coralline Organizátor. Vždycky týden před muzejní nocí příjde šéf, že by jako někoho potřeboval a on zrovna nemůže a kdesi cosi. No, tak jsem letos nahlásila akci v předstihu, ať se to zase nedovím jen pár dní předem a nakonec to dopadlo tak, že šéf letos nic, v čem bych mohla figurovat, pořádat nechtěl. (chybí mi tu smajlík bijící hlavou o zeď) Beztak bude pršet a nikdo nepříjde (ale ty nervy kolem).
Stěžovací vlákno
brrr Tak to soucítím. Koukám z okna, jak prší a vzpomněla jsem si, že tak 2-3 roky zpátky jsem při muzejní noci zmokla fakt brutálně. Měla jsem sice deštník, ale byl mi na prd
No snad aspoň budou menší fronty.
coralline Doufám, že sis to užila a nezmokla si.
U nás nakonec nepršelo a místo, abych skončila kolem po osmé, jak jsem si plánovala, lidi chodili až do půl desáté. Ale celkem to odsýpalo, tak to nebyla taková hrůza.
brrr Užila, díky, deštník tentokrát stačil
A co vy jste to za muzeum, že tam lidi chodili jenom do půl desátý?
coralline O půl desáté už je taková tma, že do archeologickckých děr nejde vidět ![]()
Jsem lína. Nic se mi nechce. V lednici mám leda kyselí vokurky a vmrazáku kokosovou zmrzku. Nic se mi nechce ![]()
![]()
Lama_z_Lana čiže aj bielkoviny aj vitamíny.
Kdo se chce pobavit na muj účet? Rozhodla sem se, že se máznu krémem a vzala si na to lahvičku tělovýho mlíka, která mi ovšem po odšroubování vyklouzla z ruky, dopadla na zem dnem, kterým se odrazila a znovu a ještě jednou a pak zůstalaa ležet. Potud dobrý, jenže při každým tom odrazu vyvrhla svůj obsah...všude
Ounz šiš, potlapkávám. já kdysi takhle něco mořila, v obýváku, a jak jsem nesla tu sklenici s tmavěhnědým mořidlem, brkla jsem s ní o područku křesla, pak samozřejmě podruhý, jak se ruka setrvačností zhoupla zpátky a pak mi ta sklenice upadla na světlešedej koberec. při každým tom nárazu vyšplíchla spršku... všude. na knihy v knihovně, na poličky, na záclony a závěsy, na televizi, na zeď, na sedačku, na stolek... jako kdybych nemusela okamžitě zachraňovat, co se zachránit dalo, než všechny ty miliardy kapiček zaschnout, sedla bych si doprostřed toho všeho a plakala...
moora
tyjo zlatý tělový mlíko, tomu se tu člověk zasměje, ale mořidlo, ojojoj..
Mne vypravel jeden pribuzny, jak otevrel sklenici s cervenou repou-byly to kulicky-spadlo mu to a ty kulicky se pekne rozkutalely, kazda za sebou cevenou cesticku. A supajdily z kuchyne do obyvaku na smetanovy koberec. ![]()
Na MP někdo psal, že takhle rozlil med, snad 5 litrů, a ještě něco podobně šílenýho, ale už si nemůžu vzpomenout co... kakao rozsypaný? No úplně mi šel z tý představy mráz po zádech ![]()
Aranel Kakao se rozsypalo mně. Měla jsem pár dní do porodu a z námahy, kterou mi dalo to uklidit, jsem zvracela. Poprvé za celé těhotenství ![]()
Pinot Noir Já když si představím, jak je to všude a trochu se to rozfoukává a trochu zároveň rozmatlává, tak ne že by se mi chtělo zvracet, ale děs v očích asi mám ![]()
Jsem si po koupeli otevřela na nové sedačce v manželově županu a v nových ovčích vlněných ponožkáchh, přikrytá bílou dekou, sklenici s baby červenou řepou. Asi po čtyřech kuličkách sklenici upadlo dno. O večerní zábavu jsme měli postaráno.
V patek jsme s detma natrhali nejake lucni kvetiny. Dnes voda ve vaze neskutecne, ale neskutecne smradlava. Chtela jsem to vylit. Asi mam neco s rukama, ale netrefila jsem se a misto do drezu to vylila vedle, na baterii, pod odkapavac na nadobi...![]()
tak to je můj nejbarevnější zážitek, kdy u nás návštěva (která mimochodem vždy něco zničí nebo rozbije
) polila plnou lahví červeného celou zeď, nový bílý nádherný obrus, dvě polstrované židle a samozřemě sebe a vedlesedícího, celkem bledý zážitek ![]()
Ounz
,pardon. Já si takhle vylila olej na opalování a jak jsem v koupelně chtěla spoušt' překročit a dosáhnout na papírový ubrousky,ujela mi po tom noha a já poprvé ve svém pokročilém věku střihla slušný provaz. Myslela jsem,že se nikdy nezvednu a tu bolest ve tříslech si pamatuju dodnes.
Já nemám tak dramatické zážitky, ale kdysi jsme měli k obědu jahodové knedlíky. Dítko zakrojilo do knedlíku a trochu šťávy vystříklo na stůl na ubrus. Manžel se rozčílil, dítě dostalo vyhubováno, jak blbě jí, já jak to dítě blbě vychovávám, když ani neumí slušně používat příbor... a zakrojil do knedlíku a ohodil červenou šťávou kus bílé zdi, u které tenkrát stůl stál.
Taky mám jednu hezkou. Před lety byla u tchýně nějaká oslava. Už jsme tam všichni byli a ona ještě chtěla honem odnést na balkon friťák s použitým olejem. Na ten balkon se šlo přes uklizený, načančaný obývák se smetanovým huňatým kobercem. Jak spěchala, tak pochopitelně zakopla a úplně všechen olej vylila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.