Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 14:49

jinx ježiš mňam.... tak takové namáčení rozhodně ano 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 14:49

betsey a nemuzes? Nebo co se deje? 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 14:58

jinx ťažko povedať, či môžem, skôr sa prikláňam na stranu, že radšej s alkoholom neriskovať... som tehotná

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 15:03

betsey aha, to jsem nevedela! Tak to ber jako inspiraci 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 15:07

jinx jj, už som si to uložila

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 15:10

betsey Já jsem celkem koukala...moje těhotná mladá neteř, pila celé těhotenství. Na můj vkus i normálně dost natož těhotná. Víno a pivo, ale piva klidně 4 a vína klidně sedmičku. Ne teda denně, ale často. V klidu v tom pokračovala i během kojení. No klidnější a zdravější dítě v rodině nemáme a my abstinenti jí můžem jen závidět. . Tím rozhodně nechci říct, že si z ní máte brát příklad. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 15:19

Renusatko fíha... začínam byť nalomená

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 15:30

Jinak namáčecí vrchol (nebo dno?) jsem kdysi zažila v sladké Francii. Rozkrojili bagetu či croissant, vnitřek lehce vyňoumali, namazali mádlem a marmeládou a šup s tím do snídaňivé misky “bolu” s kafem či kakaem. Bon apétit!

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 15:38

Renusatko Ty jo Ze 4 piv nebo celý flašky vína jsem už regulérně opilá a je mi blbě.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 16:10

Já jsem byla v dětství rozpolcená, vánočka nebo loupák s kakaem byla moje zamilovaná snídaně a máčela jsem, ovšem to kakao už jsem pak nikdy nepila, protože v něm byly drobky a to bylo nechutný. :) Do samotnýho mlíka nestrčím čumák dodnes, když si čas od času udělám kakao, dělám si ho fakt hodně kakaový, aby to mlíko z něj nebylo moc cítit. 

A máčení pečiva v oleji je taky super, když jsem brigádničila v obchodě kde jsme měli oleje a nestihla jsem si vzít do práce svačinu,  skočila jsem akorát kousek vedle do pekárny pro bagetu, kápla jsem si na misku trošku některýho olivovýho, nejradši jsem měla krétskej a sicilskej... mňam!! 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 16:13

Karoleena olivovej olej s chlebem je strašnej mor, já bych klidně nejedla nic jinýho (nějakou dobu, ale teda dost dlouhou)

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 16:36

Ja si sťažujem, že som pri svojom stole pred pár dňami testovala Karafiát od Alpy a ako je to splash, tak mi trochu kvaplo na stôl a už niekoľko dní je tu cítiť tak, že tu nie som schopná testovať žiadnu ďalšiu vôňu. A to prebehlo veľkonočné upratovanie s vydrhnutím stola.

Holt idem sa pokúsiť ten stôl vyčistiť znova.

Online Garfie
28563 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 16:50

betsey Přemýšlím jestli vůbec mám nějakou (dobrou) kamarádku, která by během těhotelnství striktně nepila....sama jsem si dala výjimečně malé pivo a sem tam decku vína nebo střik...jako taky tě nechci navádět, ale pokud máš vysloveně chuť, tak bych se tomu asi úplně nebránila. 

Renusatko to už je trochu úlet, jedna moje kamarádka si pravidelně při setkání dávala tak dvě až čtyři deci a to už mi teda přišlo taky dost....(ale děti jsou už starší a normální).

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 17:16

Garfie coralline Já ji teda viděla za dobu těhotenství tak 10x a pila pokaždé, jak to bylo jiné dny to nemůžu říct. Bylo jí 23 a rovnou z bujarých večírku skočila do těhotenství, tak jí to asi nedělalo problém. V každém případě její malá je zdravá, neměla snad ještě ani rýmu, byla totálně klidné neplačící dítě a je úplně v pořádku a i chytrá. 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 17:28

Renusatko Každej holt snáší alkohol jinak, já se po těch 4 pivech poblila asi v 21 Je pravda, že na bujarý večírky jsem nebyla nikdy, tak asi malej trénink.

Online Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 18:02

Garfie ono to vyjit muze, spousta lidi ridi vozralejch a taky dom nejak dojedou, asi tak no...

Online Garfie
28563 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 18:30

Lilly_Ku Ono to je s tím alkoholem v těhotenství taky tak, že se prostě snažíš eliminovat vlastní chyby. I tak se může stát cokoli. Je to třeba úplně iracionální, ale narodit se mi jakýmkoli způsobem "jiné" dítě, tak si vyčítám i jedno cucnutí z manželovy skleničky. Já to víc řešila u druhého, jakoby mi došlo, že zdravé dítě není automaticky.  

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 19:23

Těšila jsem se zítra na koncert Freak Power a odložili ho na jiný, zatím neznámý termín  Doufám, že budu moct!

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 19:36

Hnala som sa k vetovi 30 km pre prípravok proti kliešťom.A on má zmenené otváracie hodiny a minula som ho o 15 minút Pozajtra idem k Lily a zajtra to nestíham,lebo dokončujem projekt Plus má kolegyňa dovolenku,takže som sa dnes od pol 7 do pol 5 neodlepila od PC.Teraz mám pocit,že ma bolí celé telo a mám ho úplne slabé.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 03. dubna 2018 21:06

pecka Někdy se to prostě sejde! Tak aspoň něco z lékarny nebo tak by nešlo?