Stěžovací vlákno
Tak paypal mi vse vratil, ve stredu jsem na to prisla a dnes mam penize zpet na uctu.
Kdo si tu stěžoval na cizopasníky na buxusu? Už jsou unás ![]()
Pavlena Tak houby i lesní plody můžete legálně sbírat i v soukromém lese, ovšem jen pro vlastní potřebu. Takoví borci, kteří hřebenem ojedou půl lesa a pak prodávají u silnice, jsou na zabití. A pak jsou ještě takoví, co si přijedou autem s vozíkem ještě pro hrabanku do zahrádky, protože se jim nechce dát pár stovek za rašelinu, jsou taky na zabití.
Nechce se mi zejtra do práce. Kolega na dovolený, budu tam 3 týdny sama! Mi jebne
Tak to opravdu lituju, já být v práci sama dýl než den, je ze mne mrtvola.
Si musím postěžovat na sebe, jakej jsem hroznej cíťa a zbabělec.
Dostala jsem pracovní nabídku, která je objektivně prostě dobrá, mnohem lepší podmínky, prostředí, prachy, prostě skoro všechno. Po 14 dnech naprosté rozhodovací agónie jsem ji přijala. A teď se cítím, jako že jsem určitě udělala fatální chybu a jestli to mám vůbec zapotřebí, lozit někam jinam, když tam, kde jsem teď, dělám spoustu dobré a užitečné práce, je tady dobrej kolektiv kterýmu teď vrážím kudlu do zad a co já si v tom semikorporátu počnu. Ach jo!
Karoleena To prejde az nastoupis ;)
Kokoska U nás už nemají co žrát![]()
Sweet Potato My máme takový jeden keřík, kde dole a vevnitř jsou listy zelené a směrem nahoru zlátnou, vypadá (vypadalo) to moc hezky. Žerou to parchanti shora, asi to zkusím ostříhat a postříkat, ale jestli keř chcípne, bude mi to líto.
Kokoska Držím palce. Mor ho!
Karoleena to mám taky a myslim, že to mají skoro všichni, pokud to starý pracovní místo neni vyloženej průser. Tak ať je to dobrý rozhodnutí!!!
rasaNori
skvělá zpráva, celý proces vrácení byl docela rychlý
.
Kokoska panebože! Prchám odtiaľto, mám 12 metrový živý plot. Idem striekať večer ako prevenciu. ![]()
Potrefenáhusa Děkuju, no jako kdyby nic jinýho, asi budu častěji jezdit do prahy a COS na Chodově bude za bukem, ale nevim, jestli to je taky úplně výhoda!
Karoleena to bude dobre,on proste obcas dozraje cas na zmenu,i kdyz cloveku status quo vyhovuje. Ja to mela podobne a jakmile jsem se rozhodla,uz jsem si to zakazala prehodnocovat. I kdyz zrovna minuly tyden jsem byla na obede s byvalymi kolegy a byla to tezka nostalgie! A ted me ceka hodnotici pohovor po zkusebce a uz ted se mi z te predstavy poti dlane,pac to jsme v minule praci nemeli a neco mi rika,ze to pri me malomluvnosti bude trapas.
Tak paypal mi vse vratil, ve stredu jsem na to prisla a dnes mam penize zpet na uctu.
To je dobře. Ale stejně - podle těch letenek by se měl dát pachatel zjistit, ne? Že by měl ještě k tomu všemu padělanej pas, to pochybuju, ergo poletí na vlastní jméno...
Nechce se mi zejtra do práce. Kolega na dovolený, budu tam 3 týdny sama! Mi jebne
To je můj sen, být v práci sama
. Všechno je relativní...
Karoleena Tak třeba už nebudeš muset na záchod do křoví ![]()
Karoleena Tak třeba už nebudeš muset na záchod do křoví ![]()
Janulik03 Stříkej a vem to radši 2x. Myslím, že jsme MĚLI buxus, šla jsem se na to hned podívat a bylo to horší, než to vypadalo. Z objemného keře 3/4 m vysokého je pahýlek s pár větvičkama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články