Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Kokoska
34950 příspěvků moje polička 05. června 2018 18:51

0zero7 Česká pošta není normální instituce, tam nesmíš hledat logiku! Dneska jsem v metru vyslechla hovor dvou pánů, navrhovali změnit poštovní slogan "Dnes podáte, zítra doručíme" na "Dnes podáte, od zítra hledáte".

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 05. června 2018 19:17

Kokoska fakt ze jo! Zkusim prozkoumat, jestli to nejde poslat jinak, ale to budou asi slusny dardy.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. června 2018 20:10

0zero7 Nešlo by to poslat DHLkem nebo něčím takovým?  Teď se to tu docela rozmáhá.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 05. června 2018 20:11

Solathis no to se prave mrknu, akorat to je vetsinou dost palka, ale treba prekvapi. On balik uz je na ceste, tak koukam jen, ze priste jinak.

Offline mitford sister
1716 příspěvků moje polička 05. června 2018 20:13

0zero7 já jsem něco nedávno úspěšně poslala přes zaslat.cz, nabídne to výběr přepravních služeb s cenami, jak je to s trackingem nevím, vybrala jsem si nejlevnější z nabídek přes geiss a z čr do anglie to došlo rychle a bez problémů

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 05. června 2018 20:18

mitford sister Dikes, omrku to! :)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. června 2018 21:04
Reakce na Kokoska:

navrhovali změnit poštovní slogan "Dnes podáte, zítra doručíme" na "Dnes podáte, od zítra hledáte".

to pro poštu sedí. 

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 05. června 2018 21:09
Reakce na Kokoska:

0zero7 Česká pošta není normální instituce, tam nesmíš hledat logiku! Dneska jsem v metru vyslechla hovor dvou pánů, navrhovali změnit poštovní slogan "Dnes podáte, zítra doručíme" na "Dnes podáte, od zítra hledáte".

​jsem včera reklamovala vrácení peněz za vrácený nákup v e-shopu, už je to skoro tři týdny co jsem posílala zpět a vůbec se neozvali... tak prý že nic nedorazilo a ať pošlu podací lístek... no dneska!! se balíček vrátil zpátky ke mně že adresát si nevyzvednul... je to na adresu centrální prodejny v nákupáku, paní z centrály byla uplně auf že to se jim v životě ještě nestalo...

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 05. června 2018 21:45

viktorka_od splavu to voni takhle říkaj každýmu, že se jim to v životě nestalo, asi to mají v manuálu pro jednání se zákazníkem... Teď mi to samé o problematickém vracení tvrdí z Gapu... chachá.

49351 příspěvků moje polička 05. června 2018 21:50

Stará Stanová Kůže no tak ale aby si "adresát nevyzvednul", když tam mají 8-20h 7 dní v týdnu otevřeno... tam zjevně pošťák prostě nešel, vys... se na to... koneckonců jedinej parfém co jsem prodávala a musela jsem vrátit peníze protože balíček se cestou ztratil bylo přesně takhle do nákupního centra, prostě ho nedoručili, ukradli, zahodili nebo tam ještě doteď někde leží...

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 06. června 2018 06:26

viktorka_od splavu ja jsem ted pracovne rozesilala pracovne asi 5 tisic dopisu a asi stovka se mi jich vratila zpet, ze jako adresat nenalezen a kdyz pisu tem lidem maily, at mi daji novou adresu, tak se tam najdou jedinci, kteri se divi, ze nachapou, ze adresa je spravne a posta jim normalne chodi a to je to normalni dopis, ktery se ma hodit jen do schranky, tak to uz fakt nechapu

a stezuji si, ze jsem tchyni posilala drobnost ke dni matek, v bublinkove obalce a byla jsem lina vyplnovat podaci listek, takze jsem to poslala jako normalni listovni zasilku a nic ji nedorazilo...

Online Kokoska
34950 příspěvků moje polička 06. června 2018 09:36

baltik pravidelně se nám vracelo firemní PF z jedné adresy, která je 100% správná, taky nechápu. Radši jsme to pak dotyčnému dali vždycky při schůzce osobně.

Online slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 06. června 2018 11:15
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja myslím cíchy jsou rozšířený normálně, i když dneska už fakt trochu na ústupu

slniecko ještě se říká "mít cejchu na břiše" ve smyslu pneumatiku

​Tak cejcha je to, čo tam mám....u nás sa tomu hovorí pneumatika a ja to svoje súkromne volám "záchranné koleso"

A "ocajchovaný" sa v tom zmysle "označený" väčšinou s negatívnou konotáciou používa aj u nás .

Offline Gatita
8624 příspěvků moje polička 06. června 2018 12:06

Zapomnela jsem,jak se jezdi na kole!!!!

Nekecam.myslela jsem,ze nasednu a pojedu a skoncila jsem v zahone.mam z toho uplny blok. Ucila jsem se jako mala,pak jsem asi milion let na kole nesedela. Asi pred 5 lety jsem v kreci ujela 40 km,to byl muj zivotni vykon. Ted ani to,mam problem se na to vysvihnout a hlavne zastavit a slezt. Slapat umim,ale blok mam desnej a nevim co s tim....hrozna ostuda a zrovna by se mi ta dovednost ted hodila.

49351 příspěvků moje polička 06. června 2018 12:18

Gatita chce to v klidu potrenovat, a taky vhodny kolo. ja si poridila kvuli tomu damsky, i kdyz spousta zen jezdi na panskym a muz mi ho samozrejme nutil, ze to je lepsi - ja si radej vyberu to co je lepsi pro me

Offline Garfie
28557 příspěvků moje polička 06. června 2018 12:34

Gatita Já cca dva roky zpátky vyjela taky poprvé po dlouhé dlouhé době a hned před domem zabrzdila přední brzdou, přeletěla přes řídítka, silniční vyrážka mi vydržela prakticky celé léto a ještě u toho byla celá moje rodina a dodnes se mi směje... Je ti líp? 

Offline Karja
44699 příspěvků moje polička 06. června 2018 12:36

Jsem uplne desne ostrihana. Mela jsem dobre bezudrzbove mikado, jeste o vikendu mi to nekdo chvalil, dneska jsem to chtela zastrihnout a furt jsem zduraznovala tu delku, ze to chci kratsi, ale ne strih a zasahla jsem pozde. Takze mam sestrihany mikado, jak pro dvanactiletou holku. Ja ty svoje vlasy mela tak rada, barvu jsem zvladla odrust, byl to sik strih. Zachranit se to neda, musim  nez mi to doroste a dam to jedne delky. Desbes, jsem tak nestastna, vypadam jak manda!

Online Pinot Noir
29883 příspěvků moje polička 06. června 2018 12:41

Karja Vítej v klubu 

Offline Karja
44699 příspěvků moje polička 06. června 2018 12:44

Pinot Noir Hele presne! Myslis, ze budeme vypadat dobre uz treba v srpnu nebo az na zari? Pripadam si jak knedlik!

Offline Garfie
28557 příspěvků moje polička 06. června 2018 12:48

Karja Než kočička vejce snese.... Hele, promiň, ale živě si tě představuju. Někteří stříhači prostě mají pocit, že to musí být vidět, aby si zasloužili mzdu....:-/