Sweet Potato Pět hodin každý týden je málo?
Stěžovací vlákno
Stará Stanová Kůže 130 metrů, dřevěné schody, dvě koupelny, dva záchody. Kdyby byl úklid důkladný, tak je to na těch pět hodin.
Pinot Noir Můžu se zeptat, proč zvlášť vyjmenováváš dřevěné schody? A je v tom teda asi tak to, jak jsem vyjmenovala v předešlém postu?
paktofonika ona tě jinx pozve na lepší, neblbni
(ke mně můžeš jít pak
)
Stará Stanová Kůže no, nas byt je spis holobyt, takze nemame koberce, police apod. Je to vytreni+vyluxovani podlah, komplet umyti koupelny a kuchyne a otreni-odprachovani povrchu. Pricemz byt nechavam v takovem stavu, aby se tam nic nevalelo a kuchyn byla uklizena ve smyslu ze vse je ve skrinkach nebo v mycce. Mam pocit, ze otira i dvere a kliky. Kdyz necham ciste povleceni, prevleka, samozrejme stele postel(to ja bezne nedelam..). A vynese odpadky.
Mozna ze neco zapominam, pro me je to totiz zazrak, ze nekdo tak dobre uklidi, protoze ja to proste neudelam.
edit: jo a chodi jednou za 14 dni
711990 ha, to jsem rada, ze to pises. Mi prijde poprve pomoc na uklid tento patek, mam 60 m2 a odhadla jdem to na tri hodky, tak asi realisticky.
711990 Naprosto chápu. Osobně trávím X-násobně víc času přemítáním, jak je uklízení otravné, a vymýšlením, jak se mu vyhnout, než úklidem samotným. ![]()
Stará Stanová Kůže hahah presne:D jako posbirat bordel ok, ale vylestit vsechno, to teda fakt ne:D
Lilly_Ku jo, nikdy tu snad nebyl nikdo vic nez ty 3 hodky. I kdyz jsem si platila generalni uklid, tj. vcetne vnitrek skrinek apod, tak to bylo jen 5h.
Stará Stanová Kůže Je to tak, jak jsi jmenovala. Schody zmiňuju, protože při úvodním "pohovoru" se na to v agentuře ptali - druhy podlah, počet podlaží, typ schodů, počet obyvatel, dětí. Podle toho odhadují právě ten počet hodin. Umím si představit, že třeba schody potažené kobercem nebo schody ze skla zaberou jiný čas než naše jednoduché schody.
Pinot Noir Aha, takhle. Napadlo mě totiž, jestli nepovažují dřevo za nějaký povrch, hodný speciální péče... To by byl u nás problém - je položené skoro všude, včetně schodů, celkem asi 120-130 m2. Podle nás si skoro žádnou péči nezaslouží, tak abych nebyla se zkušenou uklízečkou v rozporu. ![]()
Stará Stanová Kůže Přesně! Od té doby, co máme paní na úklid a žehlení (osvědčenou sehnanou přes známou), nemusím hlavně na to myslet, co bych měla udělat, a je to super! A ten pocit, když přijdu domů do uklizeného a jen uložím vyžehlené prádlo![]()
paktofonika ona tě jinx pozve na lepší, neblbni
(ke mně můžeš jít pak
)
neblbni, ja mam moc dobry prehled o tom, co varis/peces a je to parada
tv Jiná Realita je mi to ľúto.
jinx
dík
S dovolenim si taky odlozim, svagrova dnes 11 dni po porodu skoncila zpet v nemocnici se zanetem ledviny, a maleho ji nenechali na novorozeneckem ale je na detskem pres pul nemocnice. Puvodni domluva znela ze ji ho budou vozit na kojeni, no samo ze ho napraly umelym mlikem:( jako kdyz se ... tak poradne.
rasaNori Fuj, o snad se hodne brzo uzdravi. Ja mela po porodu uplne trapny obtize nastesti, ale I tak to se mnou pritom zamavalo...zanet ledviny si nechci ani predstavit, preju at jsou brzo doma!
To je děsivá představa. Nemůže s ním třeba být na nadstandardu?
rasaNori hrozné! Nebolo by mu lepšie doma s tatinom a posielala by im mlieko?
rasaNori To je hrozný :-( Něco podobného se mi stalo taky, týden po porodu jsem byla zpátky a dítě mi nechtěli přijmout vůbec! Kdyby tehdy neudělal doktor, který mě přijímal strašný rachot, tak nevím, jak by to dopadlo...no chuděra, držím pěsti, ať to nějak přežije bez úhony. :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články