Garfie :-D No ja ji to nerekla moc jasne, uz jsem tam byla asi napotreti a vzdycky predtim ok, jen na krku vzdycky dlouhy, tak jsem furt rikala kratkej krk a najednou vidim sestrihavani a to ja nesnesu, jedine do tupa. Z tohodle chytnu tik normalne. Pritel rika, ze budu nosit ten novej kloboucek, ale co, no samozrejme mi s timhle strihem neslusi!
Stěžovací vlákno
Karja Hele, já budu vypadat blbě ještě dlouho. Věřím, že Catherinne by mi to spravila už teď, ale nemám prostě čas. V práci závěrka, za cca 10 dní zkouška, z které mám bobky, protože už jsem ji před dvěma lety neudělala a od té doby ji neudělal nikdo, hned další den odjezd na dovolenou, vrátím se rovnou do pololetní závěrky, takže tak nejmíň do poloviny července budu jak trotl ![]()
Garfie trochu zahreje,ze v tom jeden neni sam;)
Ale trapas to byl,kolem stali sami cyklisticti ultras,kteri konecne pochopili,ze kdyz jim rikam,ze si s kolem nerozumim,tak to myslim vazne....
Pinot Noir To je za mesic, to das! Ja se aspon budu drzet s miminem dlouho doma no! Fakt vypadam jak takova manda obecna! Ale to mam za to, o vikendu jsem si rikala, proc si kamaradka nechala ostrihat tak divny mikado, ze to vubec neni moderni. Mam horsi no:-D
Karja Představuju si něco mezi Zuzanou Paroubkovou a králem Kazisvětem, tu představu mi nekaž!![]()
Karja Já to mám za to, že jsem chtěla ušetřit čas a šla, kde to bylo nejblíž. Teď mi ráno trvá s tím něco udělat tak nejmíň pětkrát déle než dřív, takže skvělá úspora ![]()
Karja Představuju si něco mezi Zuzanou Paroubkovou a králem Kazisvětem, tu představu mi nekaž!
![]()
Karja nestras s tim strihanim. Mam nutkani jit do strihove zmeny,ale soucasne chci plus minus zachovat delku,tak se bojim,abych nelitovala.navic nechci jit ke sve "rodinne" kadernici,protoze u ni to vzdycky skonci jen zastrizenymi konecky se slovy "vlasy mas pekne,to je skoda strihat".takze mam v planu sverit svou hlavu do cizich rukou a to trochu zavani prusvihem.aneb chtela by zmenu,ale nevi jakou:-/
viktorka_od splavu jo ja taky netrvam na tom,aby bylo poznat, ze mam "udelanou hlavu". Chci aby to bylo vpodstate stejne,jen aby ty vlasy mely trochu svih,lip do sebe zapadaly.to se ale blbe popisuje.parkrat me strihala asi dost nadana kadernice,ktere jsem ani nemusela nic vysvetlovat.ale ta je ted daleko predaleko...
Gatita Normalne si napis na papirek co chces a to tam rekni, ja bohuzel zapomnela rict dve odrazky ze tri.
Mutziputzi Hele jo, jeste pet kilo a jsem jak voni, jenze Zuzka to mivala vic do tupa, ji budu jeste zavidet. Proste kdyz si vezmu ten novej klobouk, tak mi chybej uz jen hrabe, vidlacka!
Pinot Noir Taky to mam za lenost, budiz jsme pouceny!
Gatita Karja Pinot Noir neděste mě. . Jdu na stříhání v pátek ![]()
Dadoo Hele ja uz mela pekny vlasy skoro jako ty. Kdyz jsem to nafoukala tak zvlast. Chapes to, takhle se vzdalit mistnimu snu:-D??? Tak hlavne si to ty nedavej podle me!:-D:-D
Prečo som sem liezla?
akurat som sa objednala na pondelok na strihanie.Dufam,že sa to zlé ostrihanie nešíri tak ako iné neduhy tu.Lebo budem musieť potom asi dohola ![]()
Já jdu v pátek ![]()
Ale na mně se celkem nedá nic zkazit ![]()
barbucha chachá..myslíš?
No tak v nejhorším se to veme strojkem na dvojku...
Karja V létě prý vlasy rostou rychleji, uklidní tě to? A vydrž, s každým cm bude líp
.
Moc dlouhý!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.