Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. března 2018 20:32

Jo devcata, uggsky se nosej klido pido v +20, varianta “na Pamelu”, je videt ze tomu rozumite jak Nor pocasi!

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 06. března 2018 22:02

INCOM1 A takovej ten caj na lymfu jsi zkousela? Ja jeden cas pila ten caj, plus jsem si rukavici masirovala pri/po sprse. Vysledky jsem videla, ale ja mam jen zadek a nohy - ale uz od kolen, takze taky nic moc. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 06. března 2018 22:43

Karja aha, čaj, píšu si ;) díky. Měla jsem březovou šťávu od Weledy, ale efekt jsem neviděla žádný. V masírování jedu pořád, to je samozřejmost. Mám i baňku silikonovou, jeden čas jsem se s ní baňkovala fakt každý večer a nic. Někde dělám asi chybu. 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 07. března 2018 02:15

INCOM1 To asi neni chybou, to je proste spatna vstupni pozice, s tim se tezko pracuje. Jen se zeptam, cvicis dost? To me zajima i kvuli sobe, jestli by mi na to pripadne nejakej zaprah pomohl.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 07. března 2018 02:26

V kterym vlakne je ten marod koutek? Jak nedostat chripku od.clena rodiny? Se tomu snazim od noveho roku po vlastnim marozeni vyhybat jak cert krizi a ted mam marodneho partnera, vyexpedovat jeho ci sebe nekam jinam nemuzu. Ani teda do jine mistnosti, nechci bydlet v kuchyni. Mam nejake sance? Zatim jsem vytahla dezinfekci a zrusili jsme spolecne loze;-). To je opruz ty nemoce, jeste marodi i tata a protoze ten se stara o babicku, mam trochu obavy z jeho zastoupeni ostatnimi cleny rodiny, jestli to chytne i babi, tak to muze byt pekne blby:-/.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 07. března 2018 07:56

Karja třikrát týdně dost intenzivně, mezitím hodně chodím pěšky, všude volím schody místo výtahu atp. Extra sportovkyně nejsem, je pravda, že kdyz jsem běhala 6x v týdnu, bylo to citelně lepší. Taky jsem ale byla mladší. Vstupní dispozice asi nic moc, to je pravda. Ještě se zkusím vyhecovat k tomu běhu. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 07. března 2018 08:42

Karja mne se osvedcilo: dat si pozor na jidlo a nadobi, at partner nesaha na nic co budes davat do pusy, ty nesahej na jeho veci typu pouzite nadobi, spinave pradlo, kapesniky.. a sama- nesahat si vubec na oblicej, do oci..i pres desinfekci rukou tohle dost pomuze. 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:04

INCOM1 Teda, to se mam na co tesit, takhle moc na sobe urcite nepracuji. Ale to behani mi na to opravdu trochu pomohlo, na posilovani a silove cviceni moc nejsem.:-))

viktorka_od splavu Dik, jdu dezinkovat, vetrat a vubec to vsechno. Doufam taky v trochu simulace:-)))

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 07. března 2018 12:35

INCOM1 Před nějakou dobou jsem začala plavat a chodit do páry/ sauny (nevím co z toho má ten účinek, možná obojí) a vidím velmi znatelný zlepšení, ačkoliv ten výchozí stav nebyl nijak tragickej. Chodím teda tak třikrát týdně na půlhodinku, žádný extra výkony :)

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 07. března 2018 12:53

INCOM1 Já mám celulitidu na pažích už tak od 14 a teď kolem 30 se mi ještě zhoršila Lymfodrenáže jsem zkoušela a výsledek bohužel nulový. Bohyb mám, jídlo si taky celkem hlídám, chci zkusit posilovnu a hodně cvičit na ruce, ale nevím, jestli to bude mít efekt.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2018 16:19

Karja nevím, jestli to k něčemu je, ale údajně je dobré mít zapálenou aromalampu s nějakým desinfekčním olejem (tea tree) - olej a svíčka by měli desinfikovat vzduch.

a hodně echinacei, čertova kořene a podobných věcí (ale pokud jste těhotná, tak nevím, jestli se to smí )

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 07. března 2018 19:03

Jiná Realita Věřim, že ta aromalampa by minimálně docílala toho, že bych vyhnala toho nemocného někam ven:-D. Ale tea tree by třeba mohlo projít:-D. Zatím jsem poklidila co se dalo, vydezinfokavala, větrala, no všechno možný. A co ty? (Já myslela, že si tykáme, ale už jsem si všimla mi párkrát vyknout, tak se rozmysli). Už se cítíš lépe?

