Ja si teda pivo dala v tech zacatcich co mi bylo blbe. No ,,dala,, myslim, ze deci bylo maximalni mnozstvi. A taky to byl lek, jak to bylo studeny a horky! A cocacola, jezisi, me to udrzelo pri zivote vsechny tyhle zakazany veci:-D. S pritelem si delame legraci, ze dite se narodi jako american, ja tu colu ucucavala jak zazrak lidstva! Na vino jsem chut nemela vubec a na to se me porad lidi ptaji, jestli si muzu dat nebo jestli mi nevadi, ze ostatni pijou a ja ne, tak vzdycky odpovidam, ze to je asi ta posledni vec na svete, co mi vadi:-D
Stěžovací vlákno
Karja už jsem to určitě psala, ale kamarádka přežila prvních 8 měsíců vpodstatě jen na pivu, všechno ostatní vyzvracela... dítě již dospělé, životaschopné![]()
A chleba s olivacem, mnam! To je takova dennk rutina vzdy, kdyz jsme nekde ve stredozemi na dovolene!
viktorka_od splavu Jojo, psala, hele ono nez skoncit na kapacce ve stresu v nemocnici, tak je lepsi to pivo dat. Ja fakt nemohla ani custou vodu, nastesti ty kysely sprite a fanty byly dobry, jeste mliko jsem dala.
Karja No je to tak, já jsem prvních 12 týdnů pila jen colu, jinak šlo všechno ven. Bylo to neskutečně strašný, kolikrát jsem si říkala, jestli neni lepší být mrtvej než celodenní příšerný nevolnosti...Člověk si ani tu vysněnou váhu nemohl užít!![]()
Luna ja zila na ice tea od Nestea. A jednou jsem prosila, abych mohla dojet asi 3 ml toniku co zbylo kamaradce v lahvi
Dneska bych potřebovala obrázek s heslem:
kdyz jdeš na pohovor a v recepci potkas kolegy ze stejného patra, kteří tam jdou pracovně ![]()
continuity a sakra![]()
continuity A jejejej, to je fakt pešek. Já si pamatuju, jak jsem obcházení pohovorů absolvovala s převlíkáním na záchodě abych byla tajná:-D. Držím palce, ať jsi pracovně spokojená:-).
continuity Já vím, že je to pech, ale promiň
vzpomněla jsem si na Rachel z Přátel.
continuity jejda...
Ja tusila, ze vás pobavím.... už jsem to rozdychala, ale nebylo mi všechno jedno teda. Hiring manažerce jsem se omluvila, ze nejsem rozklepana z ni, ale z kolegu ve vedlejší zasedacce, tak ještě ochotně zasahovala rolety. Tak uvidíme, no.
continuity moc soucitim....
stalo se mi to. Jen mensi rozdil - potkala jsem ne kolegu ale sveho sefa.... Tu praci jsem dostala ale nakonec me premluvil ten stavajici sef
Stěžuju si, že dávaj starý filmy s novým dabingem...
Dnes Smrt jí sluší (zde mám pocit, že půvdodní dabing má prohozený hlavní herečky) a včera dokonce Křidýlko nebo stehýnko s Funesem bez Filipovskýho ![]()
Kam ten svět spěje? ![]()
Hypotéky je potřeba platit ![]()
Samantha jsme se tuhle doma bavili, co je lepší, jestli dabing nebo origo s titulkama, co jako na to děti? děti to neřeší páč se na tv vůbec nedívají, ale fakt vůbec. a já: u titulků se nedá žehlit. muž: odkdy žehlíš?![]()
Samantha NJ to sa stáva..Takého Terminatora nadabovali už 3x a prvá verzia je aj tak najlepšia.
Plechovou hubu si klidně pustím v originále (nic proti němu, taky na něj ráda koukám)
Ale ten Louis de Funes mě dostal , na něm byl nejlepší ten Filipovský ![]()
viktorka_od splavu v kině titulky, doma dabing, to je jasný![]()
Sweet Potato mne by nevadily titulky ani doma:-) nezehlim, zejo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.