne 1 cely den bych se pokusila byt doma a prolejvala se cajem.
Stěžovací vlákno
no jak myslíte, ale pokud to z toho, co píšete, takhle neděláte poprvé, tak za deset let si budete přát, aby vás radši vykostili a vy jste místo služební cesty ležela. někde vás to dožene.
pokud do neděle nebudete jen ležet a opravdu máte chřipku, a v neděli odjedete, tak je to jen hazard. i když máte pocit, že jste to zvládla. taky můžete na té cestě dostat třeba zápal plic. stalo se to kolegyni. taky přecházela. až skončila v nemocnici. najednou budete mít na to ležení spoustu času.
sorry, vím, že jste potřebovala potlapkat, ale tohle není legrace.
Naštěstí Lama s největší pravděpodobností nemá opravdovou chřipku, ale jen "chřipku."
Jojo, spíš jsem měla napsat jsem, že jsem nachlazená jako prase
.
Mně to postihne vždycky 1x do roka, holt teď jen blbý načasování.
no, kdyby to byla chřipka tak by to vypadalo jinak. s rýmečkou můžeš;-)
Kdyby byly nemoci nakažlivé, až se projeví příznaky, vymizely by už pravěku (jak říká Sheldon).
Jenže já vždycky chytnu tu chlapskou rýmičku! To je to nejhorší ![]()
no to ja samozrejme taky. ale i ta ma do chripky velmi daleko a rizika tam myslim nejsou
Muž se rozhodl, že v sobotu vymaluje kuchyň na červenou-cihlovou barvu
. Přijímá návrhny na jinou barvu, ale BARVU, bílá se nepočítá.
Tak mne jsou ty rozdily znamy, ale pro me jsou vsechny tyhle moribundusy jednoduse a neodborne "chripka" no
.
"ryma" je dokonce i kratsi;-) kazdopadne preji brzke uzdraveni
Panebože
, to vás teda lituju.
a viktorka,
smetanová spadá pod bílou, tj. není to barva.
Jde vlastně o jednu malou stěnu, která je z větší části za nábytkem a otevřenými dveřmi a jednu, kde je uprostřed okno, ale stejně.
Když vařím na zdi nekoukám a když nevařím tak sedím u stolu a koukám z okna, ale stejně.
1. stena, na ktere je okno, se nebarvi!!!
2. pokud varim ja, ja rozhodnu jaka kuchyn bude. kdyz ne necht si vari kdo chce..
Děkuji za argumenty, budu bojovat.
Držím pěsti ✊...
Biely je aj rubáš. Môže sa rozhodnúť, či bude biela stena, alebo on
.
co všichni s tím předvánočním malováním máte? to jste asi třetí, kterým manžel naplánoval malování ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.