Já jsem s vlasama tak moc spokojená, že je jasný, že vás musí bejt hromada nespokojenejch, rovnováha, se smiřte!
Stěžovací vlákno
Mutziputzi Ale vypadam prej na sestnact I bez culdy. Heec, heec. Proste budto 16 nebo Zuzka Paroubkova no, to bude kazdej den prekvapeni do ceho se vzbudim.
@whiskas Jojo, diky za slova utechy. Pritel sel do prace a rika mi, tak jo, ty si tady asi pobrecis vid, tak ja jdu! Ted jsem byla vecer projit naplavkou a jako malokdo mel tak debilni vlasy jako ja!
Jestli je blbý ostříhání taky nakažlivé přes počítač jako vši, rozbitá pračka a popáleniny, tak si mě nepřejte, jdu k holiči v úterý!
Kokoska já vzejtra!!! ![]()
Potrefenáhusa držím palce, ale jestli to nedopadne, tak to úterý asi odvolám!
Kokoska Potrefenáhusa Kdybyste fakt chtely drzet kolektivni modu, dam vam kontakt na kadernici. Hodne se s ni zakecejte mimo tema vlasy a je to hotovy!
ale kdeže, by byly s mutzi první a sme spokojený!![]()
Karja Na to mám svého experta. Většinou je to OK, minule fakt super, ale už taky ujel.
já jsem byla u kadeřníka minulý týden a taky cajk :)
bram já byla před 14 dny a taky dobrý (kromě toho, že jsme se nepohodly ohledně tématu "kočky ne/jsou hrozný")
Magráta tak tam už bych nešla!!!! ![]()
Magráta Jé, já bych potřebovala doporučit kadeřnictví tady, kam chodíš, prosím? Klidně do SZ, o zvířatech se tam bavit nebudu, to je jasný, bych vypadala furt blbě :))
PANE BOZE Ja jdu dneska a pred chvili jsem si rikala, ze bych mu rekla, ze udelame zmenu....
to je super. No my jsme minule s Catherinne vytvořily kategorii "ostříhám vás tak, aby nikdo nepoznal, že jste ostříhaná", bylo to přes poledne, vrátím se do práce a samozřejmě "no ty to máš pěkný... teda vůbec nevidím změnu", povídá šéf, pro něj bych to asi musela mít obarvený nazeleno. Ale z mýho pohledu je ta hlava taková lehčí, líp se s ní pracuje, nedá tolik práce to nějak vyfoukat.
A člověku se nepřihodí král Kazisvět
ostatně bych stála o fotodokumentaci všech stříhanejch! Představivost selhává!
Takže... ano, šíří se to po síti. Tak strašný vlasy jsem neměla léta. Ostříhaná jsem týden. Vypadám jako kokršpaněl. Ach jo.
EDITH4B Nechtěla jsem věřit v nákazu přes net, ale tak ... odkládám střih na neurčito a držím palce v rychlé dorůstání
. Vážně je to tak špatné, nebo jen nezvyk?
whiskas je to strašný. Vzadu sestříhaný mikádo a vepředu nesestříhaný. Barvu vlasů mám měděnou, takže fakt kokršpaněl hadra. S barvou jsem spokojená, tu jsem neměnila, ale ten střih bolí. Ještě v březnu jsem měla vlasy pod prsa a od té doby to je horší a horší.
Jo a dodatek:jsem kadeřnice, takže přesně vím, jak to ostříhat, ale kovářova kobyla... že ano![]()
Aranel chlapi neviděj nic, dokud nezmizí půl metru vlasů
já jdu dneska a nebojim se, horší to bejt nemůže, byla jsem v lednu naposled a vlasy spíš krátký, takže přerostlý a neupravitelný
Navrch kadeřnici mám spolehlivou, chodím k ní už několik let a nikdy nenastal žádnej error
Chci zkusit Toni and Guy v Dlouhé nebo Michalské nebo někde jinde v centru. Máte zkušenosti? Asi záleží na kadeřnici / kadeřníkovi, ale obecně snad tam střihají kvalitně, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.