rasaNori Bože, jako bych slyšela mou tchyni...
Moc držím palce..
Stěžovací vlákno
Já jsem kojila se spoustou antibiotik od prvního přisátí. Nevylučuje se to při vhodných antibiotikách. To by se nevztekala kvůli umělýmu mlíku, kdyby nemohla kojit.
Tak vidím, že to dobře dopadlo, to teda byl nesmysl. Brečící tchýni nekomentuju, to by to tu jelo.... Tak ještě ať ta ledvina dá pokoj a je to.
MP Marge terapie neni spatny napad. Moje mama mela pred rokem nehodu, porad se to vracelo ve snech, nesedla si za volant a ted je to ok, dokonce zase zacala ridit.
MP Marge to nezni nejlip...!
Asi by to chtelo zpracovat, musi to byt strasne otravne..
To je!!! Kazi mi to i pozitek z vonnych svicek ![]()
rasaNori uf, to je situácia
MP Marge utekaj
Uz hledam terapeuta! Ja ted mam i dalsi vysoce stresovou situaci, kterou uz sama prestavam zvladat, tak to aspon vezmu vsechno jednim vrzem ![]()
MP Marge A fúha. Dúfam že tieto myšlienky prekonáš. Ako vôbec sa ti nečudujem, to čím si si v posledných týždňoch prešla je hrôza.
No...Ja nerada fnukam, ale jak jsem od detstvi mela fobii z ohne (nikdo nevi proc, jako diteti se mi nikdy nic nestalo, ani nikomu z rodiny), tak je to fakt nocni mura. A to jsem pritom vyvazla lacino!
MP Marge Hele, a jak ty seš sama terapeut... Mohla bys mi popsat, jak takové sezení s terapeutem asi bude probíhat? (třeba to ohledně ohně) Nikdy jsem u terapeuta nebyla, tak vůbec nevím.
MP Marge terapie neni spatny napad. Moje mama mela pred rokem nehodu, porad se to vracelo ve snech, nesedla si za volant a ted je to ok, dokonce zase zacala ridit.
Jo jo, ja jsem to mela podobne po autonehode v 2013, bala jsem se ridit, coz tady v USA byl docela problem, ale nastesti jsem v te dobe byla jeste na skole, kde uz jsem na terapii dochazela do studentskeho centra kvuli necemu jinemu, tak jsme to tam s terapeutkou probraly. Skoda, ze uz v DeKalbu nepracuje, byla skvela, hned bych k ni sla zpatky ![]()
MP Marge Hele, a jak ty seš sama terapeut... Mohla bys mi popsat, jak takové sezení s terapeutem asi bude probíhat? (třeba to ohledně ohně) Nikdy jsem u terapeuta nebyla, tak vůbec nevím.
Ha, to se moc neda popsat, protoze kazdy terapeut je jiny a ma jine metody, takze to zalezi na tom, kde skoncim.
Ja sama pracuju hodne s post-traumatickou poruchou osobnosti a je to fakt individualni, v byvale praci mladistvi delikventi o traumatickych vzpominkach neradi mluvili, takze vetsinou pomahala arteterapie nebo muzikoterapie; v soucasne praci obeti domaciho nasili sice mluvi (a rady!), ale jen se z toho vymluvit samozrejme nepomuze, takze se ucime ruzne techniky jako jak zareagovat, kdyz se uprostred dne dostavi "flashback" - a zase kazdemu pomuze neco jineho, takze ze zacatku je to hodne o experimentovani, co zabere. Ja jsem teoretickou orientaci "client-centered" terapeut, ale ve svych sezenich jsem hodne eklekticka, takze porad hledam v ruznych skolach a smerech, abych mohla poslouzit podle individualni potreby. Ma to tu nevyhodu, ze se clovek porad musi neco noveho ucit.
Sranda je, ze ja tu teorii vsechnu znam, ale aplikovat to sama na sebe je tezke ![]()
brrr mám stejnou příhodu z minulého tydne, kdy se ze zahrady vyplazila užovka tlustá jako hadice!!!! (Pulmesicky jsem videla!)
Běž v holinách nebo kozačkách a hodně dupej. Při tolika opatřeních se nic nestane.
brrr Mňa by zaujímalo že čím to je že ty ako jediný užívateľ dokážeš písať od úplného kraja okna. Taká blbosť ja viem ![]()
MP Marge aplikovať sama na seba sa to nedá. Ako nejaké techniky hej, ale už v princípe ten terapeutický vzťah nenahradíš.
brrr pes! náš osel ušatý též hada našel a ...chtěl ho ochutnat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články