pecka no asi se proste nekdy stane... ja uz to trochu rozchodila, ale priznam se, ze mne samotne by bylo hrozne trapny udelat nekde takovouhle scenu. aji kdyby mi bylo uplne nejvic nanic, tak bych to ventilovala max mezi ctyrma ocima nejake hodne blizke kamaradce, ale ne ve skupine lidi na veceri. ale proste to tak asi nema kazdej no.
Stěžovací vlákno
Lilly_Ku ze to bylo divny a nevhodny, tak o tom zadna. Jen si tedy nemyslim, ze to tyhle typy maji tak, ze udelaj racionalni uvahu typu: "je tu nuda, pojdme udelat scenu a dusno". Ona se jim ta scena proste vyvede, no a jsou typy, kterym se sceny dari caseji, tem je treba se vyhybat.
Lilly_Ku vzhledem k tomu že su docela měkkota si umím představit že se někdo naráz rozsype když zrovna prožívá nějakej vážnej vztahovej problém (ať už ve vztahu kterej má nebo že ho nemá), pak jsou asi přátelé od toho aby dotyčnýho/dotyčnou podrželi - pokud jsou to přátelé a ne jen kámoši/známí. na druhou stranu pokud to někdo dělá v jednom kuse tak to už je pako a tam bych se asi snažila vyhnout
Tak jedna věc je, pokud se někdo imrvere naváží do svého partnera na veřejnosti, to je casto nevychovanost.
pak jsou takové hysterionske typy osobnosti, většinou scénu vyrobí , když nejsou středem pozornosti. Důvod muže být jakýkoliv, i výtahový. No tak s nima je to taky za trest.
No a třetí věc je momentální nebo i delší blbe obdobi, předním v pohodě a poté taky v pohodě. Tak to bych viděla tak, ze kamarádi by měli něco vydržet. Od toho si je člověk pěstuje. Na kafe jsem schopna jít i se sousedem nebo klientem, ale když se mi rozsype dlouhodobý vztah tak bych čekala oporu v těch kamaradech. (Tam se to dle mých zkušenosti občas láme).
rasaNori Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale nám kromě paranitu pomohl i elektronický hřeben . Když narazí na veš, vydá zvláštní zvuk a výbojem veš zabije. Pročesávaly jsme denně asi dva týdny a vši se nevrátily.
continuity souhlasim, ze kamaradi by nejaky to horsi obdobi meli vydrzet.
u tehle konkretni kamaradky je to ale spis permanentni stav, akorat teda takhle naverejno vyhrocenej porve, predtim to byly veci spis mezi ctyrma ocima, ale podobnyho razu. mam pocit, ze by byla spokojena jen v pripade, ze bych se ji kompletne prizpusobila a furt davala pozor, abych ji necim nezkazila naladu. a takhle si teda kamaradstvi uplne nepredstavuju, myslim, ze je potreba nejaka rovnovaha, ne ze ja se budu permanentne starat o jeji bolistky.
Lilly_Ku Hm, na týhle nerovnováze mi ztroskotalo už i pár partnerskejch vztahů.
Stěžuju si na pipinu v bílým bavoráku X6, která ve Zborovské zablokovala tramvaje. Dámička si zaparkuje půl metru od chodníku a ostatní asi jako počkaj než si dá snídaňku. Kráva blbá. Mám fotku se spz, ale budu hodná.
asi mám chřipku.
nikdy jsem to neměla, tak nevím jistě, ale nic mě nebolí, jen jsem neskutečně unavená a mám pořád 38,5. jsem úplně hotová, bohužel spím v patře a všechno je v přízemí, tak se musím po čtyřech plazit vždycky nahoru, když si chci uvařit aspoň čaj. rovně prostě nejsem schopna chodit.
vůbec nevím, co bych dělala, kdybych měla dítě, v noci jsem nebyla schopna si ani převléct úplně propocené pyžamo ![]()
Jiná Realita Jo, to by mohla být pravá chřipka. Hodně hodně pij, doporučené je spíš chladnější nápoje, ten čaj nedělá nejlepší službu. Obklady, Priznitz na celé tělo hodně pomáhá navečer. Nemůžeš si lehnout do přízemí?
Hele a fakt ti nikdo nemůže pomoct aspoň občas? Aspoň to pití ti donést? Já tohle jednou zažila, byla jsem sama, na teploměru 41 a ani po čtyřech jsem se nedostala nikam. Po pvou dnech mě konečně našla ségra.
andulka01 v úvahu připadá akorát chromý otec a matka s rakovinou, no :/ je mi blbé po ní něco chtít, už mi zatopila v krbu a uvařila polívku. ale dobrý, dnes je mi už trochu líp, ale jestli je to chřipka, tak konečně chápu, proč na to lidi umírají, fakt hnus. tohle mít někdy v sedmdesáti, asi na to umřu taky.
Samozřejmě v rámci možností jejich zdravotních omezení, ale chtít to po nich můžeš. Pokud jsem si všimla, ty o rodiče pečuješ obětavě a pořád.
Hlavně co nejvíc odpočívej, nech si pomoct a vylež to pořádně. Nedoléčená chřipka může bejt pěkná polízanice později.
A jaro je kde?!?
Pod kopcem v centru ani vločka, na kopci tohle nadělení. A to budu muset ještě dneska autem, doufám, že to do té doby zahradníci prohrábnou.

Mutziputzi Asi od zítřka, no.![]()
Jiná Realita Soucítím, nelehká situace. Myslím, že ty příznaky chřipce odpovídají. Opravdu to nepodceňuj, protože chřipka je mrcha a její přechození/nedoléčení může znamenat docela silné komplikace.
Více již napsala andulka01, jen já osobně jsem v akutní fázi chladný nápoj nesnesla. Pila jsem horký čaj, myslím si, že pocení není škodlivé, je to obranná reakce organismu.
Emerald Se zeptej barbucha , ta mi společně s norskými odborníky věštila na tenhle tejden tropický jaro
Mlč jedubabo. Za chvíli budeš mít v uggsech hnáty spařený, to si piš!
Stěžuji si na celulitidu. Že mám nepublikovatelný zadek i stehna už jsem si zvykla, ale že v určitém světle ji mám patrnou i na pažích, a to už je opravdu
. Připomněl mi to obrázek Ashley Graham v sousedním vlákně, kde to někdo komentoval. Akorát mám asi poloviční váhu než ona, množství tělesného tuku naprosto v pořádku...Dodržuji takové běžné zásady zdravé výživy, piji v podstatě jen vodu, pohybu mám také docela dost. Už nevím co s tím, uvažuji o manuální lymfodrenáži, ale nevím, jestli to nejsou jen vyhozené peníze...nebo bych se měla poradit s nějakým lékařem? Budu ráda za každý tip, už jen čekám, kdy se mi objeví i na čele ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.