Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 08. července 2018 13:41

paktofonika Naprosto souhlasím, ani mně ne. A to babičce pravidelně před koncem školního roku okolojdoucí zpustošili zahrádku růží, asi aby byla kytka pro paní učitelku. A táta, ten zase po letech opečovávání broskvoně, když jsme ani neochutnali, vypěnil a pod strom natáhl pěkně velká rezavá železa, hezky viditelně a překvapivě ten rok nikdo nepřišel a broskve byly vynikající. Přes řadu podobných historek si nedokážu představit myšlení člověka, který vážně střílí (na jiného člověka, nemyslím do vzduchu) a až pak se ptá. Taky ten člověk může shánět pomoc, že.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 08. července 2018 14:19

Malenge myslim (doufam), ze zastrelenych zbloudilcu na cizim uzemi ani v americe moc neni. Ta tradice je spis o tom povedomi soukromeho vlastnictvi. Proste vse nekomu patri a proto se to nebere! Ani kdyz to vyroste samo.

Coz tedy vlastne zahrnuje i houbareni, ale to se zatim zdraham takto brat.  

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 08. července 2018 14:38

Vypleneni uctu pres paypal...takze jsem blokla kartu, ale jedu v patek nach chorvatsko, to se asi nestihne vyridit

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 08. července 2018 14:42

rasaNori  žiju v domnění, že paypal je bezpečná zóna. 

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 08. července 2018 14:53

whiskas ocividne ne, nekdo si na me koupil letenky a 4 x vstupne do nejakeho zabavniho parku. Ale uz to resi paypal i banka tak snad...taky mi to mohli vybrakovat cele a to bych asi plakala.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. července 2018 14:57

rasaNori jdu všechno vybrat a strčím to do slamníku....

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. července 2018 15:16

Tak možná návod, aby lidi nelezli na cizí pozemek. Nejlépe jim to rovnou natrhat

Tohle má teda jiný důvod. Je to zvyk z Estonska, pro sousedy, kteří nemají zahradu. 

Online Černá kočka
1769 příspěvků moje polička 08. července 2018 16:50

Renusatko Ale to je hezký zvyk - tento rok bysme mohli rozdávat cukety.

K nám na zahradu (neoplocená část) včera dorazila sbírat maliny cizí paní, její děti na ty maliny měly dokonce kbelíky.

Už to udělala minulý rok, tak jsme jí říkali, že když si utrnou pár na chuť tak nás neubyde, ale aby si natrhali kilo na marmeládu, že to už je příliš a rok se s rokem sešel a paní přišla znovu.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 08. července 2018 17:06
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. července 2018 17:48

takže je to definitivně jisté: buď u mě řádí duch, zloději nebo alzheimer.

měla jsem : krásné modré šaty s extra hlubokým výstřihem, které jsem nikdy neměla na sobě, protože jsem v nich byla jak jelito a neměla jsem správnou plunge podprsenku. pruhované tenisky. modré baleríny. nude sako. 

nic z toho nemám! 

koupila jsem si prádlo a chtěla jsem si ty šaty konečně obléct. nenašla jsem je, a s nimi pár dalších věcí. už jsem přebrala všechny skříně, krabice....není další místo, kde by mohly být.

je to normální? jsem já normální?

musela jsem se snad omylem vyhodit do sběru, ale přece nemám u sebe najednou boty a šaty, navíc baleríny a tenisky.

Offline Kokoska
34899 příspěvků moje polička 08. července 2018 18:02

Jiná Realita Ono staci mit kartu k uctu, kde je nejaka rozumna nizsi castka, neplatit kartou z konta, kde mate celozivotni uspory 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 08. července 2018 18:16

Jiná Realita Takhle jsem měla, abych je nehledala, rok uložené sandálky. Našla jsem je tuhle omylem ve skříni, u které bych přísahala, že jsem ji prohledávala asi třikrát, když jsem je hledala.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. července 2018 18:56
Reakce na Kokoska:

Jiná Realita Ono staci mit kartu k uctu, kde je nejaka rozumna nizsi castka, neplatit kartou z konta, kde mate celozivotni uspory 

​A tomu kdo nechce platit poplatky doporučuju Revolut kartu

Offline SunEclipse
3481 příspěvků moje polička 08. července 2018 18:58

tak jsem dnes vyrazila  do nejbližšího OC, cca 2km...a přehlídla jsem policajty to mě ta večeře vyšla draho

Offline ankou
258 příspěvků moje polička 08. července 2018 19:02

SunEclipse Musela jsi je taky "pozvat", jo... 

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 08. července 2018 19:59

V hotelovém pokoji, kde jsme na noc byli ubytovaní, jsem našla štěnice. Co jsem viděla, tak jsem pochytala, všechny naše věci jsem pověsila na věšáky, celou noc jsem nespala, vše zabalila do igelitových pytlů... Teď to doma ve vaně rozbaluju a už jsem jednu našla  Jenom doufám, že jsme nějakou nevytrousili v autě. A to jsem minulej tejden nadávala na blechy, který přitáhly kočky. Zlatý blechy!

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 08. července 2018 20:24

Kiore ježkovy voči, budu držet palce. Známá se s nima potkala na studijním pobytu ve Francii, popisovala tu peripetii s likvidací. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. července 2018 20:36

Kiore Držím palce, toto je moja nočná mora. A určite by som tam ďalšiu noc nespala. Uf až mi je zle len si pomyslím. 

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 08. července 2018 20:50

paktofonika Naštěstí se jednalo jenom o jednu noc, ale mojí první reakcí bylo "balíme a mizíme odtud". Ale už bylo asi půl jedný, všichni jinak spali, tak jsem seděla uprostřed postele, celou noc rozsvíceno a střídavě jsem se rozlížela po dalších broucích a četla si na mobilu. Přítel když viděl, jak vyšiluju, tak docela zneklidněl (zvířátka včetně brouků mám jinak ráda), ale stejně nakonec usnul (chlap no...)
Gellnerova Děkuju, něco jsem si o tom početla a doufám, že to nebude nutné 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. července 2018 21:02

Nechce se mi zejtra do práce. Kolega na dovolený, budu tam 3 týdny sama! Mi jebne