Mutziputzi Sed roznožmo a předklon, jakože "placka" :-D? To jsem neudělala nikdy, stejně tak provaz atp. jdou mimo mě. Asi máme pevné vazy ![]()
. Udělám cokoli, co mi ohobluje sádlo z oblasti břicha (tedy nejen). A nepiš mi to slovo "ne*rat"
.
Stěžovací vlákno
whiskas teda ale teď´s mi připomněla moji oblíbenou pohádku Tři stařeny z pohádek od Itala Calvina, tam totiž jsou tři stařeny, který oblafnou prince, takže si jednu z nich vezme za ženu, nakonec vlivem nějakých (celkem vtipných) událostí je ta stařena, co si jí vzal ten princ, proměněna vílou v krásnou dívku a když se jí sestry přřijdou ptát, jak toho dosáhla, řekne: "Ále, dala jsem se ohoblovat." Takže jedna její sestra zahyne pod hoblíkem truhláře a druhá už nevim, tak bacha!
(jsou to uplně nejvíc boží pohádky, co jsou)

whiskas Ja se o to sama snazim, pro me je nezrani ale bohuzel jedinym zpusobem![]()
Můžu-li radit, pokud nemáš s jógou zkušenosti, choď raději na tu začátečnickou. Je to dost záhul i tak.
Potrefenáhusa
úžasná kniha, patřila k mým oblíbeným a tedy díky za připomenutí, asi ji znovu otevřu. Jen tu konkrétní pohádku už si bohužel tak detailně nevybavuji.
Mutziputzi Hmmm to ale nezní vůbec příjemně. ![]()
dzizisketa Díky, tak to, že časově stíhám jen tu "méně náročnou" lekci, bude asi znamení. ![]()
I když, v dnešním parnu nevím, je-li to vůbec dobrý nápad
.
whiskas Jen jdi, a pak sem napiš, jak se ti to líbilo :-).
999 Huš, čerte
.
whiskas Já se po lekci sprchuju...
999
tak snad to dnes přežiju :-D.
whiskas To víš, že jo...
Renusatko Nečetla jsem to od začátku, ale nám tenhle smrad před 30 lety zajistila myš, která spáchala sebevraždu v drátech sporáku - našli jsme ji, až když jsme odšroubovali zadní desku![]()
Stěžuju si, že jdu zítra na nepříjemné vyšetření do nemocnice a je mi špatně už teď, takže se mi vůbec nechce spát a už jsem tady pročetla i vlákno o dětech ![]()
Noren Tak to je krize
. Neboj, bude to v pohodě. Hlavně neprojíždět net a zkoumat detaily, ale to už jsi určitě udělala, ne?
999 Přežila jsem :-D, své dojmy vložím do cvičícího vlákna.
dzizisketa Chyba, měla jsem si dát naopak tu dynamičtější, ale i tak to bylo fajn. ![]()
whiskas To je megakrize no
net jsem samozřejmě projela a nejlíp si pamatuju příspěvky o tom, jak je to hrozný a že tohle už nikdy ![]()
Noren takže teď už víš, že nic horšího než horečka omladnic tě nečeká, tudíž dobrý
držím palce, ať je to v klidu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články