Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 24. července 2018 07:07

MP Marge i třeba kvůli dezinfekci, jsou lidi, co by na sebe nevzali spodní prádlo, který neprejela zehlicka

mne na kapesnicich vadi mnohem vic to praní, z beznyho smrkani ne, ale fakt při ryme je to trochu bleee

(ta moje italská pohádka je trochu jiná, ale nemám teď na mobilu moral to ťukat)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 24. července 2018 07:27

Stezuju si na to, ze je krasny rano a ja nedokazu mit dobrou naladu, protoze jsem dostala nespravedlivej pojeb od sefa. Pul roku jsem svymu kolegovi trpelive vysvetlovala, prosila a privirala oci nad jeho neschopnosti v nekterych oblastech pracovniho zivota. Minuly tyden, kdy podelal hned tri veci za den, jsem uz nevydrzela a poradne ho sprdla. Jelikoz nezvlada krizovy situace, dal vypoved, nasadil mi psi hlavu a ja jsem ted v ocich sefa ta nejhorsi, se kterou nikdo nevydrzi. A moje argumenty si ani nikdo nehodla poslechnout, protoze jim stacej ty od dvacetileyho kluka bez zkusenosti ... a takovej hezkej den za oknem :)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. července 2018 07:40

razorblade tak na tohle hezky pocasi nepostaci.potlapkavam.

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 24. července 2018 08:48
Reakce na MP Marge:

​Ja jsem co se tyka zehleni uplne neobjektivni, protoze nezehlim nikdy nic (zehlicku ani nemam), ale proc se kapesniky zehli? Vzdyt se do toho hned zacne frkat, tak to je snad jedno, jestli jsou pomackane - a nosi se, predpokladam v kapse, tak by to snad melo byt jedno?  Nebo mi neco unika? (U nas doma se taky zehlily, ale maminka a ja jsme jako olej a voda, co se tyka nazoru na peci o domacnost )

​no a) kvůli desinfekci a za b) pokud ten kapesník nosí muž v kapse kalhot (kde jinde taky, když nemá kabelku;-) tak smuchlanej mu tam akorát dělá bouli (to osobně uplně nenávidim), do hladka vyžehlenej nezabere místo. akorát je třeba ty posmrkaný (co bouli dělají) z těch kapes průběžně odebírat a nahrazovat vyžehlenýma..

Offline Tak Betty
6131 příspěvků moje polička 24. července 2018 10:22

MP Marge 

Tak chlap na úrovni nemůže vytáhnout z kapsy posmrkanej chumel. Ono když do toho smrkne dvakrát, tak už je to na hraně. 

RoSa  Mommox , děkuju, píšu si.

viktorka_od splavu můj muž výměnu provádí sám zavčas, on je hodně pořádný. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 24. července 2018 10:35

razorblade Nespravedlnost vždycky zamrzí. Přeju ať to ze sebe co nejdřív setřeseš.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 24. července 2018 10:37

Tak Betty Tak jestli je opravdu na úrovni, nikdo jeho chumel neuvidí, ne?

Offline Tak Betty
6131 příspěvků moje polička 24. července 2018 10:45

Tak Betty Tak jestli je opravdu na úrovni, nikdo jeho chumel neuvidí, ne?

​No to bezpochyby!! 

49296 příspěvků moje polička 24. července 2018 10:53

Tak Betty no tak v tom pripade bych se s zehlenim nejak vyrovnala;-) jako maly dite jsem smela kdyz maminka zehlila zehlit prave kapesniky a moc me to bavilo

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. července 2018 10:56

Tak Betty Mommox je na předpis. Nevyžehlený kapesník? V mé domácnosti NIKDY!

49296 příspěvků moje polička 24. července 2018 10:57

razorblade grrr no tak to se muzou vsadit, ze uz za nikoho jeho prusery nebudes zehlit a vsechno hned budes hlasit vejs ze? protoze za kazdy dobry skutek je clovek vzdy po zasluze potrestan. ja si nabila takhle hubu hned v prvnim zamestnani a to fakt hodne, tudiz jsem poucena jednou provzdy:-( 

Offline Tak Betty
6131 příspěvků moje polička 24. července 2018 11:07

Tak Betty no tak v tom pripade bych se s zehlenim nejak vyrovnala;-) jako maly dite jsem smela kdyz maminka zehlila zehlit prave kapesniky a moc me to bavilo

​Když já nemám při ruce ty malý děti, který by to za mě vzaly.

