Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 11. června 2018 00:38

Aranel jednak žluťásek a polystyrenovy kuličky z kojiciho polštáře a pak myslím někdo na tom MP psal, ze mu v autě na slunci za oknem vybuchla montážní pěna??? 

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 11. června 2018 06:54

Damy, vite prece, jak je to tu nakazlive, nemuzete psat neco neskodneho?

ja si po ranu precetla zrovna toto..!!!  

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 11. června 2018 07:04

Mně se líbí, jak se tady někdo vytasí s nějakým osobním neštěstím a další hned přispějí ještě s něčím horším. Člověk se pak necítí jako tak velký tragéd, když ví, že v tom nejede sám.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 11. června 2018 07:47

Tak já taky přidám zážitek. Kdysi mi vybouchlo maso ohřáté v mikrovlnce. Nesla jsem talíř ke stolu a najednou se ozvala rána, a když jsem otevřela oči, měla jsem lehce popálený obličej a kusy masa byly všude - na mně, na zdech, na stropě!

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:22

zelene.oko top!

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:26

tv na to netrefeni se jsem ja vazne expert, poustela jsem vysavac a davala zidli na stul. vidim, ze tam ma dcera polozeny mobil (na kterem jsem ji den predtim davala vymenit praskly displej) a rikam si bacha, hlavne netrefit nohou zidle ten telefon. polozim zidli a co myslis? jednou nohou doprostred displeje. krup.

Bledule 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:32

viktorka_od splavu Určite Iphone  A stoličky sa otáčajú nie? 

49351 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:34

paktofonika no kdyz je ten stul plny veci tak by tam otocena nedrzela:-) jasne, samsung by vydrzel i kdybych na tu zidli sedla

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:34

Mne sa včera vysypalo kilo broskýň pred obchodom. Len sa za mnou zavreli dvere a hotovo. Ruky plne! No ale sťažnosť to tak celkom nieje pretože ma potešilo že pristúpil pán ktorý mi ich všetky pozbieral. Mala som na ne obrovskú chuť no ale leteli do koša  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:36

viktorka_od splavu No ale fakt! Ja už nosím telefon aj bez obalu a padá kade tade a furt drží! To je sťažnosť lebo už mám vyhliadnutý nový 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:43

Vybouchl mi talíř z Ikey. Tenhle hluboký růžový:

Prostě byl na stole uprostřed místnosti, přes něj vidlička a najednou doslova vybouchl! Střepy všude v okruhu 3 - 5 metrů. Opravdu na něj nic nespadlo, leda nějaká moucha. Docela strašidelné to bylo. Prý možná nějaké kazové předepjaté sklo...

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:48
Reakce na Kokoska:

Já nemám tak dramatické zážitky, ale kdysi jsme měli k obědu jahodové knedlíky. Dítko zakrojilo do knedlíku a trochu šťávy vystříklo na stůl na ubrus. Manžel se rozčílil, dítě dostalo vyhubováno, jak blbě jí, já jak to dítě blbě vychovávám, když ani neumí slušně používat příbor... a zakrojil do knedlíku a ohodil červenou šťávou kus bílé zdi, u které tenkrát stůl stál.

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:51

Potrefenáhusa Tak s tím kojicím polštářem jsem si taky užila. Byl k němu pytel těch kuliček na dosypání, chtěla jsem ten polštář půjčit kamarádce, tak jsem si řekla, že je doplním, ať je pěkně naducaný...  Ne, nechci ani vzpomínat, co se dělo. 

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:52

paktofonika Proč letěly do koše?

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:55

Stará Stanová Kůže brachovi takhle vybuchl skleneny konferenci stolek v obyvaku v noci, kdyz spali

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. června 2018 08:56

Sweet Potato Spadli mi asi tak z úrovne hrudnika pretože som mala plne ruky a mala ich ako keby položené na predlaktí no a šmykli sa mi, vrecko som držala prstom a ako to trhlo tak sa roztrhal a broskyne sa vysypali. No a neboli to tvrdé zelené broskyne ale pekne mäkké zrelé broskyne a ten pad proste nedali. A zrovna v čase pádu som stála na mriežke takže si vieš predstaviť ako vyzerali. Jedlo sa snažím nevyhadzovať ale v tomto prípade to ináč nešlo. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 11. června 2018 09:00

baltik Tak to jsem ráda, že nejsem s podobnou příhodou jediná, doteď jsem o někom dalším neslyšela. Říkala jsem to teda i Ikee, protože mi to připadá hodně nebezpečné, může to být nějaká systémová vada, ale ti reagovali klasicky - že prý jsem jediná, kdo si jim na něco takového ztěžoval. (a samozřejmě nevíš, jestli kecaj nebo ne)

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 11. června 2018 09:02

Stará Stanová Kůže já bych ikee docela věřila, ty věci stahujou většinou dost rychle a tohle je fakt dost velkej průser na to, aby nad tím mávli rukou, kdybys nebyla jediná

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 11. června 2018 09:03

paktofonika trochu se sem bojím napsat, že mě sklo na dislpleji ještě nikdy neprasklo. Na žádným. 

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 11. června 2018 09:05

Potrefenáhusa nepiš, znáš to tady...