Aranel vubec, mam jen zachod a palacinku. Ted to navic rusim uplne, mozna na blazinci pak bude vic casu az se dostanu;-).
Stěžovací vlákno
a vy postřikujete insekticidem přes den, když nesvítí? to se přece nemá, ne?
RoSa Moc prokousaný uvnitř to nebylo, spíš jsem si toho právě všimla navrchu, vypadalo to jako suché listy, ale byly prožrané na síťovinu. Vevnitř žily spokojeně housenice pod listím v chládku, mrchy. Postřik zkusím sehnat zítra.
I naši zahradu navštívil zavíječ, mame přes 40 drobných keříků okolo altánu. Naštěstí jsem si všimla v úplném začátku /i díky tomu, že se o zavíječi na parfumanii mluvilo/, jen pár pavučinek a okousaných lístků. Všechny keře jsem probrala, našla 12 housenek a použila ten výše doporučený Decis Protech. Vzhledem k množství keřů jsme nestříkali, ale keře prolévali naředěným roztokem z konve. Zatím nedošlo k recidivě.
Jiná Realita na tom přípravku je opravdu psáno, že vysoká teplota může snižovat účinnost. Necituji to asi zcela přesně, ale také jsme zalévali, až když na keře nepražilo.
Nastriekala som pred chvilou az prestalo palit slnko. Zajtra zopakujem.
Janulik03 Držím palce. My ty sviňáky objevili a zlikvidovali na jaře, keř se dal dohromady docela, teď chodím kontrolovat dvakrát denně, protože v červenci se líhne druhá generace. A pak prý na podzim ještě třetí. Zabral postřik Karate.
Fiction no já jsem to myslela tak, že požívat herbicidy, pesticidy a podobné jedy se má až večer, poté, co většina hmyzu přestane být aktivní. aby se co nejvíc eliminovaly škody na užitečném hmyzu.
takže není třeba řešit, zda praží nebo nepraží, protože už vůbec nesvítí.
Jiná Realita Aha, tak to jsem mluvila o něčem jiném. Hm, ale tenhle konkrétní přípravek funguje tak, že ulpí na těch lístcích a měl by hubit hmyz, co ty lístky žere nebo saje. A ten buxus snad žere jen ten zavíječ. Nechci zabíjet berušky
.
Pinot Noir karate bolo jedine co som mala doma, takze asi spravne.
Fiction Zrovna po tom našem pahýlku jedna beruška lezla, když jsem to ukazovala manželovi. Ale na tom klacíku nebude problém před postřikem berušky či motýly odehnat.
711990 No chtěla jsem ti napsat, že budu asi na to čůrání v keři muset myslet celou výpovědní lhůtu abych se uklidnila, ale ulehčujou mi to tady (zatím nevědomky) sami, už třetí měsíc po sobě zpožděná výplata navzdory slibům, že se to už nestane nikdynikdynikdy, a já kvůli tomu musím odložit plánovanej víkendovej výlet do Vídně. ![]()
Karoleena proboha!!!! tak to bych utikala i bez nabidky. Protoze bez penez se muzes i valet doma a ne pracovat:)
Je mi mizerne a budu se rozvadet. Takhle jsem si ten rodinny zivot teda nepredstavovala.![]()
Ne
To je mi moc líto a myslím na tebe.
dzizisketa Dekuju.
Ono se to tahne uz delsi dobu, vlastne jine reseni asi nebylo, ale stejne...ach jo.
Karoleena A ty máš ešte výčitky.

tv jejda. Soucítím!
tv Je mi to ľúto. Drž sa ![]()
tv jéje, to je mi líto..
tv drzim palce na co nejlehci prubeh...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články