Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 09. června 2018 17:24

coralline Organizátor. Vždycky týden před muzejní nocí příjde šéf, že by jako někoho potřeboval a on zrovna nemůže a kdesi cosi. No, tak jsem letos nahlásila akci v předstihu, ať se to zase nedovím jen pár dní předem a nakonec to dopadlo tak, že šéf letos nic, v čem bych mohla figurovat, pořádat nechtěl. (chybí mi tu smajlík bijící hlavou o zeď) Beztak bude pršet a nikdo nepříjde (ale ty nervy kolem).

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 09. června 2018 17:40

brrr Tak to soucítím. Koukám z okna, jak prší a vzpomněla jsem si, že tak 2-3 roky zpátky jsem při muzejní noci zmokla fakt brutálně. Měla jsem sice deštník, ale byl mi na prd No snad aspoň budou menší fronty.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 10. června 2018 10:13

coralline Doufám, že sis to užila a nezmokla si.

U nás nakonec nepršelo a místo, abych skončila kolem po osmé, jak jsem si plánovala, lidi chodili až do půl desáté. Ale celkem to odsýpalo, tak to nebyla taková hrůza.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 10. června 2018 13:32

brrr Užila, díky, deštník tentokrát stačil A co vy jste to za muzeum, že tam lidi chodili jenom do půl desátý?

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 10. června 2018 14:34

coralline O půl desáté už je taková tma, že do archeologickckých děr nejde vidět

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. června 2018 14:37

Jsem lína. Nic se mi nechce. V lednici mám leda kyselí vokurky a vmrazáku kokosovou zmrzku. Nic se mi nechce

Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 10. června 2018 14:58

Lama_z_Lana čiže aj bielkoviny aj vitamíny.

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 10. června 2018 19:54

Kdo se chce pobavit na muj účet? Rozhodla sem se, že se máznu krémem a vzala si na to lahvičku tělovýho mlíka, která mi ovšem po odšroubování vyklouzla z ruky, dopadla na zem dnem, kterým se odrazila a znovu a ještě jednou a pak zůstalaa ležet. Potud dobrý, jenže při každým tom odrazu vyvrhla svůj obsah...všude  

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 10. června 2018 20:12

Ounz šiš, potlapkávám. já kdysi takhle něco mořila, v obýváku, a jak jsem nesla tu sklenici s tmavěhnědým mořidlem, brkla jsem s ní o područku křesla, pak samozřejmě podruhý, jak se ruka setrvačností zhoupla zpátky a pak mi ta sklenice upadla na světlešedej koberec.  při každým tom nárazu vyšplíchla spršku... všude. na knihy v knihovně, na poličky, na záclony a závěsy, na televizi, na zeď, na sedačku, na stolek... jako kdybych nemusela okamžitě zachraňovat, co se zachránit dalo, než všechny ty miliardy kapiček zaschnout, sedla bych si doprostřed toho všeho a plakala...

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 10. června 2018 20:14

moora  tyjo zlatý tělový mlíko, tomu se tu člověk zasměje, ale mořidlo, ojojoj..

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 10. června 2018 22:21

Mne vypravel jeden pribuzny, jak otevrel sklenici s cervenou repou-byly to kulicky-spadlo mu to a ty kulicky se pekne rozkutalely, kazda za sebou cevenou cesticku. A supajdily z kuchyne do obyvaku na smetanovy koberec.

Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 10. června 2018 22:36

tv 

Na MP někdo psal, že takhle rozlil med, snad 5 litrů, a ještě něco podobně šílenýho, ale už si nemůžu vzpomenout co... kakao rozsypaný? No úplně mi šel z tý představy mráz po zádech 

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 10. června 2018 22:39

Aranel Kakao se rozsypalo mně. Měla jsem pár dní do porodu a z námahy, kterou mi dalo to uklidit, jsem zvracela. Poprvé za celé těhotenství 

Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 10. června 2018 22:42

Pinot Noir Já když si představím, jak je to všude a trochu se to rozfoukává a trochu zároveň rozmatlává, tak ne že by se mi chtělo zvracet, ale děs v očích asi mám 

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 10. června 2018 22:49

tv 

Jsem si po koupeli otevřela na nové sedačce v manželově županu a v nových ovčích vlněných ponožkáchh, přikrytá bílou dekou, sklenici s baby červenou řepou. Asi po čtyřech kuličkách sklenici upadlo dno. O večerní zábavu jsme měli postaráno.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 10. června 2018 23:00

kocoureksuggy 

V patek jsme s detma natrhali nejake lucni kvetiny. Dnes voda ve vaze neskutecne, ale neskutecne smradlava. Chtela jsem to vylit. Asi mam neco s rukama, ale netrefila jsem se a misto do drezu to vylila vedle, na baterii, pod odkapavac na nadobi...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. června 2018 23:00

tak to je můj nejbarevnější zážitek, kdy u nás návštěva (která mimochodem vždy něco zničí nebo rozbije ) polila plnou lahví červeného celou zeď, nový bílý nádherný obrus, dvě polstrované židle a samozřemě sebe a vedlesedícího, celkem bledý zážitek 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 10. června 2018 23:01

Ounz  ,pardon. Já si takhle vylila olej na opalování a jak jsem v koupelně chtěla spoušt' překročit a dosáhnout na papírový ubrousky,ujela mi po tom noha a já poprvé ve svém pokročilém věku střihla slušný provaz. Myslela jsem,že se nikdy nezvednu a tu bolest ve tříslech si pamatuju dodnes.

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 10. června 2018 23:16

Já nemám tak dramatické zážitky, ale kdysi jsme měli k obědu jahodové knedlíky. Dítko zakrojilo do knedlíku a trochu šťávy vystříklo na stůl na ubrus. Manžel se rozčílil, dítě dostalo vyhubováno, jak blbě jí, já jak to dítě blbě vychovávám, když ani neumí slušně používat příbor... a zakrojil do knedlíku a ohodil červenou šťávou kus bílé zdi, u které tenkrát stůl stál.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 11. června 2018 00:03

Taky mám jednu hezkou. Před lety byla u tchýně nějaká oslava. Už jsme tam všichni byli a ona ještě chtěla honem odnést na balkon friťák s použitým olejem. Na ten balkon se šlo přes uklizený, načančaný obývák se smetanovým huňatým kobercem. Jak spěchala, tak pochopitelně zakopla a úplně všechen olej vylila.