Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20240 příspěvků moje polička 17. července 2018 08:29

DrowRanger tak alkohol na uvítanie postačí  Čo doma máš? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2018 08:30

viktorka_od splavu Tak mne ľudia čo príliš upratujú nevadia. Ich boj. Vadí mi keď niekto kvôli tomu buzeruje ostatných a to ja nerobím. Chcem mať upratané tak si upracem. A rozhodne tým netrávím hodiny. Vlastne pri pravidelnom upratovaní sa ti skracuje čas ktorý na to potrebuješ. A hlavne ak dodržiavaš provozní poriadok tak hneď máš kopec času ušetreného. Ale aj keď mam poriadok rada už má to upratovanie veľmi nebaví. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 08:35
Reakce na Sweet Potato:

Stará Stanová Kůže Já asi nevím o nikom z příbuzných a známých, co mají v dětském pokoji na podlaze, a oni o nás taky ne. 

​S malými dětmi se tam bohužel na návštěvě dostaneš, ať chceš nebo ne.

Offline Sweet Potato
40289 příspěvků moje polička 17. července 2018 08:36
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 17. července 2018 08:39

Janulik03 zo všetkého by sa našlo, dokonca aj dáke to vínko ako nepijem . Dohodneme sa, prines keksíky, ja zabezpečm pitný režim 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 17. července 2018 08:41

paktofonika to je inak presne to čo vravíš, že ak má človek systém/režim, že si uprace za sebou ihneď (myslené veci, oblečenie, knihy, veci do práce a pod.), tak ušetrí neskutočné množstvo času. Taktiež ak má doma dobre vyriešené odkladacie priestory (a druhá polovička rešpektuje, ke má byť čo odložené ). Už to len u nás začať praktizovať...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 17. července 2018 08:42

A sťažujem sa, že kvôli tejto debate o upratovaní som začala teraz upratovať .

Offline Janulik03
20240 příspěvků moje polička 17. července 2018 08:45
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. července 2018 08:47

Nejlíp nebejt doma, to je uklizeno furt 

Ve spánku zatim bordel generovat nezvládám 

Online Potrefenáhusa
38836 příspěvků moje polička 17. července 2018 09:28

já mám návštěvy doma moc ráda, jak u mě, tak i k někomu ráda chodim přijde mi to takový milý náhodou.

DrowRanger k tomu úklidu před návštěvou, kdysi jsem někde četla, že je důležitý mít čistou v rámci možností koupelnu, dřez, stůl a nemít rozválenou sedačku.

Mě ty uklidy taky nebavěj, kamarádka si to pochvaluje jako práci, která je za ní vidět, já to vidim jako marnej boj s větrnými mlýny, z jedný strany to člověk ani nedouklízel, z druhý se dělá bordel...

to s tím prachem za obrazem, to si kdysi dělala legraci maminka mýho ex, když k nám šla poprvý na návštěvu, že si sebou vezme bílý rukavice, netušila jsem, že by to někdo na návštěvě fakt udělal...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2018 09:40

Potrefenáhusa Normalny človek na návšteve určite prach nepozerá. Ale kúpeľňa by som povedala je dosť dôležité miesto. Ja u ľudí poriadok nesledujem ale proste keď ideš na záchod a nieje čistý tak je to nepríjemné. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. července 2018 09:47

já bych nezvládla mít doma poházené věci tam, kde nepatří, to by mi vadilo... takže se dělá taky průběžně, a nenechává se to, kde to odpadne od ruky :-) popř. jen velice výjimečně, když se třeba někdy ráno nestíhá, ale  jen do návratu domů .. no a na zbytek paní na úklid no... 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:06

Stará Stanová Kůže Se obávám, že kdyby vkus dětí formovala podlaha v jejich dětském pokoji, tak je v tomhle ohledu odpískaná skoro celá Husákova generace :-D. Jinak souhlasím, že dub je super, máme z něj pódium a schody a nemít psy, kterým to na prknech klouže, tak si ho dám i po zbytku domu. 

Online Potrefenáhusa
38836 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:07

Zina kovral

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:09

Potrefenáhusa Mamčina kamrádka měla tchýni, která jim při dovolený v rámci zalívání kytek vždycky prošmejdila celej byt a vlezla do všech skříní, ta kamarádka jí pak na jedný polici u nich v ložnici nalepila vzkaz "když se vám tu nelíbí, tak si to ukliďte sama" :-) :-).

1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:12

Zina Děti formuje všechno, s čím se setkávají. Tak když mám na výběr v jakékoli oblasti mezi lepším a horším, dám jim to lepší. Netřeba to v diskuzi hrotit.

1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:14

Zina a jak to dopadlo?

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:16

Zina 

Asi tak  A poradila bych to nejen tchýni, ale i jiným šťouravým návštěvám ( Janulik03  ). Sama bych si na návštěvě nevšimla, jestli mají uklizeno nebo bordel, zajímaj mě ty lidi... 

Offline Janulik03
20240 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:18

barbucha amen

Offline viktorka_od splavu
49308 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:19

DrowRanger velka guru uklidu KonMari tvrdi, ze zasadni je zacit u sebe a ostatni se pridaji 

ale je fakt, ze a) kazda vec musi mit svoje (jedno!) misto a b) nenechavat kramy nikde valet je zaklad uspechu. no ne vzdy se dari