Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 10. července 2018 21:43

Jiná Realita někdy se zázraky dejou, mne se minuly tyden vrátil do práce šéf s podobnou diagnozou po roční neschopnosti, je mu 40.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. července 2018 21:55

tv 

Ach jo, máte malý děti, že? Tím je to všechno mnohem horší. Držím palce, ať to v rámci možností co nejlíp ustojíte a ať je zase dobře. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:07

Jiná Realita 

Dneska tu teda jedou zprávy, fuj. Tohle už jsou moji vrstevníci, je to divný pocit. Moc bych mu přála ten zázrak.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:13

Diky vsem za potlapkani.

Potrefenáhusa Vule na jeho strane neni.

Jak to tady ale ctu, tak to vlastne neni tak hrozne, jsou horsi veci na svete.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:14

tv to je tezky, no. S tema detma zvlášť. Ale bude určitě zas lip!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:19

dynda no já jsem se dnes před chvílí ještě dozvěděla, že teta má metastázující rakovinu. blbě jsou na tom i další sourozenci rodičů. prostě se začalo blížit něco, o čem člověk nechce ani přemýšlet.

je mi z toho nějak úzko. navíc ta otcova noha, on mi ji neukáže, ale asi to má blbý, protože odvolal schůzky, což je vždy mimořádně špatné znamení.

dneska neusnu.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:22

tv Soucítím, člověk se v tom plácá, střídavě má vztek a pak zas pocit, že selhal, taky jsem to zažila. Není to hezké období, ale přejde to, ono se pak člověku svým způsobem uleví, že už je po všem a je jasno. Držte se.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:24

Jiná Realita 

Soucítím. 

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:26

Jiná Realita Vy to teda taky nemáte jednoduché. Nemohl by pomoct bratr, že by třeba s tatínkem dojel do nemocnice nebo ho vozil ambulantně na ošetření? Sám to ošetřovat asi nezvládá, jak jste psala. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:27

sorry, že tu šířím takovou depku 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:28

Jiná Realita 

V pohodě. To vlákno je tu od toho. A občas je všechno na takový h...., že si ani neumím představit název vlákna.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:31

Kokoska on s tím jezdí na specializované pracoviště, ale přehnal to s chozením. má to špatně odoperované (opět ta nemocnice s předstupněm márnice...) a proto se mu to snadno poškozuje, zanicuje, podebírá a všelico. teď momentálně pro něj nemůžu udělat nic, on nesmí chodit, v čemž mu nezabráním, pokud bude, a musí doufat, že nevypukne zánět a zase se to zacelí. já mu můžu akorát vařit byliny, nutit petrželovou nať a jinou zeleninu a snažit se mu vařit zdravé domácí jídlo, které ale nevím, jestli bude jíst, nebo si dá zas nějakou šlichtu v restauraci, což je na jeho cukrovku a zničenou slinivku jak hadr na býka. no není to s ním lehký, občas mám chuť po něm hodit pánev.

edit: matka je jak na potvoru v lázních, takže to před ní ještě všecko musím zajit, o tetě, o otcově noze, a nemá mi kdo pomoct se s ním dohadovat nebo mu vařit. s bráchou se akorát pohádají.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:35

Jiná Realita jo, tak to je na... co je diabetická noha, to vím, zažili jsme s babičkou. Když on sám nepochopí, víc dělat nemůžete. Že se to vždycky tak sejde na jednu hromadu :(

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:40

Jiná Realita Mají štěstí, že Vás mají.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. července 2018 22:47

Jiná Realita 

Měla jsem tetu, která s různě metastázující rakovinou žila snad 15 let. Sem tam byla v nemocnici, ale jinak žila hezký život, bylo na ní vidět, že jí baví žít. Na jejím příkladu úplně vidím ten rozdíl, když se někdo s nemocí smíří, dělá, co doktoři řeknou a je rád za tu remízu. Chlapi se často zabejčí a nejde s nima hnout. Máme v rodině jednoho, který si stěžuje snad na každou buňku v těle, ale aby s tím něco dělal, třeba zašel k doktorovi  To je marný.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 11. července 2018 06:48

Jiná Realita 

Říká se, že neštěstí nechodí po horách, ale tady to vypadá, že se zastavilo u vás doma a nechce se hnout. Jsou to ty nejnáročnější situace v životě a moc na vás myslím, aby jste se z toho nesesypala. 

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 11. července 2018 08:45

Jiná Realita 

Je mi to moc líto a držím pěsti, ať vše dopadne co nejlíp to je možné.

Offline Janulik03
20241 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:16

Jiná Realita možem prispieť iba morálnou podporou, je to ťažké, náročné. Držím palce, nech sa situácia zlepší v rámci možnosti.

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 11. července 2018 10:27

Jiná Realita Hodně sil.

Online Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 11. července 2018 11:35

Achjo, nová uklízečka neuklízí moc dobře a přidává si odpracované hodiny. Před chvílí jsem si s ní promluvila, tvářila se jak svatá, tisíc výmluv. Tyhle hovory teda fakt absolvuji nerada.