Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 12. července 2018 04:42

Stezuju si na to, ze ze mi v noci casto zdaji sny, ze horim  Uz mi to zacina lezt na nervy. A i pres den mam takove vtirave predstavy;  pritel si zapaluje cigaretu a ja mam okamzite vidinu, jak najednou ze zapalovace vyslehne plamen a zapali mi vlasy nebo obleceni. Oblibena je take predstava, jak jsem u sebe v kuchyni a hori mi vlasy, a ja strkam hlavu pod vodovod a snazim se je uhasit, ale z nejakeho duvodu z kohoutku nevytece voda, ale benzin - zbytek si asi dokazete predstavit 

Tak si rikam, ze terapeutka by asi potrebovala nejakou terapii!!!

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 12. července 2018 08:34

dynda nemuze, jak je jednou nemocnice propustila tak znovu uz je novorozenecke prijmout nemuze. Navic ma stent v ledvine a kapacku, nemohla by se starat:(

slniecko svagr nedostane volno, neb od pondeli maji celozavodku a pak si bude vybirat tu otcovskou dovolenou. A neni tsm tak dlouho aby si mohl dupnout:(

Garfie  no jako tim ze jsem tam byla s ni, stridala jsem svagra bo uz musel do prace, taky ji nechteli maleho prijmout, ja mela sebou nase zloskvrne uz jsem taky byla ponekud neprijemna. Nakonec to teda vyresili tim detskym. Brr nemocnice FM. Stredovek hadr

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 12. července 2018 09:53

MP Marge to nezni nejlip...!  Asi by to chtelo zpracovat, musi to byt strasne otravne..

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. července 2018 10:12

rasaNori 

Tohle fakt zní jako středověk. To jim jako nevadí ani to, že budou za chvíli léčit i zánět v prsou? Na jejím místě bych asi řvala, že mě prsa strašně bolí... A nemá ta nemocnice ombudsmana nebo něco takovýho? Myslela jsem nadstandard na oddělení, kde leží, aby tam mohla mít i postýlku s dítětem a asi teda někoho z rodiny, aby jí pomohl s péčí. Tohle nejsou neřešitelný situace, jen musí být vůle. Kamarádka si musela taky vyřvat, že když je hospitalizovaný čtyřměsíční mimino, tak nebudou na pokoji plným ženských, kam pořád někdo leze... Protože to dítě potřebovalo přes den spát a aspoň trochu v klidu nakojit.

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 12. července 2018 10:16

rasaNori uf, to je situácia

MP Marge utekaj

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. července 2018 10:20

dneska rano jsem mela s otcem odjet na ctyrdenni rychlovylet k Baltu, kam jsem ho pozvala. jenze vcera jsme se strasne zhadali, takze sedim doma, delam neco do prace a jsem nastvana na celej svet, ze pred sebou mam ctyri volny dny a pojedu akorat do pr*ele

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. července 2018 10:35

razorblade Ach to je škoda. Prečo si nešla aspoň sama, trochu by si sa odreagovala. Je mi luto že ste sa pohádali. 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 12. července 2018 10:35

razorblade a nemůžeš jet sama? To je blbý.. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. července 2018 10:36

MP Marge A fúha. Dúfam že tieto myšlienky prekonáš. Ako vôbec sa ti nečudujem, to čím si si v posledných týždňoch prešla je hrôza. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:00

paktofonika Ounz mne se nechce jet 8 hodin autem sama, na vlak uz je pozde, na auto taky, kdyz se podivam, kolik je. pujdu si aspon koupit novej nuz, ten svuj oblibenej jsem vcera vzteky zlomila (o prkynko, ne o otce)

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:14

razorblade tak soucítím..tak si udělej vejlet do prahy do cos! 

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:21

razorblade Předvečer dovolené je silně krizové období :) Je to škoda, no. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. července 2018 11:27

dynda já teda nejsem máma, ale se zánětem ledviny, který se léčí hádám antibiotiky, se snad nekojí?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:01

Ounz noooo, to zni dobre. A borti to muj plan usetrit ty prachy, co jsem na tenhle vylet mela pripraveny

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:02

Jiná Realita zalezi na antibiotikach, ale kvuli zachovani kojeni se vetsinou neprerusuje - benefit kojeni jako takoveho vyvazi antibiotika...teda to jsem cetla nekde;)

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:19

Jiná Realita ja kojila i pres asi troje antibiotika, jsou nejake pres ktere to jde...

Jinak maleho uz ma u sebe, dnesni sluzba se hrozne divila co to je ta blbost, jakroze nejsou spolu a nejak to udelali. Takze hura. Ale je ti zase jen o lidech

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:22

rasaNori tak uff, to je dobra zprava. Je to o lidech, pripadne o neustupnosti zucastnenych, ale je mi jasne, ze se zdravotnim problemem clovek nema na hadani se s personalem...

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:24

razorblade já umim dobře poradit 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:40

rasaNori Tak to je super. Musím teda říct, že jsem byla v nemocnici s ledvinou ještě jako těhotná a neumím si představit, že bych se v tom záchvatu starala o novorozeně. Doufám, že od teď už bude všechno v pořádku.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 12. července 2018 12:40

dynda jeste k tomu nekdo z rodiny, ja jsem za ni vcera jela z Ovy do nemocnice ve FM. Potom z FM k nim domu pro veci, zpatky do nemocnice s vecma a pak domu. To vse se 7 mesicnim miminem. Zatimco tchyne ktera byla u nich doma a auto mela tam s vecma zajet nemohla, neb by plakala...toz i tak se da