moonlight chodim ke komukoliv, kdo ma zrovna volno, uz leta letouci, a pokazde jsem spokojena... jjen uz nejsou v dlouhe, ale v soukenicke...
Stěžovací vlákno
nolita Moc díky! Přesně to jsem chtěla slyšet
Potrefenáhusa Jo, chlapi nevidej nic jo? Ten muj rekl, no tak je to zmena a to je dobry. Jakmile chlap rekne zmena, je to vazny, takze ano takhle desny to mam!
Karja A kdybys mu neřekla, žes někde byla a nebrečela, že to máš blbý a nepožadovala, aby se k tomu vyjádřil?
moonlight byla jsem v Opletalce a bylo to hodně strašný, ale jako fakt hodně strašný, blbá barva a hlavně strašnej střih, opravdu jak Kazisvět, a to si na svých vlasech fakt nezakládám. Ještě k tomu přes hodinu opravdu blbých keců, kdy jsem si chvílema říkala, jestli si ze mě nedělá srandu. Myslim, že se umělec jmenoval Josef nebo tak nějak.
Potrefenáhusa Joo, k tomuhle fakt jo, I se ptal jak se to stalo. Pak mi vysvetlil, ze pro efektivni komunikaci mam pouzivat jednoduchy vety a trikrat to zopakovat.
Karja což jde někdy blbě, když má člověk ruce svázaný pod tou zástěrou :-D
Potrefenáhusa Umělec
Díky za sdílení zkušenosti. Zkusím asi tu Soukenickou, to mám stejně nejblíž. Uvidím no, jít k novému kadeřníkovi je vždy trochu adrenalin, myslela jsem, že v takovým lepším salonu se vyhnu velkýmu zklamání, ale vidím, že ne. Dobrej střih bych fakt potřebovala!
Ja som bola u kaderníka minulý týždeň a ako dobré, ale už bolo aj lepšie... A to je môj osvedčený, kam chodím posledné dva roky. Chjo, nabudúce asi donesiem pre istotu fotku.
Je to epidemie!
Já jsem minule byla u záskoku, střih je super, ale barva se nepovedla. Myslela jsem, že je to tím, že je to čerstvé, ale bohužel ne.
Spálenina na ruce od grilu se mi nastěstí hezky hojí ![]()
moonlight jo, já zapomněla napsat, že chodím jen do té soukenické (dřív dlouhé)...
moonlight jsem se teď koukala na jejich stránky a už u nich nepracuje. Ten, co mě stříhal.
A to si vemte, že jdete ke kadeřníkovi, nemáte čočky, takže sundáte brýle a nasadíte je až na konci... Byla jsem tehdy těhotná a říkala, že chci trochu sestříhat a zkrátit vlasy... Venku jsem se pak normálně rozbrečela jak malá holka, když vzala asi 30 čísel ![]()
Když se to tu tak probírá, nevíte někdo o dobrém pánském kadeřnictví? Chci někam vypravit muže, už má zase vlasy pod lopatky a výsledek posledního stříhání nebyl nic moc.
moonlight jestli můžu doporučit, tak výborná kadeřnice je www.zuzanaklimentova.com. Kdysi začínala v T+G, pak byla v Hairgods u Jakuba Hájka a před pár lety se osamostatnila a má moc hezký salon u Karláku.
http://www.naparenahlava.cz/en/page/2/ To by se mohlo líbit.
A sakra, vypada to na velky dest a mam espadrilky.
Zarinya já si loni jedny uplně zničila, byly uplně na vyhození, takže buď počkat nebo sundat nebo nevim
Sweet Potato boží název
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.