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 07. března 2018 19:07

Klara Půlhodiny plaveš a pak pára? A sprchuješ se pak tou studenou vodou? Já chodila plavat hodně, ale brzo jsem si všimla, že mě hodina plavání hrozně zmůže a teda tréninkem se to nelepšilo. Takže jsem pak taky zkrátila na půlhodinu, ale přišla jsem si jako hrozná máčka:-D.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2018 19:11

Karja jo, mnohem! dnes jsem se doplazila do auta pro věci a vyřídila nějaké pracovnosti.

v noci jsem se už vyspala a je líp.

ale taky se fakt snažím, piju jak volek, kapu všechny možné byliny, piju léčivý likér z rakytníku, dělala jsem si termofor nebo jak tomu kdo říká...akorát už dnes ležím poslední den. další den v posteli by nevydržela moje záda, už je začínám fest cítit :/

já se snažím, ale stejně pořád vykám, i když tykám 

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 07. března 2018 19:19

Karja ja teda za pulhodinu uplavu kilak a to mi jako extra macka neprijde. trvalo to sice nekolik let, ale spis se mi posilil vrsek tela, takze misto takove te krehke konstituce od pasu nahoru ted vypadam postatne bytelneji a skutocne to neni tuk, ten se me drzi od pasu dolu. (ono k tomu prispelo i posilovani s detma) a pak, ze po 40 svaly nerostou. ale zas me tolik neboli zada a hlava, takze vlastne dobry. 

Offline Lilly_Ku
4544 příspěvků moje polička 07. března 2018 19:20

Jiná Realita preju brzky uzdraveni!

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 07. března 2018 19:20

Karja nebo misto aromalampy dej na sporak hnec se slanou vodou a do toho kapni ten cajovnikovy olej. 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:09

continuity Já si ten kilák taky jednou počítala, ale už si to vůbec nepamatuju, kolik to dělalo. Ale půlhodinu určitě teda ne:-D. Jen jsem byla zvyklá chodit většinou cvičit na hodinu nebo tak, tak mi to najednou přišlo hrozně nezvyklé. Ale pak mě začala ze žabičky hrozně bolet noha, asi jsem to dělala nějak blbě, tak jsem to omezila hodně teda. A tu trenérku pro děcka si platila na hodinu? Já o tom jeden čas taky uvažovala, ale mě by trenér za hodinu plavání fakt utopil, to by bylo za trest.

Jiná Realita Tak to je dobře, zrovna říkala kamarádka, že to má letos grády, měly ve třídě holčičku s chřipkou v nemocnici a že ani mladý hospitalizovaný chlapi nejsou vyjímkou. Děsný. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:30

Karja taky mi to dnes říkalo pár lidí, se kterými jsem telefonovala. prý je to letos hustá chřipka. asi proto mě taky poprvé poctila svou přízní 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 07. března 2018 20:37

Jiná Realita Fuj, no ani mi nemluv, já jsem měla teda nějakou lehčí formu, hned v první vlně, takovej slabší předskokan, naštěstí. Snad už nic nebude, jak jsem se nemohla skrz těhotenství sjet práškama, jak bych si představovala, tak to nebylo žádný pohodový marození. Ale taky si nepamatuji, kdy předtím jsem jí měla, možná někdy na gymplu. Tak hlavně ať jsme všichni už zdraví, člověk vidí ty každoroční jarní rýmičky ze studených mezí a chladného vánku najednou uplně v jinym světle:-D