děkuji všem za podporu, už jsem se trochu sebrala.
Stěžovací vlákno
po tech "morovych ranach" tu je moje stiznost banalni, ale...
V pondeli jsem jela za nasima, ze tu budu do stredy a budem s brachou - tanecnim partnerem - trenovat. V pondeli jsme trenovali hodinu, v utery cestou na trenink mi rekl, ze uz tancit nechce a ze to dela proto, ze ja tancit chci. Taky mi pak vicemene vycetl, ze v pondeli kvuli tomu treninku nemohl na strelnici. Vcera jsme tedy uz netancili, dneska taky ne. Misto treninku uklizim u rodicu a prijdu si jak idiot. Kdyby to rekl driv, mohla jsem aspon uklizet doma... Je mi do breku, na satech jsem stravila snad dvacet hodin a pouzila je jednou...
Jiná Realita No teda... Je mi líto, že se to to tak podělává na jednu hromadu. Vaše péče o rodiče je obdivuhodná, jen si říkám kde na to furt berete sílu.
Od vážně nemocného kolegy jsem přebírala pracovní povinnosti, bylo to strašně těžký. 43 let, dva pubertální syny a úplně čerstvý mimino. Naštěstí zázrak se stal a vrátil se, ale může se to kdykoliv opakovat.
tv No když to dospělo až sem, lepší vyřešit provždy. Moc přeji, aby vše proběhlo v klidu. A věřte, uleví se vám, dlouhodobě nelze žít v nevyhovujícím vztahu. Představy o manželství jsou tak nějak většinou liché...
Pinot Noir ja to neumim vubec, objednavam si uklid jen narazove (okna+generalni), mela jsem takovou vybornou pani, ale ta mi ted vzdycky odpovi, ze nema cas, takze jsem zkusila nejakou novou firmu, co nam dala letak do schranky, zkusila jsem je dvakrat a pokazde najdu neco neuklizeneho a to opravdu nejsem zadny punta na uklid a navic jim to ani nedokazu na rict, na otazku, jak jsem spokojena, jen kyvu :(
...škoda, že nebydlím v Praze - na úklid jsem nepřekonatelná!
(jo, sebechvála smrdí, ale v tomhle jsem prostě No.1
A ke všemu mě to baví - voňavý a čistý byt)
Miru a nechces tu Prahu přehodnotit? Paktofoniku už jsme přesvědčily...
já jsem nemožná ale v tom, že jezdím jenom vlakem. Takže časově asi nic moc.
Ale dala bych za sebe ruku do ohně.
Škoda...
baltik Mně to dělá vyloženě zle, ale jako ojebávat se nenechám. Kdyby byl úklid OK, tak nad přidanou hodinou možná zamhouřím oko. Ale paní si píše pět hodin, je tu čtyři, v té době několikrát telefonuje, a pak odejde a zůstanou neumyté záchody?! Víckrát jí domlouvat ale nehodlám, fakt mi to vadí, příště to budu řešit už s agenturou. Ale považovala jsem za slušnost sdělit to nejdřív přímo jí. Já chci zpět svou milou Táňu z Ukrajiny!
Miru K nám vlak jezdí pravidelně ![]()
Pinot Noir a oni vám už nikoho nepošlou, protože nikoho lepšího nemají :/ myslím, že vám to docela reálně hrozí.
...no, zrovna mám dovolenou, takže čas by se možná našel...![]()
Ale chápu Vás - jako odfláknutý úklid - nechápu. To ať teda neuklízí...
Toaleta, umyvadla a baterie bez kapek, zrcadla ze všech úhlů - to se musí lesknout ze všech stran!
A jsem rychlá. Radši máknu a vypadnu dřív, než se s tím párat dlouho.![]()
Jiná Realita S tím počítám. Ale jsou dost drazí, tak očekávám dokonalost. No, dokonalost třeba ne, ale neumytej záchod... Kdyby aspoň flákala něco míň nápadného ![]()
Miru a nechces tu Prahu přehodnotit? Paktofoniku už jsme přesvědčily...
Coming soon: Upratujemzajedlo.com ![]()
Pinot Noir to je furt jeste dobry.ta moje si uctuje pet a za dve hodky ma hotovo. Driv se tam motala tech 5 hodin,pak jednou sla driv,ze si musi neco vyridit,pak zacala odchazet standardne o tu hodku driv a ted,co ma volnou ruku,neb nikdo neni doma,tak prijde v 8 a v 10 uz tam neni...jako chvili jsem premyslela,ze si s ni promluvim,ale uklizeno celkem je,tak tento neprijemny rozhovor odkladam na neurcito:)
Ounz já mám upeceno!!!
Potrefenáhusa
sem skandálně pozadu!
Gatita No, tak to je teda jiný level. Ale jak říkám, kdyby byl úklid OK, nic neřeším. Ale lhaní plus flákání, to je na mě už moc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články