jsem zakriknuta neprubojna blbka
Stěžovací vlákno
Karja Hele s ohledem na to, že moje největší kulturní vyžití je teď návštěva dětského koutku v knihovně a většinu času trávíme na pískovištích, tak s osmiletým mikádem aspoň zapadnu :-D
continuity tyjoo, takovej sem nikdy neviděla..udělejte si výlet do Itálie (určitě ho tam budou mít, a když ne - Itálie je krásná
)
continuity ta je krásnááá!
co to je za značku?
žluťásek ja se vcera chvalila, ze to mam ostrihane pekne a dnes se mi to zda oproti veceru nejake kratsi a nemam to ani vyfoukane, je to mozne?
RoSa bialetti, akorat uz neni k sehnani...
continuity A ja ti napisu, ze se mi to nelibi. Je to jak kelimek na kartacky. (PS.:kdyby sis to koupila, tak napisu peknh, super napad, ale.za techto okolnosti pisu:sezenes hezci).
Karja dík, ale do úplňku nevydržím. Zítra jdu na to s nůžkami. Aspoň že z nákupu mám radost, to je fakt. ![]()
continuity Není to ona?https://www.whittard.co.uk/gifts/gifts-under-50/bialetti_mini_express_double_stovetop.htm Píšou skladem a do ČR i na Slovensko dodávají.
Nausikaa diky!
mezitim se doma mihnul chlap a rekl, ze si nezaslouzim jinou nez elektrickou s termostatem, ze tu snad neupecu![]()
Candance copak?
Karja Mně ta konvička připomíná to plivátko u zubaře.
Ale budu věřit, že v reálu to je stylový doplněk. ![]()
Bledule Jo to je ono, ja si vzpomnela jen na nejaky pitko ve meste, ale tohle je presnejsi.
continuity A jak si to upekla, jako na sporaku si to zapomnela? Vubec nechapu, ja mam jen obyc Lidl kvalita, tak si to nedokazu predstavit.
Karja Mně ta konvička připomíná to plivátko u zubaře.
Ale budu věřit, že v reálu to je stylový doplněk.
![]()
Karja no presne tak, zapomnela jsem na ni a upekla to tesneni, navic cervena je hneda.
jsem zakriknuta neprubojna blbka
Neverim! A potlapkavam, at se stalo cokoli.
Ja uz sem nejakou dobu chci napsat, ze jsem naivni blbka, ktera neumi resit veci dost razne. Kdybych takova nebyla, mohla jsem si usetrit hodne s*acek. Ale uz nikomu vola delat nebudu, aspon jsem se poucila.
Škrábe mě v krku ![]()
Jsem se upsala na Muzejní noc (dobrovolně
) a teď se mi tam vůbec, ale vůbec nechce.
brrr A proč? Já se těšim ![]()
A nebo budeš někde jako organizátor? To bych teda nechtěla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.