I když choděj k nám sousedovic 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. července 2018 11:46

MP Marge ještě tu nepadl jeden argument - že vyžehlený kapesní prostě líp vypadá.

já nosím kapesníky na utírání rukou nebo čela, ne nosu, a je dost rozdíl, jestli ho jen hezky poskládám, nebo vyžehlím. rozhodně mám radši vyžehlené. když to vytáhnu z kabelky, je na to lepší pohled :)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. července 2018 11:47

ps: já žehlení kapesníků považuju za jednu z nejvíc uklidňujících věcí (jinak mě žehlení nebere)....(o pět mám pocit, že jsme s viktorka_od splavu zřejmě příbuzné 

49296 příspěvků moje polička 24. července 2018 12:46

Jiná Realita 

Tak Betty no jasně, hbitě je zapoj!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 24. července 2018 13:26

Tak hlásím, že v prostoru pod námi se nic nenašlo. Pak už nás napadlo, jestli se náhodou něco nestalo sousedce. Má skoro 80, žije sama a nemá děti. Než by ji někdo postrádal, tak by to trvalo. No sousedka mi otevřela, tak jsem se jí jen ptala, jestli ji taky něco nesmrdí v bytě. Prej ne a jestli jsme viděli souseda z druhé strany. No v každém případě mi dnes přijde, že je to lepší...jen teda nevím proč. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 24. července 2018 13:43
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge i třeba kvůli dezinfekci, jsou lidi, co by na sebe nevzali spodní prádlo, který neprejela zehlicka

mne na kapesnicich vadi mnohem vic to praní, z beznyho smrkani ne, ale fakt při ryme je to trochu bleee

(ta moje italská pohádka je trochu jiná, ale nemám teď na mobilu moral to ťukat)

​Ja se priznam, ze jsem rada, ze tady USA kapesniky snad uz ani neexistuji, protoze prat bych to fakt nechtela.

Jinak s tou dezinfekci, tak to dava aspon smysl, ackoliv ja na to citliva nejsem a zehlit kvuli tomu by mi za to nestalo. Mam ted oficialne vymluvu, ze pouzivam susicku, kde predpokladam ten horky vzduch poslouzi jako dezinfekce (a jeste pradlo v podstate vyzehli), ale priznam se, ze jsem nezehlila ani v Cechach - ja jsem tenkrat nosila vsechno hodne na telo, tak ono se to na me vzdycky vypnulo 

Podotykam, ze ac zehleni nesnasim a pripada mi jako zbytecna ztrata casu, tak jinak domacnost mam nablyskanou, protoze uklizim casto a rada - abych se tady nereprezentovala jako nejake lajdacke prase  

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 24. července 2018 13:46

​no a) kvůli desinfekci a za b) pokud ten kapesník nosí muž v kapse kalhot (kde jinde taky, když nemá kabelku;-) tak smuchlanej mu tam akorát dělá bouli (to osobně uplně nenávidim), do hladka vyžehlenej nezabere místo. akorát je třeba ty posmrkaný (co bouli dělají) z těch kapes průběžně odebírat a nahrazovat vyžehlenýma..

​Hele, jeste k te dezinfekci - vzdyt jsem to zrovna vytahla z pracky!? Tak co by se na tom vlastne melo dezinfikovat? Matne si pamatuju z detstvi, ze maminka je vzdycky prala na tu nejvyssi teplotu.

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 24. července 2018 13:50
Reakce na Jiná Realita:

MP Marge ještě tu nepadl jeden argument - že vyžehlený kapesní prostě líp vypadá.

já nosím kapesníky na utírání rukou nebo čela, ne nosu, a je dost rozdíl, jestli ho jen hezky poskládám, nebo vyžehlím. rozhodně mám radši vyžehlené. když to vytáhnu z kabelky, je na to lepší pohled :)

​Tak proti gustu zadny disputat, kdyz vam to vyhovuje, tak proc ne. Jak rikam, ja jsem sotva objektivni vzhledem k tomu, ze nevlastnim ani zehlicku (ostatne ani kapesniky) 

S hruzou si ale predstavuju, jake to muselo byt v davnych dobach, kdy se vsechno, vcetne tedy kapesniku, pralo RUCNE. To teda zase zlate zehleni!!!

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 24. července 2018 13:53

MP Marge tak podle mě teoreticky praní na 60C nezabije všechno a zase ne všechno prádlo se vyvařuje

(taky nežehlím, aby nedošlo k mýlce, ale hygieničtější to asi je (když to neprojde sušičkou na vysokou teplotu)