Catherinne právě, ěště, že nemám kojící polštář ani montážní pěnu.
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa Mně jenom letos třikrát![]()
Potrefenáhusa my nemáme ani skleněný stůl...kdo by to furt leštil...
Mutziputzi tak doufám, žes to vybrala za mě, u-pad?
Catherinne kočičky přece
Potrefenáhusa soustavně a neni to tim, že je to iphone, ale tim že jsem hovado...abych předešla srovnávací reklamě![]()
ani mně v životě displej nepraskl!
(dokud jsem ho nepřejela kolem od auta ) (ale kdyby tam nebyl ten kamínek, tak věřím, že neprasne ani tak!
)
Stará Stanová Kůže Mně přežil pád z držáku na toaletní papír na dlaždičky v restauraci, pád na dlažbu v metru, kdy jsem ho místo do kapsy strčila za pásek u kabátu a naposled nepřežil, když jsem chtěla psovi vyčinit, že tahá na vodítku a dřepla jsem si, aby mi koukal do očí
, pád, spíš takový sklouznutí z max. 30 cenťáků a totál
Mutziputzi tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu...![]()
Mutziputzi no mně přijde, že strašně záleží na úhlu (štěstí/náhodě), mně takhle kdysi vypadnul mobil asi měsíc starej na asfalt z kabelky, když jsem si zavazovala botu a nešel už vůbec zapnout. Ještě tlačítková nokia a taky snad z 20 cm.
Já bych prosila nakazit prasknutím konferenčního stolku. Vybrali jsme před léty krásný, designový, skleněný, ale forma převážila obsah, je strašlivě nepraktický (a ta údržba je to nejmenší)..
No a jak se pěkné a fungující věci nevyhazují, tak ho máme furt a furt.. Nemohl by prasknout místo displeje, prosím..? ![]()
Pavlena Můžu přijít se synkem na návštěvu a vzít jeho oblíbenou hračku - paličku na maso ![]()
Potrefenáhusa MONTÁŽNÍ PĚNA!! ![]()
Ale fakt... to byla 999 s tím medem? Nebo si to pletu s těma 11 litrama vody tuhle? ![]()
Pavlena a nemohla by ti jako vyllouznout těžka váza z ruky? I když to nechápu, už se mi nelíbí, tak pryč s tím...
Catherinne tak píše, že pěkné a fungující věci se nevyhazují...
Pavlena prodat by nešel?
Pavlena Nerouhej se, ještě z přednášek na škole si moc dobře pamatuju, že nejčastější způsob likvidace skleněného konferenčního stolku v domácnosti je ten, že ho někdo při pádu prorazí vlastním tělem. :)
Potrefenáhusa Do tajů prodeje použitých věcí bych musela proniknout. Zatím se mi asi nedaří pěkně mluvit o sloníkovi a nikdo ode mě nic nechce. ![]()
Karoleena to byly prednasky v jakem predmetu? kriminologie?
Karoleena au...
Karoleena OMG tak to nechci! Ale deska má snad 1,5cm tloušťky, už jsem na něm načapala i stát dítě, co tehdy určitě mělo ke 20kg a nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.