Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 08. března 2018 22:55

continuity nevim, kam jedete, ale na horach se teda snih jeste povoluje (my se v sobotu vracime) 

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 08. března 2018 22:57

Kokoska jenze pristi tyden ma v Krkonosich prset, takze snih bude, ale bude to stat...

kdyz to bylo vyborne, byli jsme nemocni a ted toto.

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 08. března 2018 23:57

Tak opatrne, kolega si minuly vikend odrel pul obliceje a narazil rameno, najel do nejake muldy a bylo to pry mokre a zaseklo mu to lyzi.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. března 2018 11:48

Stezuji si na skialpinistu-debila, ktereho nenapadlo nic lepsiho, nez rozryt bezeckou stopu..!!  I tak to jelo blbe a takhle jsem musela makat i z kopce...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. března 2018 11:53

Pavlena a to buďte ráda, že jste ho při tom osobně nepotkala.

mohl by vám taky rozbít hubu.

matka takto upozornila jisté xichty, že šmatlají v běžecké stopě a proč nejdou prostě vedle - načež jí bylo vulgárně sděleno, že stopa snad není její a co je jí po tom. matka neběžkuje, a stopa jí mohla být ukradená, ale je vychovaná. na rozdíl od jiných :/

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 09. března 2018 11:58

Pavlena A jak to rozsmatlaj, jako, ze jdou v te stope do kopce? Nebo skialpinisti jsou i ti bez lyzi? 

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 09. března 2018 12:19

Štvou mě výrobci kabelek. Přestávají se s kabelkama párat a udělají jen torzo. Chci nějakou světlou béžovou, spíš volnočasou, a narazila jsem na jednu od Coccinelle, která  připadala v úvahu. ALE - za téměř 7 litrů bez zipu, "podšívky", kapes - nic , jen pytel. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 09. března 2018 12:29

stes Přesně tohle mě poslední dobou taky štve. Asi je to nějaký trend nedávat do kabelek podšívky? A co se týče zipového zavírání, tak je to totéž .

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 09. března 2018 12:50

Stěžuji si, že začínám mít vážný problém s prokratsinací! Nikdy jsem s tím potíž neměla, ale teď to jede! Mám teď celkem volno, práce mám málo, dítě ve školce. Potřebovala bych si něco nastudovat do nové práce a zařídit pár věcí, ale už je konec týdne a kde nic tu nic. Zato mobil je celej přehřátej 

Zrovna včera jsme si s mužem říkali, že jsme měli kliku, že za dob našich studií smartphony nebyly (nebo byly v plenkách), protože bychom nejspíš nebyli schopni dostudovat...

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. března 2018 12:58

Karja ja bezela takovou trasou tam a zpet, tam je to malinko do kopce a tesila jsem se na sjezd. Tesne nez jsem se otocila, tak zhrceli z lesa dva pitomci a pokracovali bruslenim (prede mnou) na sjezdovkach smerem do civilizace..  Meli naskok, uz jsem je nedobehla, ale asi bych jim neco rekla. (A mozna bych blbe dopadla, viz mama od Jiná Realita )

edit: no skialpinisti jsou ti, co vyslapou na lyzich na kopec a pak sjizdeji mimo sjezdovky. A pak se pripadne vraceji bruslenim pres bezeckou stopu...

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 09. března 2018 13:07

Gatita Jak vám rozumím. Místo nějaké smysluplné práce čumím na pozemky, beztak nemáme ani floka, byt máme sotva rok, ale jak se nudím, tak vymýšlím kraviny. Když ale ty lesy v okolí, do práce 6 km, udržovaná obec...

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 09. března 2018 13:12

Gatita Znám, dělám...jen tomu říkám lenost 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. března 2018 13:23

stes Přesně to mě štvalo taky. Proto jsem kabelku vybírala tak dlouho. Žádná kapsa, organizér navíc a ještě do ní prší/sněží.

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 09. března 2018 13:24

Moje kolegyně V únoru byla v práci všehovšudy 4 dny, má jeden úkol, který už dva měsíce není schopná dokončit, a stejně si během těch čtyř dnů napracovala hodiny, tak má v plánu si vzít náhradní volno.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 09. března 2018 13:27

dzizisketa Šikula 

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 09. března 2018 13:34

stes 

No aspoň jí nehrabe jako už mě. Vyjela jsem si cesťák, kam jsem na druhou stranu tiskla zprávu z cesty, a už vyplněné položky tam chyběly. Normálně jsem začala pochybovat o své příčetnosti, když si přesně pamatuju, co a jak jsem tam psala, hledala jsem druhý tiskopis a uvažovala nad paranormálními jevy, až jsem přišla na to, že tiskárna prostě ty gelovou tužkou zapsané údaje prostě vymázla Příště normální propisku

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 09. března 2018 13:48

stes Presne tuhle Cocinelle mam, cleneni mi nechybi, chtela jsem jen monoprostor - pytel, tu absenci podsivky jsem si rekla, ze vyzkousim  a chvili to trvalo, nez ten vnitrek prestal chlupatet  :)  ale jinak je ta kabela super, kdyz je potreba, vejde se do ni obrovsky nakup, beru ji jako takovou volnocasovou...

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 09. března 2018 13:50

dzizisketa hehe v tom je dobra pilot frixion gumovaci, gumuje se to teplem.. vyplnis formular, zkopirujes a vyjede ti prazdnej:-)))

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 09. března 2018 13:51

viktorka_od splavu 

No právě touhle sviní jsem to vyplnila, prý hezká pracovní s kladivem

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. března 2018 14:10

dzizisketa pardon, ale paranormalni jevy vs. Pilot, no asi takto....