DrowRanger tak alkohol na uvítanie postačí
Čo doma máš? ![]()
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Tak mne ľudia čo príliš upratujú nevadia. Ich boj. Vadí mi keď niekto kvôli tomu buzeruje ostatných a to ja nerobím. Chcem mať upratané tak si upracem. A rozhodne tým netrávím hodiny. Vlastne pri pravidelnom upratovaní sa ti skracuje čas ktorý na to potrebuješ. A hlavne ak dodržiavaš provozní poriadok tak hneď máš kopec času ušetreného. Ale aj keď mam poriadok rada už má to upratovanie veľmi nebaví.
Stará Stanová Kůže Já asi nevím o nikom z příbuzných a známých, co mají v dětském pokoji na podlaze, a oni o nás taky ne.
S malými dětmi se tam bohužel na návštěvě dostaneš, ať chceš nebo ne. ![]()
Janulik03 zo všetkého by sa našlo, dokonca aj dáke to vínko ako nepijem
. Dohodneme sa, prines keksíky, ja zabezpečm pitný režim ![]()
paktofonika to je inak presne to čo vravíš, že ak má človek systém/režim, že si uprace za sebou ihneď (myslené veci, oblečenie, knihy, veci do práce a pod.), tak ušetrí neskutočné množstvo času. Taktiež ak má doma dobre vyriešené odkladacie priestory (a druhá polovička rešpektuje, ke má byť čo odložené
). Už to len u nás začať praktizovať...
A sťažujem sa, že kvôli tejto debate o upratovaní som začala teraz upratovať
.
Nejlíp nebejt doma, to je uklizeno furt ![]()
Ve spánku zatim bordel generovat nezvládám
já mám návštěvy doma moc ráda, jak u mě, tak i k někomu ráda chodim
přijde mi to takový milý náhodou.
DrowRanger k tomu úklidu před návštěvou, kdysi jsem někde četla, že je důležitý mít čistou v rámci možností koupelnu, dřez, stůl a nemít rozválenou sedačku.
Mě ty uklidy taky nebavěj, kamarádka si to pochvaluje jako práci, která je za ní vidět, já to vidim jako marnej boj s větrnými mlýny, z jedný strany to člověk ani nedouklízel, z druhý se dělá bordel...
to s tím prachem za obrazem, to si kdysi dělala legraci maminka mýho ex, když k nám šla poprvý na návštěvu, že si sebou vezme bílý rukavice, netušila jsem, že by to někdo na návštěvě fakt udělal...
Potrefenáhusa Normalny človek na návšteve určite prach nepozerá. Ale kúpeľňa by som povedala je dosť dôležité miesto. Ja u ľudí poriadok nesledujem ale proste keď ideš na záchod a nieje čistý tak je to nepríjemné.
já bych nezvládla mít doma poházené věci tam, kde nepatří, to by mi vadilo... takže se dělá taky průběžně, a nenechává se to, kde to odpadne od ruky :-) popř. jen velice výjimečně, když se třeba někdy ráno nestíhá, ale jen do návratu domů .. no a na zbytek paní na úklid no...
Stará Stanová Kůže Se obávám, že kdyby vkus dětí formovala podlaha v jejich dětském pokoji, tak je v tomhle ohledu odpískaná skoro celá Husákova generace :-D. Jinak souhlasím, že dub je super, máme z něj pódium a schody a nemít psy, kterým to na prknech klouže, tak si ho dám i po zbytku domu.
Zina kovral ![]()
Potrefenáhusa Mamčina kamrádka měla tchýni, která jim při dovolený v rámci zalívání kytek vždycky prošmejdila celej byt a vlezla do všech skříní, ta kamarádka jí pak na jedný polici u nich v ložnici nalepila vzkaz "když se vám tu nelíbí, tak si to ukliďte sama" :-) :-).
Zina Děti formuje všechno, s čím se setkávají. Tak když mám na výběr v jakékoli oblasti mezi lepším a horším, dám jim to lepší. Netřeba to v diskuzi hrotit.
Zina a jak to dopadlo?
barbucha amen
DrowRanger velka guru uklidu KonMari tvrdi, ze zasadni je zacit u sebe a ostatni se pridaji
ale je fakt, ze a) kazda vec musi mit svoje (jedno!) misto a b) nenechavat kramy nikde valet je zaklad uspechu. no ne vzdy se dari![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články