Garfie A nieje lepšie dat chleba na jazyk a zaliať ho tam
Mňa nikdy nenapadlo namáčať jedlo v nápojoch. Melta je hnusná sama o sebe a s rozdrobenym chlebom teda...
Garfie A nieje lepšie dat chleba na jazyk a zaliať ho tam
Mňa nikdy nenapadlo namáčať jedlo v nápojoch. Melta je hnusná sama o sebe a s rozdrobenym chlebom teda...
Pečivo namáčim jen do olivovýho oleje. Nemám ráda mokrý pečivo a nejim kvuli tomu ani panzanellu. A při představě drobků v hrnku nebo sklenici, je mi úplně nedobře ![]()
Allysa meltu (tedy caro) s mlékem piju dodneška. U nás se v mléce namacel nakrájený čerstvý rohlík, ze starých to není ono. Nebo taky rohlíky, zalite mlékem , posypane makem, cukrem a zalite máslem. Ještě babička vzpomínala na Lýsandros pocukrovane zelí ke svačine, ale to jsem nikdy nejedla.
Já nejím ani žemlovku, rozmáčený starý rohlíky, brrr!
Ale občas si namočím špičku spekulosky do čaje.
continuity Taky mi melta chutná pořád, jenom to namáčení čehokoliv nezvládám. Pro mě je rozmočený pečivo jako mléčný škraloup, prostě nikdy, radši smrt hladem ![]()
Tak jsem si chtela dat neco ke kave a jak zde ctu ty rozmaceny prisernosti, tak me presla chut. Cokoli v cemkoli namocenyho, hruza! Mliko nesnasim taktez, kakao, melta, instantni kafe nevedu. Nejim ani knedliky, pac se strkaji do omacky.![]()
mmm chleba rozmocenej v gulasi:-)) (s knedlou ho rada nemam)
babi rozhodne nerodila na poli, normalne v nemocnici. teda.. tatinek se narodil doma, klasika s porodni babou z vedlejsi dediny. mladsi uz v porodnici
Luna ja zas chytaji osypky z predstavy jist suchou ryzi. jedno k cemu, ale musi byt hoodne omacky/stavy:-) u nas se teda ryze ji sypka. takovou tu rozmocenou jsme vzdycky povazovali za nepodarek. takze jsem se to v risotu musela pracne ucit:-)
continuity Jé, rohlíková krupice jsme tomu říkali!
Jídlo mého dětství, ale já to teda nikdy neměla moc ráda, zato ségra to milovala!!
Garfie u na se tomu říkalo hnila gazdina, jakoze lina. To si nedělám, ale rohlík do vlazneho mléka si nakrájím i dnes, když mi není dobře.
viktorka_od splavu Moje prababička měle 14 dětí. Některé se opravdu narodili na poli.
5 jich bylo mladších než můj taťka, což byl její první vnuk. Zemřela v 90 letech, to už mi bylo 10, tak si na ni vzpomínám dobře.
Nic rozmočeného bych v zivotě nepozřela
, nesníším z toho důvodu i žemlovku. A melta se u nás pít nemusela, ale měli jsme ji rádi. Též jako děti místo kafe.
Já se teda přiznám, že namáčím - v guláši, v některých polévkách, v olivovém oleji, v sýrovém fondue...![]()
viktorka_od splavu Chjo. Teď mám kvůli tobě chuť na guláš v chlebu ![]()
(akorát fakt už ne rozblemcanej rohlík nasladko, ani žemlovku, tu jsem teda neměla ráda nikdy)
Lama_z_Lana maličkost![]()
namáčené cokoli v čemkoli
(když už bude ten panic smajl
)
Ja bych to namaceni generalne rozhodne neodsuzovala ...
tohle je teda vhodne necim dobrym i zapijet

Z posledniho tydne mohu velmi doporucit toto
(a teda u chleba nezustalo, snedla jsem k tomu asi pul kila chianina)

Moje dcera má ráda chleba pokapanej sojovou omáčkou,nebo i s magi.
A já si ještě vzpomněla, že v Palestině je obvyklá snídaně chléb namočený v olivovém oleji a potom zaataru, tak to si taky občas doma dělám! ![]()
jinx čo mi to robíš? za pohár červeného by som upísala dušu diablovi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.