Ja paktofonika nekam pozvu! Uklid je k nezaplaceni ![]()
Stěžovací vlákno
Pinot Noir taky se mi styska po pani Tane! Navic ji zboznoval nas papousek:D vzdycky na ni uplne zamilovane cvrlikal. Ale mne se obvykle obetuje primo pani majitelka a teda jeste jsem si stezovat nemohla! Spis je slozite sehnat, aby mela cas no.
711990 U nás se do ní zamiloval syn. První skutečný krok učinil směrem k uklízečce
Musela jsem si teď najít jinou agenturu, řekli mi, že nikoho nemají.
tv Ach, to je mi líto :-( Přeju hodně sil, bude to náročné, ale nakonec to zvládneš (budeš muset). A dost možná je to začátek něčeho lepšího, zní to jako fráze, ale ve svém okolí se přesvědčuju, že je to často pravda. Kdyby sis potřebovala anonymě pokecat, klidně mi napiš. Držím pěsti!!
Pinot Noir :D:D proste pani Tana je nejlepsi. Vidis, to me nenapadlo, ze mas nekoho jineho. Ja teda doufam, ze se mi jeste podari neco vyskrabnout:(
Miru jizni morava a vlak k nam jede :) lepsi nez praha?
Jiná Realita Teda na tebe se sype, nemáš to jednoduché :-/ drž se!
Pinot Noir My měly společnou uklízečku s kamarádkou a oblíbeným tématem nad kávou bylo "co ti zase provedla?" :-)
Nejlepší bylo, když kamarádka říká "tos neviděla zrcadlo v koupelně, to snad ojela zemovkou." a já ve snaze ji bránit "tak asi zapomněla...." a kamarádka " no počkej, ráno vypadlo asi 10x čistěji, takhle bych jí to nenechala"
Už jsme se s ní teda rozloučily obě, ale dodnes občas vzpomínáme....
Prvýkrát fail s PPL
pred týždňom mali doručiť balíček, nedošlo nič... nasledovali sviatky, tak som to neriešila. V pondelok nič, tak som sa pozrela na sledovanie a balíček už bol vraj vyradený zo systému... samozrejme bolo to zaplatené, nenechám to len tak.. zákaznícka linka mi oznámila automatom, že na spojenie si počkám "desiatky minút" a na mail nikto nereaguje. Grrr.
Jako - klidně a ráda uklidím. Ale je fakt škoda, že to není v místě. Tou cestou se ztratí plno času, kus dne...
Pinot Noir Chápu, že to asi řídí agentura, ale není lepší platit úklid v úkolem? Zkušenost z práce, co jedna paní byla schopná bez výsledku šudlat málem celý úvazek, to jiná naleští do vysokého lesku a vůně za 2 hodiny..
Miru ja jen testovala odkud jste, jestli to k nam nemate bliz :)
Pavlena To asi jo, ale zatím jsem takovou agenturu nepotkala.
A kolik hodin platíte, s přihlédnutím na m2?
Miru úklid teda nepotřebuju, protože s tím celkem též nemám problém, ale tobě navrhuji...týden v Brně a týden v Praze. Klienty si určitě najdeš tady ![]()
tv držím palce ať vše brzy překonáte a pokud není cesta zpět, tak alespoň lehký průběh.
Jiná Realita mám pocit, že se ty katastrofy nějak hromadí. Dnes jsem se dozvěděla, že mojí kamarádce se zabila švagrová v autě. Znala jsem ji, dřív jsme spolu hodně chodili na koncerty. Doma čtyřletá holčička. Ach jo.
...to jo. Aspoň bych věděla, do čeho jdu![]()
Stará Stanová Kůže cca 65m2 za 3 hodiny. Realne je tu nekdo tak 2.5 bych rekla.
711990 A v tom je asi tak setření tvrdých povrchů/vyluxování koberců, otření prachu z polic, komplet úklid koupelny, bordel v kuchyni, případně otření viditelných nečistot na skříních a dveřích? Nebo ještě něco?
Jiná Realita ,někomu teda osud přeje
,už jsi o pár jobovkách psala,ale jak čtu,nebere to konce. Musí to být vyčerpávající. Přeju hodně sil,je hrozný,když tomu člověk musí čelit opakovaně. ![]()
Pinot Noir To máš totiž sakra štěstí, že jsi sehnala někoho ochotného přijít na tak málo hodin. Nejsou lidi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články